- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Щастливи ли сте?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Думата щастие има само в тълковните речници.
Разбирам колко си ядосан. И аз бях на крачка от смъртта заради лекарска небрежност. Просто няма какво да коментираме-не може да се има доверие на лекари в България и вече за по-сериозни неща бягам в чужбина.Първоначално написано от acleverboy
Моите съболезнования. Сигурно ти е много трудно да го приемеш при положение, че се е случило толкова внезапно.
Липсва нещо.
Но съм щастлив...в по-голямата част от времето, май.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Като цяло съм щастлива. Или поне така си мисля.
What you give is what you get!

Няняня! Не подсказва ли никът ми?
Ебавам се бе, що годе съм щастлива.
Имам приятели и семейство, които ме обичат.
Пък и още не съм достатъчно пораснала, че да се сблъскам с истинските проблеми от живота.
В момента доминиращите проблеми при хората на тая възраст са "О, счупих си нокътя"...
И тъй.
ДА!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...

Що няма горе-долу?
Еми да като изключим факта, че дядо почина...да.
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!

ууу
ДАА
:P
Нима единствено наличието любов е признак за щастие?Първоначално написано от sexy_eJlz
Тези проблеми с възрастта не изчезват, понякогаПървоначално написано от Emo Doll

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Не вярвам на хората, които казват, че са изцяло и непрекъснато щастливи, защото щастието е временно състояние.
В момента не съм, но след 2 месеца, се надявам да бъда..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Щастието е относително понятие...
Но стига сте мислили дали сте щастливи или не - помъчете се да бъдете такива.
хъхъ..
Emo Doll-Има момичета минали 20-те, които също се вайкат, счупи ли им се някое нокътче.То като се има предвид какви са цените на ноктопластиките, та си е за ядосване...

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Щастлива съм, ама не напълно, липсва нещо, което се надявам да стане, тогава ще съм напълно щастлива.

Да, щастлива съм! Имам най-перфектния мъж на света, страхотни приятели, да 4укам на дърво вси4ки около мен са здрави и нямат кой знае какви проблеми.
Е, не съм в добри отношения с наште (но аз и никога не съм била), имам 1000 невзети изпита, с които идея си нямам как ще се оправя и трябва да си търся нова работа, но... тези неща са поправими

Робинята на Quench

дали не си от заблудените ?Първоначално написано от sexy_eJlz

кви сте такива
гледате ЛатиноАмериканските филми
който ви манипулират, че най-важното в живота е НЕСЪЩЕСТУВАЩАТА любов
мхмПървоначално написано от ScionOfStorm

пък и съм яко притеснена през повечето време напоследък
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?

Не..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Мм аз по принцип съм на мнение, че щастието е една илюзия - временно замазване на погледа. Естествено, понякога е хубаво да фантазираш и да се чувстваш добре, дори и да е моментно.
Доволен съм от повечето неща в живота си, тъй че предполагам, че това ме прави щастлив, но все пак има какво да се желае
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Щастлива съм, през повечето време, когато няма повод да не съм, а поводи рядко имам, защото не си слагам почти нищо на сърцето.
Просто ми е такава нагласата в живота и всичко е много по-хубаво така.
PROUD MEMBER OF THE PACK
Би могло да се каже, че съм
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Днес точно съм. но до вчера не бях, защото винаги преди Рд съм с едни депресии.....по 2 седмици никой не може да ме трае и рискувам да нямам гости за празника
Но по принцип не съм щастлив човек-голям песимист съм, винаги на мен сякаш най-смотаното от 1 ситуация се случва и изобщо не ми върви. Има още доста неща да постигна, за да бъда истински щастлива.
Като цяло не харесвам живота си и много бих искала да го променя. Иначе мама, тате и кака дават душа за мен, гаджето ме обича, имам приятели, които ще пропатуват 200 км, за да дойдат на празника ми днес........трябва да съм щастлива, нали?