.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 139
    Цитирай Първоначално написано от vertesperance
    хахааха винаги готов да се заяде .. xD !! Много ги обичам еи такива като тебе с големи усти и големи думи обаче погълнат ли голямата храна са кат мишки ..!! xD ее да инт си обаче с тъпотия .. xD !!

"Сбоднаевропа" и ние знаем да работим с гуугъл

Kaкто е казал Апостола на свободата - " По делата ще ги познаете"

Мега фен Аватара на ZipFail
    А както е казал Марк Твен:

"Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите."

В Карлуково пак липсват пациенти

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ако имаш да казваш нещо - казвай, досега от тебе виждам само заяждане на дребно и заучени фрази, форумни боецо

Moeто твърдение е конституцията на България от 1991г.

Чл. 44.
    (1) Гражданите могат свободно да се сдружават.
    (2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.

И аз отново ти повтарям ,че моят аргудемнт е конституцията на нашата родина . Притеснява ме факта ,че много хора не я знаят

Нашата конституция забранява фашизма , историята е показала какво представлява тази идеология във всичките си форми ! Срам и позор е ,че днеска в България има поклоници на луков и подобни изроди . Организации като БНС и АТАКА са не по-малко вредни от ДПС . В България фашизма избива над 200 000българи кои комунисти кои земеделци кои просто нормални хора ,които са искали да живеят нормален живот !

Леле убиваш ме

Боже..

Първите скинове не са били шибани фашисти .. Хитлер е бил човек с психични отклонения и аз незнам как може да има толкова глупендери които да подкрепят неговата идеология .. просто обичайте държавата си и ако се наложи я пазете ! Първите скинове се появяват в Англия и са били смесица от БЕЛИ и ЧЕРНИ .. борели са се против богатите и против това че бачкали като луди .. първата музика на скиновете е била СКА а тя каква е NIGGAA мисля че трябва да бъдат гонени нещастниците които провалят страната ни а между тях има и българи и турци и много цигани и всякакви .. и да искаме в крайна сметка няма да можем .. всичкото това почитане на Хитлер е безмислено .. вие трябва да имате собствено мнение за реалноста и нещата които се случват !
    Обичам държавата си.
    Обичам роднините си.
    Обичам траш и хеви метъла.
    Обичам бира.
    Обичам хората с добри сърца.

svobodnaevropa прочетох ти само 2-3 поста, а дори и от тях си личи че не знаеш нищо.Айде виж от някъде какво е направил луков заедно с още 3ма човека (козарите и овчаря)

Дискриминация на база раса, религия, пол, етц тук не се толерира!
    амк933

Свободна европа,цитираш ми Апостола,но цитираш само което ти е угодно.Чувал ли си за:"България ще бъде една свята и чиста република".Под чиста,той не е имал предвид боклука на София...помисли си.

П.П Идеологията на много хора,дали националисти (като мен) или скинове не съвпада с тази на Хитлер,а само има допирни точки.Ние не мразим различните,само тези които вредяд на България

ми кфо е имал впредвид? смисъл ние и без тфа сме си някфа смесица от прабългари славяни турци финладци и сякви други народи които са минавали от тука така че левски нещо е в грешка а за свята не знам кфо е има впредвид

edinstvenoto negativno ot levski e, che negovata borba e dovela do rajdaneto na teb zink(nacionalno nechist) izvinqvam se za pisaneto flextype mi ne e v red

Млади и стари,комунисти и крайно десни,ултараси и хулигани,фенове на Левски,ЦСКА,Ботев,Локо и най-обикновенни граждани:СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА,ХАЙДЕ НА ПРОТЕСТ НА 08.07.2010 ОТ 19:00 ЧАСА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СРЕЩУ ЧЕРНАТА СГАН И БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА УШЕВИТЕ

колкото до zink: В.Левски e казал нещо и за такива като теб ---->"По делата ще ги познаете" Апостола на Свободата.Замисли се zink...

