- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Посещението на Папата в България
Чисто политическо посещение за да оправим бежанците на наша територия. Като толкова иска да помогне да си продаде златния покрив на Ватикана и да приюти горките братя бежанци на площада.
Само ми е интересно кой му дърпа конците.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Защо винаги търсите някакви заплетени неща? Решил е да се разходи. Не може да повлияе нито на църквата, която избягва общение с еретици, нито на политиците, които се интересуват само от личната си изгода. Той много добре знае това.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не случайно имаше градушка тоя като дойде,не му е чисто делото нещо.
Ливърпул биха Барса с 4-0 и вече никой не си спомня за папата. Утре всички ще говорят за това. Мноо яко.![]()
Не знам к’ва беше тая обща молитва на папата, ама казаха, че на места веднага паднала градушка.![]()
Може да се е молил за дъжд. Няма лошо. В православния Требник също има молебен за дъжд.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.