- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любопитството ме изяжда
Доколкото моята скромна личност е информирана, девствената ципа е по-надълбоко от 2 см във влагалището - доколкото си спомням, беше поне 5 см. Но пак казвам, че не съм чак толкова добре информирана.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от sparco_sl
Поредния палячо изживяващ се на Мистър Мускул Гел Водопроводчик..аман от такива пародии като теб с ГОЛЕМИТЕ ОЧИЛА и МАЛКА ПИШКА![]()
да бе жената се е развила в еволюцията с дупка за тампон...Първоначално написано от sexita
![]()
1во няма дупчица, а тампоните за девствени са по-дребни, за да не боли толкова! смешни хора..! Ципата дечица е като дъвка като тръгнеш да правиш балон - в средата е най-тънка а после става по-дебела към краищата.. тва е ноемално както и да го пофледнеш... да найстина сега ще питате как минава цикъла?! Ами бях чела че все пак някакси се "прецежда" рез нея.. може би има някакви дупчици, но не и толкова големи за тампон![]()
Първоначално написано от _miShlence_
абе вие луди ли сте бе лелел тръгнала да ми обижда и да критикува, а не може да мисли!?!?!?!?! Т цципата от каране на колело и от гимнастика се разкъсва а какво остава за тампон?!?!?! По тая логика и спръст не мога да я разкъсам а ? щото тампона като се надуе и е по дебел от някои пишки... някои хора тука имат акъл на стайно растение и дават съвети и пръсщат от самочувствие...мислете.. са верно остро реагирам ама тръгнаа да критикува, а даже тя самата не е права.. дупки.. тампони хх даже има и дрбче за резервни батерии за вибратора...
!? Ti nqmala li si cipa !?Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Eating isn't cheating - Arnold