.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Да Бе Уж ПРИЯТЕЛКА :((( HELPP!!

Здравейте! Значи проблема ми е следния.Имах най-добра приятелка и ми беше много добре с нея,но днеска сложих край!! Причината ли?Въпреки че заради нея зарязах единственото момче което някога досега съм обичала,тя не спира да се държи детински и чесно казано взе адски да ми писва!!Понякога имам нужда да остана сама а тя не го разбира и започва да проси съжеление като си измисля какви ли ни лъжи публикува ги в разни форуми като тоя и там всички започват да ме нареждат и обиждат Имам чувството чи се кефи когато ме обиждат а тва не е приятество Още повече ме нерви че щом я мъчи нещо би следвало да сподели с мен а не с напълно непознати хора които едва ли им пука за нея!! Днеска и казах че не искам да общувам повече с нея...Дали постъпих правилно??

П.С извинявам се че ви тормозя с мойте проблеми

p0 hubavo 4e si q razkarala..tva e nai dobroto koeto moje6e da napravi6.....

Re: Да Бе Уж ПРИЯТЕЛКА :((( HELPP!!

emi spored men trq da q pitash shto prai takia gluposti i dali te misli za takava priqtelka kato ti neq shtoto ponqkoga se doverqvash nq nqkoi pak toi ne te misli za dobur priqtel mi za nqkva igra4ka

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Не ти трябват такива приятелки
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    като се научите,че приятелство между момичета няма-обадете ми се
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    А какво тогава - приятелство между момче и момиче?
    По темата: имах и аз една такава, дето обичаше да подтиква другите да ме обиждат. Причината беше, че тя така се чувстваше по - добра от мен Тоолкова беше прозрачна милата...Та, правилно си постъпила! =]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Варна
    да бе да...а друга голяма част казват,че приятелство между момче и момиче не може да съществува...Приятелство ИМА...стига да намериш точния човек,а понякога това става след много дълго време и други разрушени уж "приятелства"...

Аз също мисля,че си постъпила добре...ти я чувстваш като много добра приятелка,но явно тя теб-не,което е неприятно.няма смисъл да продължаваш това измислено приятелство.

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Правилно си направила,да я разкараш ,иначе ще продължи да ти съсипва живота,като мисли само за себе си и камоли се кефи да те обиждат,не е добра приятелка,правилно си постъпила,аз бях в почти същото положение и не можах да я разкарам навреме.. тя само ме използваше.
    ROCK
    ON!

Мега фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от sufle1
    Още повече ме нерви че щом я мъчи нещо би следвало да сподели с мен а не с напълно непознати хора
    А ти в случая какво правиш?
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Още повече ме нерви че щом я мъчи нещо би следвало да сподели с мен а не с напълно непознати хора
    А ти в случая какво правиш?
    Точно това щях да напиша и аз!А и при положение,че тя също пише в този форум би следвало да види темата.Това ли е твоя начин за отмъщение?

razbara li 4e priqtelqt ti e priqtel dokato ne ti zabie noj v garba ili ima polza ot teb

Цитирай Първоначално написано от crazyhair
    p0 hubavo 4e si q razkarala..tva e nai dobroto koeto moje6e da napravi6.....
    tva e istinata

Малее с такива приятели защо са ти врагове?....Правилно си постъпила!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    И аз си мислих преди няколко дена,че до сега не съм видял истински приятелКИ, приятели може да са само мъжете, жените сте много лицемерни :> да не давам примери...
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    И аз си мислих преди няколко дена,че до сега не съм видял истински приятелКИ, приятели може да са само мъжете, жените сте много лицемерни :> да не давам примери...
    Прав си,аз съм момиче,ама моите най-добри приятелства са били с момчета,на мен непрекъснато ми забиват нож в гърба,и говорят глупости за мен ,тия "приятелки" .....
    И като гледам днес една съученичка как говори за нейната "най-добра" приятелка само глупости ,и след това й крещи,а тя нищо не й е направила...
    ROCK
    ON!

Имам един въпрос:1 клас ли сте или още детската??
    Кретенизмът е здраве

Цитирай Първоначално написано от kofa_s_voda
    Имам един въпрос:1 клас ли сте или още детската??
    Пф,не ,в подготвителният клас сме.
    ROCK
    ON!

SpOrEd MeN sI pOsTaPiLa DoBrE zAsHoTo I pRi MeN tAkA sTaNa I nA mEn SeGa Mi E pO-dObRe
    AkY uCkAтE дА сU пUшЕТu Mu Na SkYpE kItI_96 ;] Зъ ПоИчИ кУнТаКтИи... ТъРсЕтЕ рАзКлУнИтЕлИ... xD

Здрасти ! Мисля ,ч е си постъпила правилно като си я разкарала ! Няма смисъл да бъдеш с човек , с когото не ти е приятно и те злепоставя пред останалите ! Не отстъпвай каквото и да става ! Това е правилния избор ! Аз също съм казвала на най-добрата си приятелка , че не искам да съм повече с нея ! Казах и всичко в очите и всички неща , които ме дразнят в нея ! Бяхме разделени около 3 седмици и след това и казах ,ч е искам пак да сме си приятелки . Тя ми прости и сега отново сме си приятелки , но много се е променила и то за добро ! Много се радвам за това , че си е взела поука от думите . Дори да и кажеш всичко на твоята прителка се съмнявам да се промени , защото злобата не се променя !

Супер фен
    Град
    България
    +1 В тези приятелства между момичета все някакви интриги има и т.н. !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Днеска и казах че не искам да общувам повече с нея...Дали постъпих правилно??

П.С извинявам се че ви тормозя с мойте проблеми
    правилно си постъпила

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Не ни тормозиш (поне мен). Правилно си постъпила. Това момиче може би иска да се гаври с теб . При мен е точно обратното. Има в класа едно момиче, което има една приятелка с която са страшно близки споделят си всичко едното момиче подарява подаръци на другото (бижута) дори понякога си мисля е едното е лизби

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Майната й.Тъпа кучка (не за авторката, а за приятелката й )
    Правилно си постъпила - да.И сега й го въри тъпкано!
    Mного яко , нали ? Да и го върне тъпкано ! Нищо не постига като падне на нивото на оная пача ! Пък и каквато е интригантка "приятелката " и може да наговори какви ли не простотии на хората !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си