.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)

Наплашен е ..

Такааа .. Направих го с прителя ми, с когото съм от доста време. Беше ми за първи път. Всичко си беше както си трябва, докато не стана 'белята' с презерватива .. Няма да изпадам в подробности, но имаше доста голяма вероятност и той настоя да взема хапче, за да сме по-спокойни и двамата. ОК появиха се доста странички ефекти и аз го очаквах. Преди да го приема бях наясно колко е вредно и какво си причинявам. Но той много се притесни. Доста беше сериозно иии сега той е .. хмм .. наплашен .. Общо взето не мога да го накарам да го направим .. Той по принцип е доста притеснителен относно това и се чувстваше адски виновен .. И сега е на вълна "ами ако се скъса?! ;( " .. Ако цял живот живее в страх .. Какво ще стане?! .. Няма да пипа повече момиче ли?! .. Успях да го убедя, че всичко ще бъде наред и изглеждаше супер спокоен и ентусиазиран.. за няколко дни. Всичко беше точно. Днес нашите няма да спят у нас и момента беше напълно подходящ + това преди 1-2 дни ми свърши цикъла. Бяхме се разбрали едва ли не да е днесс .. ииии сега той ми отказа. "Да го отложим за друг път." и т.н. .. Знам, че го иска .. Но т'ва притеснениееее .. Не ми е за секса въобще, спокойно мога да бъда с него и без секс!! .. Но как да премахна този 'страх' от негова страна .. Страничните ефекти найстина бяха доста сериозни и знам, че точно това го е наплшило, така да се каже. Благодаря предварително.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

Re: Наплашен е ..

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Такааа .. Направих го с прителя ми, с когото съм от доста време. Беше ми за първи път. Всичко си беше както си трябва, докато не стана 'белята' с презерватива .. Няма да изпадам в подробности, но имаше доста голяма вероятност и той настоя да взема хапче, за да сме по-спокойни и двамата. ОК появиха се доста странички ефекти и аз го очаквах. Преди да го приема бях наясно колко е вредно и какво си причинявам. Но той много се притесни. Доста беше сериозно иии сега той е .. хмм .. наплашен .. Общо взето не мога да го накарам да го направим .. Той по принцип е доста притеснителен относно това и се чувстваше адски виновен .. И сега е на вълна "ами ако се скъса?! ;( " .. Ако цял живот живее в страх .. Какво ще стане?! .. Няма да пипа повече момиче ли?! .. Успях да го убедя, че всичко ще бъде наред и изглеждаше супер спокоен и ентусиазиран.. за няколко дни. Всичко беше точно. Днес нашите няма да спят у нас и момента беше напълно подходящ + това преди 1-2 дни ми свърши цикъла. Бяхме се разбрали едва ли не да е днесс .. ииии сега той ми отказа. "Да го отложим за друг път." и т.н. .. Знам, че го иска .. Но т'ва притеснениееее .. Не ми е за секса въобще, спокойно мога да бъда с него и без секс!! .. Но как да премахна този 'страх' от негова страна .. Страничните ефекти найстина бяха доста сериозни и знам, че точно това го е наплшило, така да се каже. Благодаря предварително.
    може просто да има други ангажименти...
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)

Re: Наплашен е ..

Цитирай Първоначално написано от firesnow
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    може просто да има други ангажименти...
    дано ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Това не е за разговор.Смисъл такъв отиди до тях започни да го целуваш много много страстно притисни се до него пусни ръка по гърдите му,към коремчето и след това към пениса.Ако и след това не се е надървил значи си е вкарал яко филми, но и те ще минат след време .Айде успех

а какви са били страничните ефекти ?

Град
    Plovdiv
    trqbva otnovo da si pogovorite i to obstoino za vsi4koo tova ... i to ne po telefona
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Град
    Plovdiv
    da i na men 6a mi e interesno ... pls spodeli
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

ми кат ебе на криво как няа да са скъса по-добре си хвани друг

Мега фен
    Никакви разговори...Вазбуди го като хората и тогава никой мъж не може да ти откаже :P

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Никакви разговори...Вазбуди го като хората и тогава никой мъж не може да ти откаже :P
    демн тру
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

ако ти откаже значи е гей

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от DopeBoy
    Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii takiva bokluci kato tebe kyv h.i tyrsqt tuka we shibanqk, ebql na krivo, maika ti edno vreme sa ebeshe na krivo i zarad tui ti si stanal takav urod, PEDAL NESHTASTEN
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Цитирай Първоначално написано от bazzil
    Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii takiva bokluci kato tebe kyv h.i tyrsqt tuka we shibanqk, ebql na krivo, maika ti edno vreme sa ebeshe na krivo i zarad tui ti si stanal takav urod, PEDAL NESHTASTEN

ето го и ммммм приятеля както и да е баце кажи си ся чесно гей ли си???? или просто мацката не та кефи

ако ти откаже значи е гей
    ne vqrvam da i otkaje ako tova se sly4i go ybiii

Град
    Пловдив
    Ти беше ли се консултирала преди това с гинеколог относно хапчетата, които си взела...?

Град
    София / Бургас

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от panther
    и аз така мисля а след това....си говорете колко искате

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Цитирай Първоначално написано от panther
    и аз така мисля а след това....си говорете колко искате
    Ако не е заспал

awe nemoga da razbera 6tom ste tolkova strahlivi i se pla6ite 6to nenahluzvate po 2 ima6e period v koito go pravih kato po malyk kysal se e vednyj samo gorniq i to se polu4ava kogato mom4eto ebe nastrani rugne li 2 3 pyti nastrani se kysa ...

направете го спонтанно без да се уговаряте т.е. като сте във тях почни да му се натискаш и т.н. доакто не го подлудиш и не може да ти откаже и му кажи примерно точно преди да свършва да си го вади (така нареченото "пазене" когато се прави секс без презерватив) така ще е по-сигурно :Р и мойто гадже е същото и за нас това беше решението

Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    awe nemoga da razbera 6tom ste tolkova strahlivi i se pla6ite 6to nenahluzvate po 2 ima6e period v koito go pravih kato po malyk kysal se e vednyj samo gorniq i to se polu4ava kogato mom4eto ebe nastrani rugne li 2 3 pyti nastrani se kysa ...
    идиотчо, ако не си знаел тогава (а явно и сега) вероятността да се скъса презерватив е по-голяма, когато са 2 хах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си