- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в ........ Боже мой :О :О :О
Понеже видях една тема за това къде е най-опасно да се прави секс ... и моя милост се сети за друго ... най-неподходящото място!!! Питам кое е/ кои са според вас, защото аз познавам момиче, което го прави първия си път в ЦЪРКВА!!!![]()
![]()
Колко нормално нали?!?!?!?!
![]()
![]()
Ако и вие се сещате за такива места кажете!!! Мерси предварително
![]()
хихииххи да мисля, че църквата е достатъчно неподходящо мястоА аз лично не се сещам точно в момента, но на мен примерно доста време ми беше неудобно да правя секс на леглото на нашите хахахахах
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Правила съм го в болницата-Исул.. в урологията...
в училище съм го правила...в стаята по практика и в парка през деня...в басейн...пак през деня...на доста места сме го правили с един бивш,щот той не беше от София и се перехме яко където сварим![]()
От теб не го очаквахПървоначално написано от sexita
![]()
Много ми е странно като правим, каквото правим, на леглото на техните.... Не знам защо.![]()
за секс не знам....обаче всичко водещо до секс което сме правили в стаята ми докато наще спят в другата ми е било адски неудобно...особенно сутрин като се сварим в банята...![]()
За сега само 1 път са ни виждали...в парка..ама те бяха момче и момиче като нас и си ни подминаха...и се напраиха,че не са ни видяли...иначе не са ни хващали...Ама ние все гледахме да се покрием малко или много...Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
В Исул...бяхме в няква тоалетна дето се дава сперма сигурно![]()
Под дъжда.Беше романтично,ама доста неудобно
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Пробвай някой път и ще разбереш доколко е приемливоПървоначално написано от Love_Is_The_Answer
не съм го написала случайно
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Откачена работа. Точно в тия гнусни, вмирисани, опикани тоалетни - освен да ти падне там и да умреш от задушаване, друго не може да ми стане тамПървоначално написано от sexita
![]()
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
от кога секса е грях та да не се прави в църква??Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
в у4ителската стая![]()
в интерес на истината,за това го сложих като най-неприемливо...Първоначално написано от Sam Rothstein
![]()
Никой не е казал, че е грях, но от всички места на тоя свят точно в църквата?!?!?!Първоначално написано от firesnow
Там хората ходят да се молят на Бог за болните си роднини, за всичко което можеш да се сетиш ... и изведнъж се чува как няква потенциянла к**ва крещи "Оооох ... дааааа !!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само като си гопредставя и напраоооо
![]()
![]()
![]()
sexita написа:
Абеее казват, че във вода е опасно ... при вас нямаше ли проблеми????Правила съм го в болницата-Исул.. в урологията...
в училище съм го правила...в стаята по практика и в парка през деня...в басейн...пак през деня...на доста места сме го правили с един бивш,щот той не беше от София и се перехме яко където сварим![]()
![]()
Стига бе...в църква е ужасно...![]()
Сега се чудя...за друго място...но не знам...сигурно в морга или в кабинета на директора...и да му се изпразниш в чашата с кафето...![]()
Хахахах...стига,че вече почвам много да си представям![]()
не ме питай....тогава хванах гъбична инфекция..от тогава много се пазя..Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
![]()