.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Аз съм родена , когато майка ми е била на 18. Тъкмо завършила училище , с баща ми от скоро се познават ( скоро , 1 година , но за мен това е малък период за да имаш дете.) , нямат жилище ,нямат образование, нямат пари да гледат дете. Какво искаш да кажеш , по добре да не ме беше раждала ли?

Така са решили родителите ти- всеки си има мнение и си търси решение на проблемите. Аз лично ако бях на мястото на майка ти не бих родила детето.
    И не смятам че да направиш аборт е да избягаш от отговорност, а просто да решиш проблем, да поправиш една грешка, от която зависи бъдещето ти.
    Майка ми е забременяла с брат ми, когато е била на 17 .. .. .. На 18 вече е учила в университет, работила е, била е омъжена и с дете .. И нищо не й е попречило да го отгледа, нищо че е забременяла толкова рано .. Да направиш аборт е убийство .. при това на собственото ти дете...... Аборт правят несигурните 15-16-годишни, забременели докато "си правят кефа", които още не осъзнават какво правят с този аборт ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Hrdcore`Lady
    Според статистиката най-често гафовете се случват не на курвите, а на неопитни момичета, които имат доверие на "момчето, което обичат". Говоря за момичета под 18 години. Убийца бих нарекла всяка жена, която има възможност да отгледа детето си, но прави аборт, защото тези също са много. А по темата- едва ли наистина някой ще признае, само защото се пита от любопитство...
    ВЯРНО Е ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ "гафовете" СЕ СЛУЧВАТ ОТ НЕОПИТНОСТ НЕОБРАЗОВАНОСТ И ТН....
    НО ДЪРЖА ДА КАЖА СЛЕДНОТО ПО ПОВОД НА ТОЗИ ОТГОВОР КОЙТО ЦИТИРАМ.ЗНАЧИ ПРЕДИ ВРЕМЕ СТАНА ВЪПРОСНИЯ "ГАФ"
    ДОРИ НЕ МИ БЕШЕ МИНАВАЛА МИСАЛТА ЗА АБОРТ ОБАЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ СЕ ОКАЗА ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ С ПЛОДА И ТРЯБВАШЕ ДА ГО МАХНА
    "Убийца бих нарекла всяка жена, която има възможност да отгледа детето си, но прави аборт"
    ПАРИ БОЛ АМА ЖИВОТА Е СКАПАН И ПОНЯКОГА ТЕЯ НЕЩА СЕ НАЛАГА ДА СЕ СЛУЧАТ И ТОВА АЗ НЕ НАРИЧАМ УБИЙСТВО.ПО-ДОБРЕ ТАКА ОТ КОЛКОТО ДА СИ ГЛЕДАМ ДЕТЕТО С АНОМАЛИИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ

Някой писаха за няколкото страни на този въпрос. Засегнахте само 2 (така мисля) 15 годишна с аборт и 15 годишна с малко дете.
    Помислихте ли ,че аборта не е толкова лесна и безопасна процедура,а дойде ли ви наум ,че след 10 години няма да имате деца може би.
    Вече както тръгват да забременяват всичките пикли ме е страх и от въздуха....
    Незнам какво става неможеш да предприемеш нито една от двете крайности без да има отицателни черти,но има и друа възмойност просто се пазете.

Простагландинов или химичен аборт

- специални медикаменти и химикали се инжектират в жената. Те предизвикват силни контракции на матката и бебето се изхвърля навън, обикновено живо. Понякога контракциите са толкова силни, че при някои бебета се откъсват части от тялото (глава, ръце, крак). А някои жени не издържат, получават инфаркт и умират.

Цезарово сечение

- прилага се при напреднала бременност след 5-ти месец. Отваря се корема, бебето се изважда живо и се оставя да умре или го убиват.

Отравяне със сол /солева инжекция/

- този метод се прилага след 16 седмична бременност, когато има повече околоплодна течност (след 4-ти месец). С инжекция се изсмуква част от тази течност и на нейно място се впръсква силно концентриран солеви разтвор. Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си