- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Софийски скинари, къде сте ?
Ника ми идва от прякора ми "Ендо" . Това ми го измислиха още 7 клас и идва от ЕНДОпаразитПървоначално написано от Diam0nD
![]()
![]()
![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
хаха само от ендопаразит ще идва .... да не ти викат паразита ми ендо ? а бе ти замисляш ли се кви глупости говориш ? И Ендо е много голям пич и дрс е рап и тоя е един от най-известните в България и ако му видиш сайта ще почнеш да се кланяш ... пича и той е ACAB ... и драска разни прасета с фуражки ....
Като не знаеш,не се изказвайПървоначално написано от Diam0nD
![]()
Не ме интересува ИЗОБЩО,че има такъв рапър!Боли ме оная работа за него!Яд ме е ,че има такива хора,които се кланят на чернилки и ги слушат![]()
P.S. Я дай да го видя тоя сайт,да видим как излежда![]()
http://kamikadze.cult.bg/gallery.html# цъкни на 1вото където пише |artworks: cmotan mc -това смотан мс е линк ... цъкни на него и разгледай картинките![]()
И аз не съм кой знае какъв красавец,ама този прекалява !Първоначално написано от Diam0nD
+ тва,явно няма пари за дрешки,че взел на ДОСТА по-големия си батко дрехите![]()
P.S. /me (music) Now playing: 474. No Remorse - Farewell Ian Stuart
Поздрав![]()
Ами ти явно не знаеш историята на тези дрехи ... в гетото понеже нямали пари за нови дрехи давали на по-малките си деца дрехите на по-големите (които вече не им стават) и така са изглеждали и 1вите рапърчетаи от там тръгва така да се обличат и само да ти кажа ,че е в пъти по-удобно (имам само 1 такива дънки ,но .. ) да не са ти прилепнали за задника дрехите ,а да са ти широки
![]()
Черното определено е за предпочитане пред онази псевдомузика, наречена метъл. Пък и метъла е антихристиянска музика и тази мисъл определено ме отвръщава от нея. И чисто музикално тази музика е направо отврат.
А хип-хопа определено си е гъзарска и готина музика и е много по приемлива. Иначе не приемам начина на живот на чернилките, нито ги харесвам като хора/макари да си живеят харабийската/, но специално музиката им е много добра.
Сега сигурно Ендо ще започнеш да ме критикуваш за това, че съм хем националист, хем слушам рап, защото рапа е чужда музика, но пък и метъла не е българска тъй че... А и за мен музиката няма нищо общо с политическите възгледи, нито с начина ти на живот, нито с националността или расата ти. Тъй че аз деля двете неща, но разбира се на първо място съм български патриот и християнин, а след това всичко останало.
На мене по-удобно си ми е прилепналоПървоначално написано от Diam0nD
![]()
Не,няма да те критикувам.Всеки си има вкус,лично аз предпочитам "OI!" и "RAC"Първоначално написано от kristo
![]()
Супер, и аз смятам така, музиката си е музика, тя е повече за забава и добро настроение.Първоначално написано от Ендо
Няма значение кой каква музика слуша, важното е да сме националисти и да обичаме България.
Метъла не е антихристиянска музика! Има 1 стил наречен Блек Метъл. В него има изобилие от антихристиянски групи, но в другите стилове антихристиянските текстове са изключително редки. Дори има и жанр наречен Християнски Метъл. Метълът е социална музика затова е нормално да има и текстове свързани с религията. Китаристът на Ахат, който е написал и почти всичките им текстове сега е свещенник в манастир. А какво ще кажеш за това:
http://zazz.bg/play:02b09e8e
Една идея не може да бъде унищожена!
ми къде са - сигурно пият или друсат некъде ис е чудят с кой да се сбият или заядът.
То пък анархистите щото не сте никак друсани и пияни. Само "малко" нали
.
Извинявай, аз за теб конкретно не твърдя подобно нещо, най-малкото няма как, нито съм те виждал, нито те познавам. Но съм виждал и познавал анархисти, които определено бяха от тези, които говоря. За теб не знам, пак ти казвам, може и да си свястно момче, просто принципите ти за мен, а и за 80% от хората във форума, да не кажа и повече са напълно неприемливи. И затова може да усетиш малко по-остър тон спрямо себе си, но злонамереност поне от моя страна няма да видиш.
викаш, всички са под общо кратно, ама ако някой се изкаже "ей, аз не съм такъв", той става автоматично изключение
лмао
Жалко, че и аз не съм от София, иначе щях да тръгна сам самичък на кръстоносен поход и да ги избия сичките сам.. Щото съм мноу яко копеуе..
Мдам..
Просто не мога да твърдя, че някой е такъв или онакъв без лично да го познавам или поне да съм го виждал и оттам да имам мнение за него вследствие на действията му.Първоначално написано от quench
Защото знам много добре какви са мнозинството от скинарите. Но сега конкретно Анти не го познавам за да кажа какъв е-дали е пияница, пушач и т. н. Може и да не е такъв, не знам просто, пак казвам, не го познавам и затова не искам да му лепя етикети само защото повечето скинари са пасмина и изобщо не споделям възгледите му.
Анархо движението и подобните му , са направили много повече, макар и незначителни в общия план неща, от яките скинар и националисти.Първоначално написано от kristo
лмао ^^Първоначално написано от Majestic12
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
are dead...Първоначално написано от NSBM
are nau4ete go malko toq angliski de...
И какво е направило А-нарко движението, че нещо не се сещам да съм виждал повече от една тяхна проява на година?!Първоначално написано от Majestic12
И хубаво, имат социални искания, ама освен социални искания, има и национални. Анархистите не помня да са протестирали срещу затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй. Не помня да са организирали някаква проява срещу паразитната форма на живот в политиката/и за съжаление управлението на България/ ДПС. Или пък срещу другите сепаратисти- ОМО Илинден... Или изобщо да са протестирали срещу нарушените права на българите в България и извън България/визирам най-вече Македония/.
Или пък да са протестирали срещу циганският терор пак над нас българите...
Тогава каква позла от социалните им искания. Има си синдикати за тая работа и колкото и те да не са стока изразяват много по-точно и конкретно искания за по-добър социален статус на българският народ. А и националистите не веднъж са заставали зад социални искания, така че от няколкото насрани протестчета на 10-20 анархисти/колкото сигурно са всичките анархисти в България и дано да е така/ няма никаква полза за България и българският народ.
Виждам че всички сте заблудени!!!!
Имам родина, имам народ, имам и вяра, имам живот, имам надежда, имам съдба, имам куража за тая борба! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!