- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц за устни със силикон
Здравейте! Искам да попитам ползвали ли сте гланц за устни със силикон? Харесва ли ви? Има ли цветни или е само безцветен и горе-долу колко струва? Благодаря предварително![]()
POLZVAM GLANS ZA USTNI,NO BEZ SILIKON I NEMOGA DA TI POMOGNA ZA SAJALENIE![]()
Руса кукличка
predi bqx liubitelka na silikonovite glancove.... :P ne sa samo bezcvetni,ima nai razli4ni cvetove,no kakto znae6 ceni-vsqkakvi.imax edin na loreal be6e 24lv,ima i po evtini no ne sam bila dovolna ot tqx
не ми трябват подобни гланцове защото устните ми са естествено плътни и обемни и немога да ти помогна...но си спомням , че преди време имаше такава тема , потърси може да ти помогне
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Аз използвам такъв, хубав е , лошото е, че е много лепкав. Не е скъп- около 3-4 лв., има всякакви цветове .
какви са тези гланцове със силикон?за пръв път чувам. Не че ми трябва ама ми е любопитно?![]()
И аз имам от същата марка. А гланцовете със силикон не са само за тънки устни, моите са си плътни, но ми харесва как изглеждат с този гланцПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
Некачествени боклуци, ако питаш мен.
Силиконовите гланцове придават по-сочен вид на устните, поне така се казва, но всъщност не е много вярно. Попринцип гланца придава обем, оптически. Вземи си прозрачен и с блясък и готово. По-добре от тези боклуци.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ако искаш визуално да увеличиш обема на устните си опитай с новия гланц MAXI LIPGLOSS на ОRIFLAME вярно отначало малко пари защото се отделя топлина и устните малко се " подуват" и изглеждат по обемни ....не е мн скъп аз си го взех за 8.90
За пръв път чувам за такива гланцове!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Моите устни не са много дебели, но използвам обикновен цветен гланц за едно левче и съм много доволна!![]()
Аз не мисля, че са боклуци, много хубави са си - поне този, който аз имам.Първоначално написано от GbSy
мда в момента използвам такъв и съм мн доволнана лореал ми е и е върха мн е траен простоо
![]()
![]()
To infinity and beyond.
az predi izpolzvah takuv nqkude kum 4-5 lv struvashe...mn mi haresa no ne mojeh da go namerq nikude..ot togava sum na obiknovenni glancove![]()
и аз!Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
Първоначално написано от comics
Използвала съм преди време от тези с два цвята, бяха около 5 лв. и наистина правят устните по-големи и по-плътни, но е много лепкав...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ем , тези безцветните с блясък , не са ли точно силиконови ? Аз ползвам такъв и ми е добре с него ...Първоначално написано от GbSy
![]()
Еееее , и аз позлвам сега безцветен обаче и доста лепка , но гледам да не прекалявам !Първоначално написано от st1ka
![]()
Ами имам такъв за обем на устните с мента,безцветен,много вкусен!![]()
На essence е и струваше към пет лева преди 2 години...още го ползвам..![]()
bokluci i ne kopuvai Golden Rose evtini bokluci napuka mi usnite kat za svetovno otvratitelno koi ma bi prez racete da kupuam tez evtinii (kam2-3 lv ujas)
Ми имах такъв със силикон на Golden Rose , обаче свършиии![]()
Аз съм ползвала,не са мнгоо скъпи...има ефект,но не е нещо фрапиращо и е по-лепкав от останалите...![]()