- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли някой тук който да е правил АБОРТ ?
Майка ми е забременяла с брат ми, когато е била на 17 .. .. .. На 18 вече е учила в университет, работила е, била е омъжена и с дете .. И нищо не й е попречило да го отгледа, нищо че е забременяла толкова рано .. Да направиш аборт е убийство .. при това на собственото ти дете...... Аборт правят несигурните 15-16-годишни, забременели докато "си правят кефа", които още не осъзнават какво правят с този аборт ..Първоначално написано от marilyn
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ВЯРНО Е ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ "гафовете" СЕ СЛУЧВАТ ОТ НЕОПИТНОСТ НЕОБРАЗОВАНОСТ И ТН....Първоначално написано от Hrdcore`Lady
НО ДЪРЖА ДА КАЖА СЛЕДНОТО ПО ПОВОД НА ТОЗИ ОТГОВОР КОЙТО ЦИТИРАМ.ЗНАЧИ ПРЕДИ ВРЕМЕ СТАНА ВЪПРОСНИЯ "ГАФ"
ДОРИ НЕ МИ БЕШЕ МИНАВАЛА МИСАЛТА ЗА АБОРТ ОБАЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ СЕ ОКАЗА ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ С ПЛОДА И ТРЯБВАШЕ ДА ГО МАХНА
"Убийца бих нарекла всяка жена, която има възможност да отгледа детето си, но прави аборт"
ПАРИ БОЛ АМА ЖИВОТА Е СКАПАН И ПОНЯКОГА ТЕЯ НЕЩА СЕ НАЛАГА ДА СЕ СЛУЧАТ И ТОВА АЗ НЕ НАРИЧАМ УБИЙСТВО.ПО-ДОБРЕ ТАКА ОТ КОЛКОТО ДА СИ ГЛЕДАМ ДЕТЕТО С АНОМАЛИИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ
Някой писаха за няколкото страни на този въпрос. Засегнахте само 2 (така мисля) 15 годишна с аборт и 15 годишна с малко дете.
Помислихте ли ,че аборта не е толкова лесна и безопасна процедура,а дойде ли ви наум ,че след 10 години няма да имате деца може би.
Вече както тръгват да забременяват всичките пикли ме е страх и от въздуха....
Незнам какво става неможеш да предприемеш нито една от двете крайности без да има отицателни черти,но има и друа възмойност просто се пазете.
Простагландинов или химичен аборт
- специални медикаменти и химикали се инжектират в жената. Те предизвикват силни контракции на матката и бебето се изхвърля навън, обикновено живо. Понякога контракциите са толкова силни, че при някои бебета се откъсват части от тялото (глава, ръце, крак). А някои жени не издържат, получават инфаркт и умират.
Цезарово сечение
- прилага се при напреднала бременност след 5-ти месец. Отваря се корема, бебето се изважда живо и се оставя да умре или го убиват.
Отравяне със сол /солева инжекция/
- този метод се прилага след 16 седмична бременност, когато има повече околоплодна течност (след 4-ти месец). С инжекция се изсмуква част от тази течност и на нейно място се впръсква силно концентриран солеви разтвор. Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват.