.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Ужасена.....:(

Знам,че ще ви омръзна с тези банални проблеми,но снощи като се случи това и много гадно ми стана...Значи пускам тази тема за един мой приятел или поне го мислих за такъв.Той е приятел и на братята ми и идва много често в нас,когато е тук правим много щуротии. По принцип е много весел и адски готин и забавен,но..разбрах,че се друса.... Моля ви,кажете как да му помогна,не искам да се провали и да пропадне...... И така снощи ми пойска игла,но аз не му дадох...аз доста се учудих и го питах защо той нищо не каза....после той отиде в банята и там стоя поне 30 мин....аз зацепих,най-накрая какво може да прай....Връща се после и освен това си беше написал с ножче или там нещо на врата името на гаджето си имаше кръв...... Аз побеснях и го попитах,защото го е направил...той нищо не каза..даже се снима с тела си и май изпрати на гаджето си......,не го очаквах от него.....Питах брат ми защо не го спре.....а той глупака ми каза,че това си е негова работа....Представяте ли си......????Ами утре може да посегне на живота си...... На,мен ми пука за него.....отчаяна съм как да му помогна??? Забравих да кажа,че е на 17 год...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Когато става дума за наркотици,ако този,който се друса сам не пожелае да си помогне,ако сам не потърси помощ - никой няма да му помогне!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако той сам не иска да си помогне, няма кой друг да му помогне. Опитай се да поговориш с него и да го вразумиш, въпреки че сигурно няма да вдене нищо от това, което ще му кажеш

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    [quote="MoHuTo"]Ако той сам не иска да си помогне, няма кой друг да му помогне. Опитай се да поговориш с него и да го вразумиш, въпреки че сигурно няма да вдене нищо от това, което ще му кажеш [/quot]Ще направя всичко,каквото мога,НЯМА да го оставя да се съсипе.

Град
    Sofia
    Каквото зависи от тебе ти ще го нашравиш,но не може само ти да искаш да му помогнеш,трябва и той сам да иска да ги спре,защото иначе каквото и да правиш ефектът ще е никакъв....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Знам,че той трябва да си помогне най-много....

ne se barkai v 4yjdi ne6ta. ti qvno si my sama poznata taka li e ? ne moje6 da go spre6 da se drysa... spored mene moje samo ne6to stra6no skapo na koeto raz4ita nqkoi 4ovek..toi bi mogal da go spre da var6i takiva raboti

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Когато става дума за наркотици,ако този,който се друса сам не пожелае да си помогне,ако сам не потърси помощ - никой няма да му помогне!
    Да,много си права..

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ако той сам не иска да си помогне, няма кой друг да му помогне. Опитай се да поговориш с него и да го вразумиш, въпреки че сигурно няма да вдене нищо от това, което ще му кажеш
    +1

Ти видяла ли си въпросното наркотично средство? Щом е излязъл с рана,която сам си е причинил,има вариант да ти е поискал иглата,за да напише името й с нея и след като не си му дала е решил да използва ножа ... Примерно...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    хм... ами ти единствено можеж да поговориш с него... но не знам дали това ще помогне защото ... човекът з амомента ще каже, че те е разбрал, че ще се постарае да ги спира.....но ...... след това като види наркотиците..просто забравя всичко .. опитай се да гоовриш постоянно с него, разбери защо изобщо е започнал да ги взема..сигурно има някакъв проблем,нещо ала бала... но ти все пак си само позната.. неговата приятелка трябва да се постарае повече да го вразуми.. дано успееш да помогнеш

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз съм му ПРИЯТЕЛКА,разберете го това....Чудя се дали да кажа на приятелката му....

Ем , според мен освен да му икажеш какво мислиш , няма по какъв друг начин да му помогнеш . На такива хора помагат единствено и само специалисти , но понякога не доживяват за да им се помогне ... Кажи и на приятелката му , тя може и да знае ,де ама да не знае как да му помогне !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ем , според мен освен да му икажеш какво мислиш , няма по какъв друг начин да му помогнеш . На такива хора помагат единствено и само специалисти , но понякога не доживяват за да им се помогне ... Кажи и на приятелката му , тя може и да знае ,де ама да не знае как да му помогне !
    Да,обаче тя е на 14 год...дали ще ме разбере не знам....

Аз не мога да разбера как можеш да имаш спринцовка за приятел. Наркоманите нямат приятели... При тях всичко е въпрос на сметка, както се казваше в една реклама. Съветът ми е да избягвате този глупак докато му дойде акъла в главата. В противен случай ще си навлечете големи бели на главата.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Аз не мога да разбера как можеш да имаш спринцовка за приятел. Наркоманите нямат приятели... При тях всичко е въпрос на сметка, както се казваше в една реклама. Съветът ми е да избягвате този глупак докато му дойде акъла в главата. В противен случай ще си навлечете големи бели на главата.
    Нямам спринцовка....той ми пойска игла за да си напише на врата името на фр-ката си....

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Нямам спринцовка....той ми пойска игла за да си напише на врата името на фр-ката си....
    В крайна сметка с какво се друса въпросният господинчо?

Смотано емо е ако питаш мене. В крайна сметка сте били сами у вас, не смяташ ли че е абсурдно да те пита за игла? Няма наркоман без игла под ръка, а в това че е поискал от теб такава е странно, понеже ти едва ли ще си човека, който ще има под ръка игла, пък и приятелите му са ти братя. Най-малкото - излага се. А в крайна сметка като не е намерил игла, значи не се е надрусал в кенефа. Дори да е седял там извесно време и да си е "нарисувал" с ножче нещо значи, че не се е друсал. Аз бас държа, че просто те харесва и търси начин как да му обърнеш внимание.

Град
    isperih
    Този е емо според мен, ама все пак не знам. Ако е такъв няма да го спреш никога.Това е техният култ!Повярвай ми, той е свикнал да го прави и него боли-не се притеснявай толкова. Едва ли се друса!Но какво търси у вас ,след като брат ти го няма вкъщи-май е луднал по теб

Спасявайте момичето, ако може..

Град
    София
    И според мен момчето ти е искало тия неща само,за да си напише името на приятелката. Нищо повече.
    А впрочем тая мода с писането на имена е адски глупаво и смешно нещо
    Smile!?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от beiho
    Този е емо според мен, ама все пак не знам. Ако е такъв няма да го спреш никога.Това е техният култ!Повярвай ми, той е свикнал да го прави и него боли-не се притеснявай толкова. Едва ли се друса!Но какво търси у вас ,след като брат ти го няма вкъщи-май е луднал по теб
    Не си разбрал...брат ми беше в нас не бяхме сами хахах.Прави ми намеци хахаха,но си има гадже...пък и аз НЕ ИСКАМ ГАДЖЕ......... И да разясня той не е емо.

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Да,обаче тя е на 14 год...дали ще ме разбере не знам....
    тя,ако си има акъл в главата,няма значение на колко е

Едва ли ти ще можеш да му помогнеш ... можеш да поговориш с него и той сам да се оправи ... нз.. не можеш ти да му помогнеш..

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    В крайна сметка с какво се друса въпросният господинчо?
    Да, и аз не разбрах - друса ли се изобщо и ако да - с какво? Щото ти сама каза, че ти е искал иглата не за да се друса, а за да си пише глупости по врата. Малко не се връзват нещата, но както и да е. Ако има обаче проблем и наистина е наркоман, Bcu4ko_ko3 е права - за такива хора приятелите остават на заден план, а нуждата от наркотик на преден. И трудно би му помогнала.Но той е сравнително малък, още може да не се е осъзнал, да се надяваме, че акълът ще му дойде в главата преди пълната зависимост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си