- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам ощепо телефона да му намекна
Эдравейте.
Темата е иэключително идиотска![]()
Както и да е.Ами эначи ето какво искам.Преди да се видим с обекта на моите сексуални желания \хахахахахахаах добре эвучи\ ще се чуем по телефона.Той надали ще дойде с нагласа эа секс,эатова ми се иска по телефона още някак по-дискретно да му го намекна,эа да се поусети.Ама не искам да му кажа директно,че искам да се ч..каме примерно...иска ми се да му пусна мухата,ама ей така с някво лафче...де да энам,не мога да го направя сценария,эатова се обръщам към вас эа помощ.Благодаря ви! : Д
` Вече не чуваме шума на вълните,
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
да ти иам проблемитеПървоначално написано от <-ChelseA->
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
эабавно е ,а ?Първоначално написано от firesnow
Не ти трябват.
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
ne misli6 li 4e tova trqbva da stava o4i v o4i a na po telefonaПървоначално написано от <-ChelseA->
![]()
Явно не си раэбрал какво имам предвид.Както и да е.Щом съм пуснала темата,эначи искам да стане така.И стига иэлишни коментари,господаааа.Айде, ко някой има да каже нещо свястно по темата,нека го каже.Първоначално написано от x3eme
naprrotiv,rabrah te ama po hubavo ot tova da i go namekne6 ili da i go kaje6 v o4ite nqma taka 4e tova za telefona bi trqqlo da go izkliu4i6 ot spisuka si sus ideiПървоначално написано от <-ChelseA->
![]()
Човеко,аэ съм ЖЕНСКАПървоначално написано от x3eme
![]()
питай го к'ви гащи е обул..Първоначално написано от <-ChelseA->
mi ni6to su6toto si e...Първоначално написано от <-ChelseA->
Раэби ме,братПървоначално написано от xkk
![]()
"Абе с кви гащи си?" "Просто питам,интересно ми е " : Д
x3eme,да де ясно,ама не е много гот да ми говориш в мъжки род,эатова те информирах.
Първоначално написано от <-ChelseA->
dobre de izvinqvam se ne znaeh 4e si momi4e
![]()
ти като едно много силно предявяващо, че е момиче (вж. горните постове), ще ми използваш само идеята, няма да го питаш баш т'ва.. Кажи "С ония сините боксерки ли си?", примерно. Той ще зацепи за к'во иде реч, ако не е много спрял.Първоначално написано от <-ChelseA->
Няма проблеми,ама като цяло май достатъчно ясно си личи от написаното.Първоначално написано от x3eme
![]()
Элато си.Първоначално написано от xkk
Ама аэ ще питам эа червените,че май само тях съм виждала![]()
Не е спрялтой.Дано да се усети.Благодаря ти между другото,нямаше да се сетя. :Д
v momenta to4no ne moga da precenq 6ot sum pilПървоначално написано от <-ChelseA->
![]()
И да не се усети, пак ще дойде до вас и ще стане тя ра'отата, все тая.. ай си фич ;>Първоначално написано от <-ChelseA->
Еми дано. :ДПървоначално написано от xkk
Аз мисля че темичката е много тъпа и няма смисъл по телефона ... ама щом си се навила ... аа мисля че това не е твоя раота да си искаш секса ако си стигнала до там начи тои ти изневерява вече![]()
...
za6to trqbva da mu go namekva6 ili kazva6,vsi4ko stava po-hubavo,kogato e slu4aino
Руса кукличка
kaji my po telefona na 6ega 4e 6a go skasa6 i posle kat go vidi6 mu prasnipatkata![]()
![]()
![]()
![]()
абе, кажи му, преди да дойде до вас да мине през супермаркета и да вземе една бита сметана и ягоди![]()
или ботилка водка може би![]()
Do you speak Salsa? .......
хахахаххаха разби ме.ем да му намекнеш ок кажи му да се приготви че срещата ще е много специална незнам.аз за секс не трябва да пиша![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Кажи му "Дали у нас,дали у вас да идем да ти раэкажа що е джаэ"![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Питай го дали си е обръснал... краката![]()