Цитирай Първоначално написано от ivancho100
Да, права си, не си к*рва... Ти си кучка! Не знам дали много хора правят разлика между к*рва и кучка... Принципно те са абсолютно еднакви по характерни черти, разликата е само в това, че к*рвата се е*е много, а кучката не го прави. Сега ще кажа какво според мен и според много приятели и познати (мисля, че това е общоприетото мнение) е кучка (к*рва). Кучката е момиче (жена), която е осъзнала, че с външния си вид и определено дъражание и стил може да има влияние над мъжете и се възползва от почти постоянното им желание за секс. Кучките обичат да са център на внимание и се опитват да постигат това като се обличат и държат по-атрактивно и предизвикателно. Кучките обичат да излизат и да общуват с повече хора от другия пол, поради факта, че не държат много на чувствата, любовта и отношенията между хората. Сега ще се опитам да обоснова това твърдение. Ако едно момиче държи на любовта, чувствата като цяло и отношенията между хората, породени от тях, тя съзнателно или подсъзнателно поддържа концепцията за моногамията (да бъдеш само с един партньор през живота си) и следователно би искала да има колкото се може по-малко връзки и колкото се може повечето от тях да бъдат сериозни. Тези момичета не обичат да бъдат център на внимание, те искат да им обръща внимание само един човек. Следователно те не излизат с много хора. Още с по-малко хора имат по-близки отношения (целувки, натискане и т.н.). Следователно момичетата, които излизат с много хора не държат на моногамията и на чувствата. Следователно те са по-повърхностни и материални и това ги прави кучки! Като обобщение бих казал: кучката е материално и повърхнастно момиче, което не зачита много отношенията между хората и любовта и обича да бъде център на внимание. Обикновенно повечето момичета от този вид целят да измъкнат някакви придобивки от отношенията си с другия пол. А когато става дума за момиче (жена), която се е*е като невидяла, то просто заменяме навсякъде, където написах "кучка" отгоре с к*рва и определението е същото.

Няколко неща, които искам да допълня:
И аз съм не мнение, че понякога хората слагат всички момичета под общ показател, а то не е така. Всички кучки (к*рви) са красиви (това им е основното оръжие), но не всичи красиви са кучки. Може едно момиче, което е красиво и се облича по-предизвикателно да не е кучка. Според мен трябва да се гледа държанието, не външния вид. Външния вид е необходимо, но недостатъчно изискване. Ако момичето се сваля на момчетата и излиза с много момчета е такава. Но има разлика между това да се сваляш на всички момчета и това да се опитваш да направиш първа крачка с момчето, което харесваш (не мисля, че е нещо лошо момиче да сваля момче). Ако едно момиче прави такива неща, че винаги да е забелязвана, то тя е такава.

Ще дам един пример за много такива момичета. Всички момичета в сайтовете за запознанства, които са си качили снимки, на които демонстративно подчертават различни части от тялото си (гърди, задници) са такива. Едно истинско момиче, ако държи на себе си, няма да иска всички да виждат такива неща, а би запазила тези неща само за един човек.

Нямам нищо лично към авторката и не пиша с цел да я нападам, и ако тя иска може да проведем един нормален диалог, и аз ще се опитам да и обясня какво имам предвид. Първо нека я попитам защо иска да се облича по-атрактивно. Ясно, че тя каза, че е защото има хубаво тяло (в което няма нищо лошо) и иска да го показва. Но защо? Защо иска да го показва? Ако можеш чесно да отговориш на този въпрос... И друго: Защо си излизала с толкова момчета? Не ти е било интересно с един, двама или пък си искала да видиш каква е разликата между колкото се може повече момчета? А защо си ги броила?
написа абсолщтно всичко, което исках да напиша аз, но ме мързеше мерси