Цитирай Първоначално написано от kikison
    Млади и стари,комунисти и крайно десни,ултараси и хулигани,фенове на Левски,ЦСКА,Ботев,Локо и най-обикновенни граждани:СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА,ХАЙДЕ НА ПРОТЕСТ НА 08.07.2010 ОТ 19:00 ЧАСА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СРЕЩУ ЧЕРНАТА СГАН И БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА УШЕВИТЕ

колкото до zink: В.Левски e казал нещо и за такива като теб ---->"По делата ще ги познаете" Апостола на Свободата.Замисли се zink...
    че аз кфо дело съм извършил за да ме познаете като не знам къф.. виж си коментара и пак си помисли за тфа "по делата ще ги познаете" ахахах

Град
    софия
    скинарите са просто смешници

ММ....има скинари....И МОЯТА МЪНИЧКА ГЛАВА, не може да побере как така мой приятел беше пребит,защото има дредове на главата си ,от скинари????? Защо и мен са гледали на кръв???? Защо бе,хора???
    Вашата философия никога няма да разбера,никога! Не сте Бог,за да решавате кой да живее и кой да умре !
    Дано някога на тази красива земя ...поне за малко ,да цари пълен мир. От тук идва въпросът как без думата "война"..ще има думата "мир" ...Много сложни житейски въпроси,но на които може да се отговори само и единствено със сърцето,а не с злобата ((((:

И сега знам,че ще се започне с нападнките,но аз ви казвам \ / !
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си!

Цитирай Първоначално написано от DirtySouth
    Скинхедс са боклуци, декласирани от обществото. Много вреда нанасят, пък си мислят, че имат някаква идея и кауза. Пълни отрепки... самата идея за това движение е да консолидира сганта в Англия и да и придаде някаква политическа сила, но реализацията му стига само до татуировки на Фюрера и боеве по мачовете.

Пълни палячовци(добре че повечето се осъзнават като поотраснат) ...

Прав си,но чак отрепки не са.Нали знаеш няма лоши хора,има хора,които са тръгнали по лош път : ) : )
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си!

anonymous546178
    Guest
    В България един свестен скинар няма, всички за позьори, доказателство, ако попиташ защо правят, казват нещо или ще ти отговорят някаква заучена до баналност фраза, или ще кажат някоя глупост

До колкото съм чувал пърите Skinheads- Скинари не са били расисти или нео-нацисти. Майче първите скинари бяха хора които слушат ска и реге и се веселят с негри, кубинци и подобни хора. В смисъл, че изобщо в главата им не е имало расистка идеология. Даже наскоро гледах един филм "This is England" и единият от скинарите си беше негър.
    Незнам после кой им прекарва национал-социалистическите възгледи.
    Аз самият съм си патриот и националист. Обичам страната и народа си. Обаче никога не бих станал скинар. За мен те са едни чуждопоклонници. Наричат се Skinheads (английска дума), копират англичаните- бръснат си главите, обличат се като тях. Слушат музика която не разбират, казват Heil Hitler и тн. Е какво българско има в това. За да си националист не е нужно да ги копираш нали така .
    Самата нацистка идеология не съдържа просто- Убий клошарина. Тя е много по голяма и по сложна.
    Аз немога да ги разбера, те български или немски патриоти са? Само името на Хитлер споменават. Ама я кажете и името на някой българин или незнайте на кой.

Глейте са пи4ове!Кво сте се филмирали с тея отрепки скиновете
    Аз съм смъкнат...Слушам най-балансирата музика-hip hopa
    Това 4е слушам hip hop не озна4ава 4е не оби4ам родината си или нещо..Напротив патриот съм.ДА ГНИЯТ В АДА СКИНОВЕТЕ АНАРХИСТИТЕ И СЕКВИТЕ СЕЛСКИ ПРЪЧКИ!

Мир м/yвси4ки освен циганите...

Cops give a damn about a negro pull the trigger kill a negro he`s a hero..
    2pac -Changes Пуснете си я и се успокоите малко пи4ове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си