- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- На какъв торент клиент сте ?
На какъв торент клиент сте ?
Аз съм на BitComet
Utorrent![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
И аз най-добрия вече има такава тема междудруготоПървоначално написано от XceSS
![]()
Нов човек съм
Първоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Относно BitComet от един френд програмст съм чул че последната версия на BitComet се равнява на първата на BitWord
Иначе аз съм с uTorrent - мн лека и приятна![]()
Първоначално написано от State oF MinD
...
BitComet![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Utorrent![]()
Първоначално написано от КъФ...Е...ПроБлеМъ?!?!?
BitComet
Но ползвам и uTorrent, защото 1 чуждестранен тракер е баннал преБиткомет-а и няма как да тегля оттам иначе![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Pff.. Dosega bqh s uTorrent, no predi 2 dni zapochna da mi pravi problemi, vsichki strelki bqha cherveni i ne shteshe da tegli ili seedva.. Izteglih BitCometTq puk ne shte da seedva.. Nqkoi da mi preporucha neshto?
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
BitComet 1.00
ако кажете някоя по-добра ... и кажете с какво е по-добра... може и да я сменя![]()
Аз съм с BitComet версия 0.60 не ми прави проблеми и мога да тегля,сийдвам и ъплоудвам \/
uTorrent е глупава. От нея много повече ми забива щайгата, пък и не съм намерил начин да променям кои файлове да се теглят от торента.
БитКомет е доста бъгава, но най-стабилната версия за мен е 0.56 и си карам на нея и нямам никакви забележки. Следващите версии са боза.
1во 700 поста в тоя форум писна ми ве без мен не можете да се опрайте![]()
2ро Ако UTorrent е глупава и натоварваща то значи БитКомет е Малоумна и натоварваща като 20 Касперски антивирусни...
Нов човек съм
Фактите са такива и няма да станеш по-голямо про като ги оспорваш.
Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
Луд ей луд факти пхахахахахауахахуахауах пълни глупости ама пъъълни факти хаха чекай че мн ме разсмя.
Момче това че тебе не те кефи програмата няма нищо общо с останалите всеки си има предпочитания,на мен примерно биткомета ми правеше проблеми през 2 дена изтеглих UTorrent която е в пъти по лека и по компактна и нямаше никакви проблеми.И междудругото от каде ти хрумна за ПРО пхаха нещоо те е напекло яко слънце...
П.П. Хората които се занимават по дълго от 6,7 години с компютри знаят най-добрите и компактни програми....за разлика от други.
Нов човек съм
Аз пък имам предпочитание да си карам на БитКомет 0.56, която работи перфектно на моята машина и да си псувам "компактната" ти програмка.всеки си има предпочитания![]()
Flash Get..
Не виждам вашите с какво са по-добри, даже тегля по-бързо с мойта..![]()
хахахах ми твойто се нарича човек без работа...и бих казал хейтър..Първоначално написано от Lake_bodom
Нов човек съм