.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Под Игото Спешно ми трябва преразказ

Хора моляви се трябвами преразказ на под игото спешно е найстина за утре ми трябва а класния ше ми пиши две за срока вече съм отчаян и търся помощ тук
    моляви ако някой има помагало което да е преразказано вътре да ми го скенира ако има скенер или нещо подобно плс
    ето ми skype- scounterstrikead

Град
    Варна
    Има такива теми,в които никои не ти прави преразказ!!!!!Просто потърси и другите такива теми,прочети дадените съвети,тогава си го и направи сама!!!!!

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

И от какво точно си отчаян? От нежеланието никой да ти помогне или от отвратителните си търтейски навици?
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Варна
    а и щях да забравя да те попитам,ти въобще знаеш ли какво е "Под игото"?!??!??!!?!?!?Кажи ми кой ще ти поиска преразказ на цял РОМАН??!?!?!?той си има глави и явно трябва да правиш преразказ на част от тях или на цяла глава..за бога,та ти дори не знаеш каква ти е задачата,а пък търсиш някои да ти го направи наготово ...

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

знам кво е съдаржанието преразказа е за гаджето разказжвам го и тя пак неще а не съм добър в преразкаването Много ясно че съм го чел нали съм българин

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    пич има едни нещо-книги им викат
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

знам го съдържанието бе човек четил съм го ама ми трябва преразказано разбираш ли в това ме няма вобще да преразквам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си