.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Някой да знае от къде да си намеря от тея кецове с колелца?

е някой да знае от къде да ги изкопая за по-малко пари

Да веднъж бях виждал подобно нещо,но мисля че беше донесено от Германия или Италия

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ебати чудото!
    половин София е с такива...а аз дори не знам къде се продават (не че ми трябват де)

оф мале нормално ли е в даскалото да сме 50 човека от общо 5000 дет сме с нормални убувки.странно но повечето сме с тия синио оранжеви кецове на матстаросновахме си клуб.

Мисля че в Адидас или Умброто до изхода на метрото на Сердика имаше нека'в такъв модел, но не съм сигурен в кой магазин точно... може да провериш и в Le coq sportif.
    Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
    http://www.flirt4e.com/justemohateyou

И аз исках такива,но бързо се отказах.
    btw марката е Heelys

АЗ знам,че повечето ги носят от чужбина .. Поне повечето мой познати с такива,не съм им от БГ ...

P.S.според мене,хич не е удобно т'ва чудо ... по хубаво купи си едни ролери,карай си тех и толкоз..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Голям фен Аватара на asasfdf
    направих грешка да си взема за дебилно висока цена такива от един магазин на nike още при внасянето, а после ги пуснаха навсякъде по-евтино..в софия съм виждал на 5-6 места..в подлеза на ндк около дискотеките има два магазина heelys, по моловете в спортни магазини и на витошка из магазини..цена:190 лева
    препоръката ми е (ако толкова държиш да имаш, аз моите не съм ги ползвал повече от два-три пъти за една година.но колелцата могат да се махат и се слагат едни капачета, кецовете са супер удобни и издържливи, качествени) поръчай ги от ebay, защото ще ти излязат около 100-110 лева с включена доставката..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си