Цитирай Първоначално написано от vvizard
А защо и дължиш пари в такъв случай ? Защо взимаш пари от някой, който не ти е приятен като човек. Съвет - никога не го прави повече.
Според мен трябва да кажеш на родителите си, ако ти прилага физически тормоз. Обясни им, ще те разберът със сигурност. Виждам, че си свястно момиче. Нека родителите ти преценят как да реагират.
emi tq si kupi ne6to ot edin magazin i go ostavi v nas za6toto maika i ne davala da nosi takiva ne6ta i vaprosa e 4e tova "ne6to" az ne moga da go namerq nai veroqtno maika go e izhvarlila kaktoi stava s pove4eto ne6ta i ne iskam da kazvam na na6te za tova 6toto lo6o 6e stane a nqmam bratq sestri poznati i tn ii nz sno6ti ne sam spala zaradi tova i prodaljavam da se trevoja ne6to me 4ovarka ot vatre a ne moga da i dam 15 lv za men i 5 sa mnogo v momenta kakvo da napravq za da q "svetna" 4e nqmam pari da i se nevidi tq mi kazva men ne me interesuva ama ne moje taka vseki si ima opredeleni vazmojnosti tq hodi s po 20-30 leva na den a az edvam imam po nqkade 3 leva ne 4e sme bedni no vka6ti e remont i nqmame nikakvi pari za6to ne moje da razbere tova