- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кво толкова намират всички в груповия секс?
Абе има една тенденцийка...всяко момче иска да се изпраска с две, а момичетата да ги изпраскат няколко...ама какво ви става на всички бе, сексът от създаването на света се е правил от двама души баси...Това с груповия секс е глупаво, да не кажа признак на малоумщина![]()
Kolkoto pove4e macki , tolkova po-qko![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
И по какъв критерий е по-яко?Първоначално написано от BaTe_Martoo
Щото тогава няма да става дума за любов, тъй като не можеш да обичаш и да се чукаш с 10 едновременно. По тази логика щом няма любов, значи става дума за животни...Трябва да изолираме тези хора от останалия цивилизован свят.Първоначално написано от fenkatakrisi952
Ponyakoga sex za edna no6t moje da e mnogo po-dob1r ot tak1v s gadjeПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
Ами в такъв случай всички ще теглят една майна на гаджето си само и само да се изпраскат по-яко...Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
били сме животни и животинското в нас си живее.. лично според мен в това няма нищо животинско, а по-скоро перверзно и леко извратено... една ненаситност![]()
животинското при човека и секса го няма в такъв вид в какъвто ти го представяш... Мъжкарят винаги търси повече женски (шведска тройка), за по-голямо поколенмие само, че с времето са се измислили презервативитеПриятна и полезна джунджурийка.... А колкото до жените... хората са казали - Женското сърце е допстатъчно голямо, за да побере всички и дори повече
![]()
А и за какво цивилизовано общество ми говориш, като вчера ми пусна тема, че не трябва да се обезкосмяваме, за да приличаме на пранезнамси какви, защото бог ни е създал такива... еми Бог чесно казано не ни е създал и цивилизовани, но пък ни е създал хора - човек може сам да се развива, да създава и раздушава епохи и т.н. , но животинското в него винаги ще живее
Именно за тва...Ако искаме да се развиваме, трябва да преминем на един по-висш етап и да изолираме всички, които желаят групов секс с цел да махнем животните...Така останалите ще вървят напред по пътя на любовта и прогреса. И кво общо има вчерашната ми темаПървоначално написано от jotitu
![]()
Отивай играй на карти,секса не е за тебе![]()
![]()
Ами това е както нашите за едни неща ме третират като голяма, а за други като дете... Така и ти - Цивилизовани сме, за да не правим групов секс, но е натурално да не се бръснем... нещо не ми се връзваПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
Ха.. и как по-точно мислиш да се развиваш към по-висша степен, при положение че страдаш от предрасъдъци?Първо в секса без любов няма нищо животинско. И не можеш да убедиш нито мен нито над 70% (че и повече) от форума в противното. За пореден път казвам - любовта не е задължителен фактор, що се отнася до правенето на секс. Второ - всеки си има различни предпочитания и коя си ти, че да съдиш другите? За тях в теб може да има нещо сбъркано. Дай да те линчуваме, а? Не харесвам оргиите и винаги съм смятала секса за нещо което се случва между двама. Но това е мое мнение и никъде не го налагам. Не мога да си обясня що за хора сте.. Тук прибързаните изказвания валят като из ведро....
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Винаги държа някое друго вале и дама в ръкаваПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
А пък да знаеш аз какъв Жокер имам у гащитеПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
А каква връзка има между секса и бръсненетоПървоначално написано от jotitu
![]()
оф защо ме караш да обяснявам като на някой дебилен!? Казвам, че не можеш да искаш цивилизация след като ми говориш да не се бръсна защото е натурално и защото Бог ни бил създал така! Измисляш някакви странни схеми, за да отделиш цивилизованите от нецивилизованите, но пак си разминаваш мнениятаПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
+това груповият секс не е нищо по-различно от обикновенния секс... просто там са повече хора![]()
Аз не страдам от предрасъдъци, а от прекалена искреност и казване на истината и фактите в очите на хората, точно както в случая. Никого не искам да убеждавам, а споделям реалността. Сексът без любов е характерен за котките по покривите и маймуните в джунглата. Не мисля, че хората трябва да приличат на тях, а да се отличават. Предпочитанията, които клонят към групов секс са подражание на хората спрямо маймунита, а обратното е по-правилно.Първоначално написано от Jus7__Me
Няма нужда да ми обясняваш неща, които нямат смисъл. За бръсненето цивилизацията е истинска, когато се развива по естествен път и това е видно. Жените принципно имат само една дупка за секс. Останалите са измислени, за да регресираме и деградираме. Щом има една дупка и мъжът има една тапа за нейното запълване, тогава груповият секс е ненужен и безсмислен. Освен тва можеш да го направиш много пъти с един, отколкото с няколко по един път.Първоначално написано от jotitu
...доста ограничени изказвания правиш.. а тоява за бръсненето ако е вярно, вече нямам думи. Жалко, че няма машина на времето - да се върнеш в епохата която ти прилягаПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
да прав си.. човекът е едно от малкото същества на таиз планета, което може дас се привързва и да чувства (не физически), но ние сме организъм нали така? В повечето случаи се прави секс с цел увеличаване на популацията... но хората сме си достатъчно така чезашо да не правим секс за удоволствие... било то с 1-2 или 3 души... това не е животинско а експериментиране... в повечето случаи човек дори не е правилгрупов секс в живота си, а тези които са го правили и вече за разбрали какво е - не го повтарят
Отдавна мечтая за вашина на мреметоПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
Секс се прави за удоволствие и с един човек...А щом повечето експериментират, това е признак на алчност и жажда за нови и нови земни удоволствия. Не е необходимо да увеличаваме популацията, но не трябва и да увеличаваме човешката лакомия. Както казваш, щом никой не повтаря, това още повече доказва, че е излишен.Първоначално написано от jotitu
Що не отидеш да се прегледаш, да те освидетелстват и да спреш да се првавиш на акълен? Удоволствието е доста относително понятие (защото всеки намира различни неща за приятни). Това че за теб, за мен или за бай ти Иван не е приятно да прави секс с много хора, не означава, че и за останалите е така. Ако не увеличаваме популацията няма да ни има. Ако навремето не сме увеличавали популацията и тебе е нямало да те има. А разликата между лакомия и различно виждане върху сексуалното задоволяване е огромна. В поста на jotitu пише, че ПОВЕЧЕТО не повтарят. Значи има и такива които продължават. И между другото неандерталците не са се обезкосмявали. Как мислиш, дали са се обичали? Щото аз знам, че са се чукали щото природата е създала секса за увеличаване на популацията. Секса не е само удоволствие, а и потребност. Така че спри да знаеш много и вземи да се огледаш, че нещо май не знаеш къде точно се намираш.
Едва ли ще ме освидетелстват, по-трезворазсъждаващ човек от себе си рядко срещам.Първоначално написано от Jus7__Me
На мен и на бай Иван е през патката за груповия секс, но се стремим да предпазим останалите от грешката да се изкушат и да потънат в тази заблуда. Тези, които продължават с груповия секс могат да си продължават с него, но да не дават пример на другите и да са встрани от нормалните хора...Освен тва не сме произлезли от неандерталците, те са глухо звено в еволюцията и именно щото при тях няма любов, затова са изчезнали, регресът на груповия секс ги е съсипал. Точно защото сексът е потребност, трябва да се ограничава това, което го изкривява, в случая груповата му проява.
Абе аз искам да опитам,пък полсе ще мисля дали е глупаво или не![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...