- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гигантска машина ще възпроизведе Големият взрив!!!!!!!!!!!!!
Абе .. искрено се надявам да не се получи така както на клипчето,живее ми се,мамка муНо нали съм оптимист .. остава само да вярвам,че всичко ще мине по вода и няма да се самоизсмучем ;(
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Оф поредната тъпотия на която вярвате. И паааааак прословутия "край на света, ще умрем" дрън дрън.
scorpias я се събоди, стига си ми копирал по 1 милион пъти само заучени тъпотии, че ще те намеря ЧРЕЗ моите способности да пътувам през простраството, с помощта на черната дупка и щи е б а майката!
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Кьорфишек е тази работа!
Тук говорим за няколко протона. Е=мц^2 и тн. Ерго - голям взрив - много материя на едно. Тук няколко кирливи протона. Все едно да сравняваш капса от ония пластмасовите пистолети (по-младите може и да не ги помнят, но по едно време бяха голям хит) с една всеизвестна водородна бомба. Кьорфишек е туй нещо.
А и какво толкова? Те от години се правят експерименти над хора. ваксини, телевизия. Сичко е в гъзъ!
Grumpy old madman
Спорпиас - И тази ли тема е като онази за 11 септември където като доказателство за цялата конспирация беше, че като сгънеш долара по определен начин се получава осама бен ладен?![]()
пазя си един такъвПървоначално написано от Canis_Dirus
но нямам муниции![]()
Е това е проблем, с който трябва да се занимае съвременната наука. Не да ми ускорява там протони. Ами да ни снабди с капси. Едно време с такива играехме на руска рулетка.
Много Генгстъ!
Grumpy old madman
А между другото, я някой да ми каже за този тарикатлък с оригамито с долара, който става на Осама. Ама да е с един долар, че инак много скъпо ляга.
Grumpy old madman
ХАХА Тогава бях на 16 преди 2-3 години и бях тъпПървоначално написано от Мо6no
Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
a v slan4ev brqg prodavat m16 s takiva sa4mi i o6te nqkvi drugi avtomati mnogo qkoПървоначално написано от Lunatic-
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
май нямаш никаква представа за какво говоримПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
най-топлата точка?
най-студената?
Я чакай да вкараме малко теория, най-студената точка, трудно ще се достигне с крио тръбата ти (не говоря, за точката при която материята спира да съществува).
За най-топлото, я си представи , че има извънземни.
Ако могър да патуват на големи растояния, ще ползват или "warp"-ери или "hyperjump"-ери (2та все още теоретични начина за изминаване на голямо пространство в космоса) , осъзнаваш ли колко кинетина енергия се отделя при един (1) ларп?
Трудно ще ни върнат по такъв начин във миналото (сети се защо) , трудно ше ни пратят в паралелна вселена (сети се защо).
Пич, ти си най-много на 16-17 години, чел си от еврейопедиа малко теоретична физика и айде да правим умозаключенията :Р
Споко, мислиш ли, че някой ще остави парите му да бъдат глътнати ей така?
Уф, то имало 3 страници![]()
аз само 1та съм чел ;(
ебаси...!
Сега горния ми пост е невалиден, твърде малко точки за заяждане е обхванал![]()
Голяма теория вкара момиче.... , материята не може да спре да съществува , има материя и антиматерия , ако учението успеят да създадат антиматерия ,тя ще е много опасна.Другия проблем е ,че ще се образуват мини черни дупки ,които според ХОКИНГ ,те ще се разрушат почти мигновенно ,заради лъчението на хокинг , което естествено е само терория , а ако не се разрушат?Първоначално написано от Majestic12
И съм на 18 и се интересувам от астрономия от 5 години , уверявам те че съм изчел пъти повече литература на тая тематика от теб.
А за пътуванията във времето и за извънземните просто е малоумно ,след като знаем , размерите на космоса ,пък едва ли ще се движат със втора космическа скорост ,защото би трябвало да виждат обектите в различен стадий на развитие заради времевите проблеми при скоростта на светлината , пример: (ние виждаме АНДРОМЕДА ,най-близката галактика , така както е била преди 2 милиона години ,заради времето нужно на скоростта на светлината да достигне до андромеда и да се върне (2.5мил години)
Нали ти е ясно каква енергия се отделя от тези "ПРОТОНИ"Първоначално написано от Canis_Dirus
След като се сблъскват вав вакуумна среда със скоростта на светлината?
Голям физик се извади братле...
mi mai ne ma sq pro4etoh po vnimatelno moq gre6kaПървоначално написано от Lunatic-
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy