.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Доколкото моята скромна личност е информирана, девствената ципа е по-надълбоко от 2 см във влагалището - доколкото си спомням, беше поне 5 см. Но пак казвам, че не съм чак толкова добре информирана.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sparco_sl
    ееи БАВНИ спрете да спамвате ве

Поредния палячо изживяващ се на Мистър Мускул Гел Водопроводчик..аман от такива пародии като теб с ГОЛЕМИТЕ ОЧИЛА и МАЛКА ПИШКА

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Тя има дупчица,през която може да мине тампонът и за това не се перфорира...а и си има специални тампони за девствени момичета...
    Не мисли,че тампона е също,толкова дебел,колкото оная ти работа
    да бе жената се е развила в еволюцията с дупка за тампон...
    1во няма дупчица, а тампоните за девствени са по-дребни, за да не боли толкова! смешни хора..! Ципата дечица е като дъвка като тръгнеш да правиш балон - в средата е най-тънка а после става по-дебела към краищата.. тва е ноемално както и да го пофледнеш... да найстина сега ще питате как минава цикъла?! Ами бях чела че все пак някакси се "прецежда" рез нея.. може би има някакви дупчици, но не и толкова големи за тампон

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Цитирай Първоначално написано от sweet_queen
    Доколкото знам има вероятност да се скъса девствената ципа от тампон....но това си зависи дали правилно го вкарваш и с каква сила и т.н. но аз лично си ползвам тампони защото ми е по-комфортно и не си развалям дните от лятото заради някъв цикъл .... и + тва е много по-хигиенично

Писна ми от необразовани хора в тоя форум .. С тампон НЕ може да се разкъса нищо ... Вземете прочетете някоя от милион темите в тоя форум за малко обща култура ...

абе вие луди ли сте бе лелел тръгнала да ми обижда и да критикува, а не може да мисли!?!?!?!?! Т цципата от каране на колело и от гимнастика се разкъсва а какво остава за тампон?!?!?! По тая логика и спръст не мога да я разкъсам а ? щото тампона като се надуе и е по дебел от някои пишки... някои хора тука имат акъл на стайно растение и дават съвети и пръсщат от самочувствие... мислете.. са верно остро реагирам ама тръгнаа да критикува, а даже тя самата не е права.. дупки.. тампони хх даже има и дрбче за резервни батерии за вибратора...

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Доколкото моята скромна личност е информирана, девствената ципа е по-надълбоко от 2 см във влагалището - доколкото си спомням, беше поне 5 см. Но пак казвам, че не съм чак толкова добре информирана.
    !? Ti nqmala li si cipa !?
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си