.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Приятелство и...гадже?!

Значи моята най-добра приятелка (вече незная дали да я смятам за такава) Има гадже и вече не ми обръща такова внимание като преди.Разбирам,че трябва и да е с него и го обича,или така казва.Получи се много странно за мен.Днес тя ми каза,че вече не и пука за мен,или поне не както преди.А аз не желая да не сме приятелки.Вие как бихте реагирали и бихте ли се опитали да оправите нещата да се разберете?!Аз вече незнам и моля Ви за помощ!

Spored men priqtelkata ti se e vazgordqla zaradi gadjeto si i zatova ne ti obra6ta vnimanie i te prenebregva..Ne znam kak se darji s teb (ako znaex 6tqh da kaja sas sig ) ,no mislq 4e e za tova. Ili pogoviri s neq ili q ostavi,tq ako e istinska priqtelka 6te te potarsi kogato ima osaznae 4e ima nujda ot teb

pf...aman ot licemeri edno moga da ti kaja > ne ti e nai dobra priqtelka...

emi sled kato ti ne jelae6 da ste priqtelki a tq qvno te e postavila da dosta po dolna poziciq prosto go priemi ne moje6 da potdarja6 priqtelski otno6eniq sama trqbva da ima takiva i ot dr strana.Kaji i kakvo misli6 no se pak sled kato obi4a i priqtelq si trqbva da obarne vnimanie i na nego i ti ne badi egoistka,no spored men ima vreme za vsi4ki stiga da iska a deistviqta i govorqt sami za sebe si
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Pitai nqkoi po doblijen na koito ima6 doverie nqkoi koito vijda ne6tata otstrani i koito nqma da te izdade ili puk ako nqma6 doverie na nikoi stani mn dobra priqtelka /obiknovena/ s gajeto i i tva e i tq 6te te prieme 6toto tq moje bi misli 4e ne go haresva6 onq i za tva strani

Има една мисъл - "Гаджетата идват и си отиват, истинските приятели са завинаги"... Ако наистина ти е толкова добра приятелка, ще намира време и за теб.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ми явно не ти е истинска приятелка.Не я търси повече ако сама не разбере грешката си значи не си е струвало

Град
    летя надолу с главата
    А'е виж кво, нормално е след като се е гаджосала, да поставя него на първо място, ти пък кво се засягаш. Устройте си един разговор по темата и си изяснете позициите по окопите, а същевременно не се опитвай да изместиш гаджето от примпозишъна му. Не стаа така.
    paska

Град
    варна
    Предай и, че е много проста

Аз ако "приятел" ми каже,че не му пука за мен .... мисля,че е ясно какво ще кажа И как въобще наричаш това приятел???
    Кретенизмът е здраве

MoJe Bi NaRoChNo E nApRaViLa TaKa I vSaShNoSt Ne Ti E bILa NaI-dObRaTa PrIqTeLkA a Go E nApRaViLa zAsHoTo Ti ZaViJdA I sEgA pRoStO dA pOkAjE kOLkO e GoTiNa KaTo ImA gAdJe
    AkY uCkAтE дА сU пUшЕТu Mu Na SkYpE kItI_96 ;] Зъ ПоИчИ кУнТаКтИи... ТъРсЕтЕ рАзКлУнИтЕлИ... xD

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Има една мисъл - "Гаджетата идват и си отиват, истинските приятели са завинаги"... Ако наистина ти е толкова добра приятелка, ще намира време и за теб.
    +1 Нямам думи за такива ,,приятели''!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    След като ти е казала, че вече не й пука, значи няма смисъл да се мъчиш да оправиш нещата... сама си прави изводите колко ти е била приятелка, щом заради едно момче така гадно те е зарязала...

абе зависи
    смисъл има едно момиче от класа дето си фана гадже баш 9ти клас и мога да ви кажа че тогава тя не се занимаваше много с най-добрата си приятелка,но така е в началото сега да ги видиш 11ти клас са като дупе и гащи тъй че е нормално на тази възраст-то принципно жените не знаете кво искате,а пък ако сте и малки ептен не знаете

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си