- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ще ми отива ли ?
Каква субкултурна солидарност???
Двата примера от коя субкултура са???
Мнението което беше цитирал, бях отправил към скин гърлата.![]()
+1 Просто харесвам момичета с по-дълги коси...Първоначално написано от Lake_bodom
Може пък да си мечтая за мъже.Първоначално написано от exploitedteen
За каквото и да си мечтая, теб не те касае по никакъв начин. А и не е предмет на спора ни.
А какъв е предметът на спора ни? Това, че изказах мнение в разрез с пънк и скин догмите.![]()
Ама защо толкова си обсебен от МОЯ стереотип за красота? Трябва всички да имат като ТВОЯ стереотип за красота?
ПП. Аз може да съм глупав, но е факт, че всичко произтече от спора ми с момичето по-долу. Така, че - ДА, скин и пънк догми са замесени.![]()
Да, вкуса ми може да ви се вижда ограничен, но... това е вкус мамка му.Вкус на базата на който съм изкарван "ограничен", "жалък", "смотан" и "тъп".
Това, че се защитавам от заяждане, не означава, че си налагам вижданията.
![]()
Отговарям на реплики, отправени към мен.
Те не се заяждат. Заяждаш се ти.![]()
така или иначе точно той няма да успее да ме разубеди![]()
Може би това е повод да се заяждаш?Първоначално написано от exploitedteen
Какво друго може да те настърви така, освен лояността ти към пънкарско-скинарските ти авери, че да използваш обиди и лични нападки... Ако има някаква друга причина, слушам.
Значи това е причината все пак. Обидих всички скин гърли, като им казах, че не разбират от красота и това предизвика бурните емоции у теб. Разбирам те напълно.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Да, и за споделям това мнение, като я скъсиш отзад това ше ти подчертаеПървоначално написано от fаke
челюста, което според мен е много яко...Освен това няма да си тривиалната кифла, която Lake_Bodom описва![]()
Имаш правилни черти, така че да, подстрижи се...
Give me your best shot motherfucker!
Почти... с малка корекция в 2: не съм твърдял, че е неограничено. Другото е така. 1 не го отрече, а това, че съм осмърдял произтича от 1.Първоначално написано от exploitedteen
Колкото до пора... не съм имал за цел да я засегна. Ако се почувства по някакъв начин обидена от моята реплика, да приеме моите извинения.![]()
Извинявай, че ти преебах темата. За нещо друго да искаш да ти се извиня? Че май от известно време само ме псуваш.Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
аре от мене да мине простено ти е
мир да има![]()
Аре бе.. искам снимка на прическата.. изчетох тука сума ти страници със спорове ама така и не разбрах какво се случва с косата на ~egoistiC![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
А така.Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
Давай момиче режи на воля щом ти харесва. Като порастне после малко ще си я правиш настрани ,хвърчаща и каквато искаш. Хич да не ти пука, да си приказват каквото искат!![]()
А Бодъм , само дето осра темата на момичето. И кво каза? Едно голямо нищо. Аман от тъпаци като тебе. Не знам защо експлойтед въобще си загуби времето с тебе, аз не можах да те изтърпя до края да ти чета съдържателните мнения.![]()
Две сме и чакаме!Първоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!