.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Град
    Asenovgrad

..

MAXI LIPGLOSS i az go imam tozi no neznam chesno kazano ne mi pomaga ili e super malka razlikata.

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от sexymanik
    MAXI LIPGLOSS i az go imam tozi no neznam chesno kazano ne mi pomaga ili e super malka razlikata.
    Пуснато на: Пон Юни 09, 2008 2:40 pm

Спрете да вадите стари теми!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    хайде,спрете си..
    100% авторката намери решение и отговори на въпроса си
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

за нещо такова ли става въпрос защото е единствения за който се сещам

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от Exothermic
    За пръв път чувам за такива гланцове!
    +

Една моя фр има такъв, безцветен мисля че.. мм като си го сложиш не е като останалите гланцове... само такава е разликата, чувстваш нещо друго (все едно ти се подуват устните). Сложих си и ми хареса де. Нейния струваше 12лв. но незнам от къде (мисля че от обикновен магазин за козметика си го е взела )

Град
    Враца
    Аз да си кажа, нищо че темата е стара ;д Ми не ме кефят, много лепкат и щипят ;д;д
    еlsy

Аз ползвам такъв гланц и съм доволна. Има един който не е скъп и е хубав около 4 лева е.. на ''Eveline'' точното име е ''Eveline volume lip extreme''. Има всякакви цветове .. Ето и снимка случайно намерих, ама на този цвета му е гаден http://www.jozelle.com.au/xcart/imag...usta_vol_l.jpg

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    POLZVAM GLANS ZA USTNI,NO BEZ SILIKON I NEMOGA DA TI POMOGNA ZA SAJALENIE
    тогава защо изобщо пишеш?!?!?! за да си трупаш мнения ли какво?! момичето очаква да й се помогне, ти и обясняваш, че не можеш..какъв е смисъла на коментара ти?!
    не си заслужават.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Аз да си кажа, нищо че темата е стара ;д Ми не ме кефят, много лепкат и щипят ;д;д
    +

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    аз само като чета коментарите ми се дощя да си купя
    и мисля утре да ида,предполагам има и в обикновенни козметики...
    не знам дали помогнахте на момичето,но на мен да

Ама, вие не очаквайте устните ви да станат като на чалга певица .. Просто това е един обикновен гланц.. съвсем леко подпухват.
    В началото малко щипе и аз не знам защо .. то на кутийката си пишеше, ама който го мързи да чете ...

По принцип изобщо не ги харесвам тези със силикон,защото много ми лепка и това адски ме дразни..а незнам,имам сигурно към 4-5 такива и мноооого рядко ги ползвам.Обичам повече обикновенните.А колкото до цветовете-има много и най-различни,а цените също са различни-има и евтини в порядъка от 2,3-4 лева,има и скъпи.
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

Град
    Шумен..*
    az si kupix wchera edin za 5 lv no mnogo shtipi

wsяka sytrin iskam dа ме цеlluwаш.. wsяka weчer samo mene da sъnywaш ..[h]
    Оbiiчам tе bеbч0 <3

веднъж си сложих от въпросния гланц от Avon е ... щипеше доста бих казала и устните ми станаха някак си по червени то това е самия ефект леко подуване но не се заблуждаваи че се подуват до неузнаваемост ... забравих обаче как се казваше гланца

харесват ми а и после устните ти стават румени такива,много секси

има много хубави сликонови гланцове от които наистина има ефект , мене пак повече ме радват , тези които са като червила ии си променят цвета според температурата и настроението ти
    могат да бъдат жълти , сини , розови , зелени , всякакви
    ама е ефектно като изведнъж ти се промени цвета на устните от прасковен в син

Цитирай Първоначално написано от lqlunkaa
    има много хубави сликонови гланцове от които наистина има ефект , мене пак повече ме радват , тези които са като червила ии си променят цвета според температурата и настроението ти
    боже мой!

Цитирай Първоначално написано от YourFavoriteDrug
    боже мой!
    как така според настроението.. къде можеш ли да покажеш картинка

Цитирай Първоначално написано от elllllly
    Цитирай Първоначално написано от YourFavoriteDrug
    боже мой!
    как така според настроението.. къде можеш ли да покажеш картинка
    От къде си го купи, за колко..Едва ли е от България :]]

Голям фен Аватара на Stellsy
    Да се променя цвета на устните според настроението и температурата .. мм не ми се вярва. Имам съученичка и когато й е студено устните й стават лилаво-сини и без гланц ..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Според мен момичето просто ни мята на черешата.

Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    Да се променя цвета на устните според настроението и температурата .. мм не ми се вярва. Имам съученичка и когато й е студено устните й стават лилаво-сини и без гланц ..
    Такова червило има. Имаше статия даже за него преди време :]] Въпроса дали го има в България е по-интересен :P

http://www.teenproblem.net/news/s/18302.html ето но това става от розово до червено

даже и в сайта го намерих http://www.toofaced.com/product_temp...id=1&cat_id=10

Ползвала съм.Наистина прави някак оптично устните по-големи,но е доста лепкав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си