- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- колко време използвате една самобръсначка
пишете![]()
Vreme e mnogo otnositelno kazano. Ako si brysna samo podmishnicite s neq, mnogo shte izkaram. Ako si brysna i krakata, i triygylnika, i podmishnicite, togava shte q izpolzvam mnogo po malko vreme.
зависи,но по принцип сменям ножчетата![]()
we give it all.
А ти не използваш ли отделни самобръсначки?Не го възпиемам подмишниците,краката,тъгъл никаПървоначално написано от Nadelina
![]()
Ами?по 1089809 самобръсначки ли да ползвамеПървоначално написано от CocainCocktail
Просто се сменя по често и не е проблем..или поне за мен
![]()
![]()
Първоначално написано от mystery`girl
+1
ти кво изкаш да си ги надписваме лими просто я сменяш по-често и така...не виждам какъв е проблема
+1Първоначално написано от Nadelina
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
еми до когато се затъпи![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Пфффф , това е супер тъпо да използваш бръсначка ! Направо ме е гнус , само като си помисля ... Абе , по начало много ме е гнус от самобръсначки !![]()
![]()
![]()
Мен пък ме е гнус от космитеПървоначално написано от dark_sw
е..гнус е прекалено силна дума..щом са ни дадени имало е защо
амм..ами затова има и кола маска
и епилатора е вариант..
Нямаш предвид електрическа самобръсначка, нали? Ами, два-три пъти най-многоНо винаги имам няколко за всеки случай, ама рядко се налага.
За триъгълника ползвам розовите,женските,а другите са обикн. Колко време..1-2 месеца
Smile!?
Докато се задръсти...![]()
Хах ми деазн не съм си засичала, само подмишниците си бръсна така че около месец-два...![]()
Тая с която се бръсна сега я ползвам от няколко месеца.![]()
относително е... горе долу на 4 5 ползвания и като я видя че вече нещо не върши същата работа я махам..![]()
+1Първоначално написано от [b
Първоначално написано от comics
Но пък ако е Venus повечко време...една фр има такава самобръсначка и е мн яка..каза че я издържала около 6-7 месеца и като усети че се затъпява само сменя ножчето![]()