- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо преписах???
Taka zna4i mnogo e zle polujenietoPoprincip tazi tema e ne6to kato izlivane na dushata
Dnes imah klasno po literatura,za koeto razbrah vchera..I taka..mychih se da ucha,no uvi nqmach nikakvo vreme i taka reshih da prepisha.Naravih si idealniq pishtov i sednah na posledniq chin v kraq,kydeto uj nishto ne se vijda..Sled tova kato vlqzah v chas poneje nikoi ne e uchil vsichki reshihme da izbqgame.I takaaa..sega idva interesnata chast.Sled kato vsichki si vzehme chantite i izlqzahme ot uchilishte (bqhme pochti na vhoda i chuhme pronizvasht glas-VEDNAGA V STAQTA) gospojata ni goneshe...BEshe bqsna,a poprincip e dobra.Kyde e ironiqta(i az neznam).Vyprosyt e ,che ni hvana..I taka sednah si az na posledniq chin ot novo sled poluvin chas vikane i pochnah imah da pisha analiz.Izvadih si prepishonkata,kato istinski pich
Pochnah da prepisvam IIIIIIII na kraqq na chasyt ,neka otnovo podchertaq NA KRAQ tq me hvana tochno 5 sekundi predi zvyneca!I mi pisa 2 ,a tova e KLASNO MAMKA MU!!!!!SUper mi e gadno imam 2.. NA KLASNO.TA vyprosa mi e pri polujenie,che prez 2 srok imam samo 4 mai sa 3 chetvorki imam li vyzmojnost pone za 3??? Ili dali ima vyzmojnost da me ostavi na popravka
?
![]()
Неможе да те остави на поправка!
4+4+4+2=14
14:4=3.50
Получава ти се 3.50 (демек почти 4) за срока! Спокойно!![]()
ми малко или много факта, че е била толкова бясна, може да е допринесъл... Напълно си е възможно да ти остави 2 само заради класното. Пък и ако има желание винаги може да измисли за какво да ти пише 2. Така че съветът ми е да правиш мили очи, да не бягаш, да учиш доколкото можеш и да се надяваш да и помине.![]()
Успьех
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Mariolcheto dano si prava i mersi za komentara
jony ne umee6 da uspokoqva6,no se pak shte te poslu6am
![]()
По принцип може да те остави само защото последната ти оценка е 2. Но ако наистина ти пука се стегни, научи нещо, прояви инициатива да те изпита - така госпожата ти ще види, че полагаш някакви усилия и не вярвам да те остави на заварка.![]()
to4no 3.5 ti se pada oba4e vyv vsi4ki slu4ei 6te te izpita i moje bi 6te ti napi6e 3 ako izkara6 dobra ocenka na izpitvaneto i 6te ti napi6e 3 za6toto na KLASNOTO ima6 2
ama spok nali ne ostava6 na popravka ;]
LofF YoU
Еми извини й се задължително и не би трябвало да ти остави 2![]()
Глупости не може да ти пише 2 :P може и 4 ако те поизпита малко
О, тройката си я вързал!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако последната ти оценка е 2, може най-спокойно като пич да си те остави на изпит.
The Spark
с последна оценка двойка на класно ще има "септември ще бъде май "
задължително ти трябва още една оценка след двойката
Ах кофти тръпка,така хванаха една съученичка дето преписваше от тетрадката си по БЕЛ ,стана ми много гадно за нея,е шанс пич,пожелавам ти успех,и учи ,помоли я да те изпита ии изкарай една шестица,
Лека вечер и умната.![]()
ROCK
ON!
Има нови начини за преписван на изпит. Старите начини винаги ще бъдат валидни, но шанса да бъдете хванати е все по-голям. Все пак преподавателите все по-често са по-млади хора, все повече в крак с методите... Има нови начини за преписване.
Един от тях е ползвайки хендсфри за тайна комуникация. Слагате предавателя под дрехите и го свързвате го с телефона Ви, поставяте микрослушалката в ухото (от нея не излизат кабели), и готово... Диктуват ви, а вие просто си пишете темата. Изключително лесно и удобно, без да се изискват кой знае какви инвестиции. Все пак ако по този начин успеете да вземете даден изпит с по-добра оценка и така успеете да влезете в по-хубава специалност или завършите с много по-добър успех... Това може да промени живота Ви.
За повече информация и цени на тези устройства:
0899871828
Хендсфри за преписване
Копеуе ... темата е 2008-ма .
А пък и тук не ти е битпазар да си пробутваш стоката .
П.П Да ще промени живота ти ...Това може да промени живота Ви.
Взимаш си тестовете с отличен и в реалния живот като не можеш да приложиш "наученото" оставаш насран .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
На изпит няма да те остави ама за 4 не съм сигурна дали имаш шанс. Защото повечето госпожи преценяват по това какво участие взимаш в час. Ако имаш например 6,6,6,2. Ако те изпита може да ти пише 6 въпреки че се получава точно 5. Защото да не забравяме че миналите оценки са били 6-ици.
I'm beautiful in my way....
За бога .... темата е от 2008 година
?!?