- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако Слави напусне BTV фалира
БТВ е най-голямата мафия измежду всичките телевизии.За тва няма спор
Кретенизмът е здраве
tfa 4e na teb ne ti e interesen ne ti dava pravo da govori6 ot na drugite imetoПървоначално написано от Glam
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Слави се изтърка отвсякъде ,а Кики Пънчев ,кво го намесвате изобщо,сигурно ще го гонят от Бтв ,защото рейтинга започна да му пада,Росен Петров го напусна ,а идеята му за кандидати за слава ,просто ще си запазя цветущите думи...да не говоря че бе продуцент и на най-пропадналото предаване в ефира на Нова ,а именно "Тъпей с мен".Бе последната година на Славун му се разказа играта от всякъде.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
На 30 или на 13 мисля че по-скоро е второто.Първоначално написано от drive_me_crazy
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от exploitedteen
ааа зъл си баце![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Хаха, тази май е лудата фенка на Славчо.
Такаааа...
Слави дали го махат, или не, на мен ми е все тая, защото Слави отдавна се изтърка, вече не е забавен, не е интересен. А истината е, че ти имаш проблем, психичен при това, и е крайно време да спреш да пишеш глупости, защото на никой не му се четат.![]()
Шоуто на Слави го гледам рядко, но не според мен е забавно.Въпреки че доста е взело да се поизтърква.
БТВ ще загуби, ако той се прехвърли в Нова.
Но това се е негово решение, мен не ме засяга.
хъхъ..
А да и БТВ няма да фалира,все пак я държи един от най-богатите масони в света Рупърт Мърдок
и аз искам БГ ТВ ! хаханз в последно време си мисля че шоуто на слави няма такъв успех.. и все по малко хора го гледат
е дано се лъжа де ..
Зле е работата...![]()
![]()
![]()
Да, но кое ще замести Шоуто на Слави ако го закрият. Като сега всички предавания, които вървят ги правят морални уроди като Иван и Андрей и Ники Кънчев?
Супершоу Нeвада, Шоу Такси, Вариант 3 бяха сто класи над Биг Брадър, Това го знае всяко коп*ле (хлапе) и Стани Богат. Просто се правеха от хора, които знаят какво е телевизия. Ако не ги върнат, или пък ако закрият шоуто на Слави аз че се преместя в чожбина или ще си спра телевизията. И без това в шибаната БълХария сега стават само външните продукции. Майната й на тази шибана страна.
Затова турците и циганите ще ни видят сметката на гяурите.![]()
Да, но кое ще замести Шоуто на Слави ако го закрият. Като сега всички предавания, които вървят ги правят морални уроди като Иван и Андрей и Ники Кънчев?
Супершоу Нeвада, Шоу Такси, Вариант 3 бяха сто класи над Биг Брадър, Това го знае всяко коп*ле (хлапе) и Стани Богат. Просто се правеха от хора, които знаят какво е телевизия. Ако не ги върнат, или пък ако закрият шоуто на Слави аз че се преместя в чожбина или ще си спра телевизията. И без това в шибаната БълХария сега стават само външните продукции. М@йната й на тази шибана страна.
Послушай сърцето си, то знае най-добре.
Истината е, че на запад сега има много по-добри предавания.
Българската ТВ е за малоумници.
Е то всичко в България вече е за такива.
Така че в чужбина е истината. Пък там и климатът е по-хубав, например в Италия и Испания е по-мек и има чудесни плажове с по-чиста вода от тази в Черно Море.
Дано BTV фалира дори Слави да не я напусне. Искренно им го пожелавам!
Първо, Слави обмисля дали да спира шоуто по СВОЕ желание.Второ, време му е вече-толкова години в ефир, ми то всеки ще се изчерпи.По-добре да спре сега, докато не "стигне дъното" и рейтингът му стане много нисък, защото ако се задържи още година на екран, съвсем никой няма да го гледа.
Слави вече е стигнал дъното. Сега се мъчи, да се оттласне, ама сичките лайна , дето ги е срал през годините му пречат да изплува.
Grumpy old madman
Абе май е вярна поговорката, че "Няма по-големи uдuотu и простаци от тези в Интернет", а?
Ако се чудите с какво да си запълвате времето пред шuбанuя компютър има компютърни игри. Пък и не всичко е компютри и Интернет. Не ставайте като шибаните смотаняци от гимназията в Правец, които учат компютри.
Нали знаете какво казват - тези, които много обичат компютрите са пъпчиви nerds, които нямат социален живот, докато готините хора ходят по кафета или работят.
Това се отнася и до мен.
Първоначално написано от atasa
![]()
Левски шампион але але!
Много ботове са навъдили бе, ебати...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Това за някакъв неуспешен изблик на мъдрост ли да го смятаме?Първоначално написано от atasa
![]()
ne,toi prosto e za klinika.Pomislih 4e pi6e dete i moje da mu se pomogne po nqkakuv na4in,no kato razbrah 4e e na 30 ...Първоначално написано от kissin' you
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Най - вече за теб се отнася. Има ли 15 минути, през които да не мислиш за Слави, ама честно?Първоначално написано от atasa
e tva e istina!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Първоначално написано от Riot
"И тогава рейтинга на BTV щеше да стане много малък."
За бога това е национална телевизия. Отделно има хора, които или не се интереуват изобщо от Шоуто на Слави или дори не харесват самото шоу и Слави( не включвам себе си, но имам много познати приятели и приятелки, които гледат BTV, но не и Шоуто на Слави ). Рейтинга вероятно ще падне в това време, в което дават шоуто на слави, но това не значи, че БТВ се гради само от това предаване... лично аз и много хора в България предпочитат новините от националните телевизии( Канал 1, БТВ, Нова Телевизия ). Дават се сериали, някои от които ги дават само по БТВ. Както казах рейтинга ще падне, но само в този 1 час, в който дават предаването. БТВ в никакъв случай няма да фалира![]()
![]()
Каза им го!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()