- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след първия път ..
момичета как се чувствахте след като бяхте с момче за 1ви път ?? имам предвид как се чувствахте физически , а не психически .. в смисал болеше ли ви известно време след половия акт .. не ви ли беше някак страннотам кървища ала-бала
.. щото една фр снощи била с приятелят си и днеска ми се оплаква че мн я боляло след снощните страсти .. та .. може ли да й има нещо ??
каза че уж й било 3ти път ама пак я боляло
пфф абе общо взето може ли да я е раздрал или и аз нз как да се изразя
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
Лично аз се чувствах напълно нормално, както и преди това. При мен нямаше кой знае каква болка и почти никаква кръв. А и след това не ме е боляло. Според мен зависи много от момчето, поне първите няколко пъти трябва да е по-внимателен и да я карат по спокойно.А твоята приятелка ако няколко дни след това продължава да се чувства зле е хубаво да се посъветва с лекар.
BсИчkO Ce BPъЩа...
Иэооообщо не е боляло.Беше ми яко кеф и после се чувствах жестоко,даже нямах търпение эа втория рунд.Хахахахахах :Д
emi ako sa bili po-. strastni moje
ako do nqkolko dni ne spre da q boli da ide na lekar![]()
И мен така ме боля малко само, но по време на самия акт - лелеее.. аз му викам по - полека той ми се надъхва там... тцтцтцПървоначално написано от ceci_i_vlado
![]()
+1Първоначално написано от bebok
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Ъм.. Нормално. Друг е въпроса, че не бях осъзнала какво точно се е случило![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!