- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелство в секса - що е то?!
Мен този израз много ме обърква.. Вие как си обяснявате това понятие "приятелство в секса"? Без да имаш връзка с човек да си приятел в секса с него?!![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Може би да гледаш и на дргугия да му е приятно и да не мислиш само на теб да ти е добре? .. Не знам ..Първоначално написано от L0LiPoP
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Казвал съм го много пъти ще го кажа и сега:
Приятелство и секс=Модерни приятели![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
+1Първоначално написано от Remini
Не водят сексуална врзъка (и все пак са най-добри дружки) , а пък обичт други...
<-- на това му викам модерни дружки ..
![]()
+1Първоначално написано от Remini
Ако сте добри fr-та и на единия му се прииска да го направят не виждам нищо нередноПриятел в нужда се познава
![]()
аз май разбирам нещата по-различно ... мисля,че те си правят секс хората, но не са двойка ... познавам такива хора,които са "приятели в секса" ... и даже мисля, че не е задължително да са в един приятелски кръг ... абе нещо като "секс да има"Първоначално написано от L0LiPoP
![]()
![]()
![]()
Ха .. омг .. аз съмвсем различно нещо разбрах..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Friends with benefitsТва е цялата история .. правите секс без да сте двойка.Дое*ало му се на единия .. айде .. до*бало му се на другия .. айде..Без наранени накрая,без чувства .. Just Sex
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!