.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да се справя с него ?

hi na vs zna4i edna fr si ima gadje i problema e tam 4e kato se celuvat mi stava mn neudobno pak o6te pove4e 4e az ne sam se celuvala o6te

ostavete tova ami toi seki den me obijda dnes dori me podigra 4e sam bila ploska i 4e sam ne6to sredno mejdu luda i hermafrodit 6toto sam imala pove4e rani ot ngo (padnah s rolerite i sq imam rani na dvata lakatq dvete kolena) i toi me rita seki den v ranite seki den karvq no na nego ne mu puka rita mi 4antata sled kato mu kazvam 4e ima 4uplivi ne6ta toi vika "men ko ma ebe dai pak da q ritna'

no ona4alo te me izlagaha 4e sa bratov4edi i kat se celuvaha az gi zqpah kato palen idiot posle tq mi kaza est

vednaj go izpratihme i predi da q celune mn stranno me pogledna na dr den se opitah da razbera 6to taka nali ako v men e problema 6te go opraq ama ne pak ze da me obijda i kaza 4e ne pomni kfo e napr

a kat me pogledna az se 6a6nah i se navedah da galq ku4eto na moita fr i taka az na neq sam i go kazvala nqkolko pati i tq " az ne moga da go spra" a naistina nie dvete se razbirame 4udesno i kat i kazah toi kato e
    navan az nqma da izlizam i tq vika 'za6too molq teee"

taka izvinqvam se za dalgata istoriq s obarkani slu4ki no o6te i az ne moga da si podredq mislite a i srry 4e se povtarqm celuvka v razli4ni neini f/mi

Мега фен Аватара на Chacho
    Ти 6 клас и имаш приятелка лихварка, която прави опити да се самоубие; някъв който постоянно те тормози и несподелена любов. Олеле а аз мислех, че оценките ми по химия били проблем.

Ако не е тема ебавка.. ми треа да изчакаш да порасне. Интриги, кво да ги правиш, винаги ги има. После се променяме момчетата. Плюс това ти може да излизаш с нея, когато той не е навън. Приятелката ти да го приеме, в крайна сметка ти си преценяваш с кого да дружиш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    тРоЯн
    туи е бахти бебешката история, ритал те в раните ми ти ръце нямаш ли ?

Град
    В АдА
    И аз по едно време бях така но споко всичко минава

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Баахти, ква е тая приятелка, ако не те защитава от него

Град
    София
    Миличка,с такива момчета само острия тон и шамарите помагат. Хич да не ти пука. И аз съм имала подобни проблеми преди време,но търпях-не знаех как да реагирам. Но в един момент си казах,че не ми пука и достойнството ми е по-важно. Тия пишлемета са пълна измет и трябва да им се каже и покаже,че не са хванали Господ за шлифера.
    Smile!?

Супер фен
    Град
    Панацея
    я ни го посочи да отидем да го научим как да се държи с момичетата!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ти 6 клас и имаш приятелка лихварка, която прави опити да се самоубие; някъв който постоянно те тормози и несподелена любов. Олеле а аз мислех, че оценките ми по химия били проблем.

Ако не е тема ебавка.. ми треа да изчакаш да порасне. Интриги, кво да ги правиш, винаги ги има. После се променяме момчетата. Плюс това ти може да излизаш с нея, когато той не е навън. Приятелката ти да го приеме, в крайна сметка ти си преценяваш с кого да дружиш.
    ebavka - gluposti napalno eriozno govorq i temite koito si vidql pusnati ot moe ime sa6to sa 4istata istina nerazbiram kakvo mu e lo6oto da potarsq pomo6t?!

emi za ostanalite mneniq samo moga da kaja 4e toq moje da me spuka ot boi men nz ve4e ot kolko hora me e strah to4no zaradi tova i znam dejurnoto ebahti deteto emi da dete sam nqkakf problem li imate ?!

Цитирай Първоначално написано от Chacho

+1
    Желязна Девица

Значи първо още си доста малка - съдя по писането в поста ти и по начинът на разсъждаване. Но това няма никакво значение разбира се.
    Моят съвет е да прекратиш контактите си с твоята "приятелка". Тя не ти е такава, повярвай ми. Това е единственият начин. Успех!

Супер фен
    Град
    Варна
    Като за началното просто го игнорирай, не излизай с тях, а ако приятелката ти не те разбере, то значи просто не ти е никаква.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Като за началното просто го игнорирай, не излизай с тях, а ако приятелката ти не те разбере, то значи просто не ти е никаква.

+1... плюс това,аз на твое място не бих се мъкнала с тази приятелка,в негово присъствие.
    А ако продължава да те тормози...(психически и физически) вземи правилните мерки.Защото той няма,абсолютно никакво право така да те рита и незнам си какво.Аз ако бях на твое място нямаше да търпя това отношение и щях да го направя луда калинка,ако се обърнеш към държавните институции за закрила на детето или се оплачеш някъде и ако не си вършат работата,аз лично бих преминала към по-сериозни неща(както съм го правила).Ти имаш достойнство,не позволявай на някакво келеме да ти го смачка..А ако не ти се занимава с такива неща,просто ги игнорирай и двамата.Успех!
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

О.о къв е тоя изрод бе ?!..само кажи от къде е ..
    тва с шамарите и др неща не е лоша идея ^^ не го оставяй да ти смачка достойнството..ако е истинско момче няма "да те спука от бой" както ти сама каза..
    какво намира толкова приятелката ти в него ?! ако ти е истинска приятелка би го зарязала ..още сте мн малки за сериозни вечни връзки..а истиското приятелство е вечно! но не искай от нея да скъса с него..поне в прав контекст ^^
    но не позволявай на такива пишлемета да ти смачкват достойнството..ако тръгне да ти посяга или нещо такова му кажи,че тръгва с бой,защото не знае как по др начин да ти отвърне..ако не подейства няма нужда да излизаш с приятелката си,когато и той е с вас ^^ Успех,мила !

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Цитирай Първоначално написано от st1ka

+1... плюс това,аз на твое място не бих се мъкнала с тази приятелка,в негово присъствие.
    А ако продължава да те тормози...(психически и физически) вземи правилните мерки.Защото той няма,абсолютно никакво право така да те рита и незнам си какво.Аз ако бях на твое място нямаше да търпя това отношение и щях да го направя луда калинка,ако се обърнеш към държавните институции за закрила на детето или се оплачеш някъде и ако не си вършат работата,аз лично бих преминала към по-сериозни неща(както съм го правила).Ти имаш достойнство,не позволявай на някакво келеме да ти го смачка..А ако не ти се занимава с такива неща,просто ги игнорирай и двамата.Успех!
    +1 напълно съм съгласна
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

off az taq ve4er se pribrah razplakana zna4i moita fr ima ku4e i to jivotnoto e nau4eno kato mu kaje6 draj po4va da lae ne hape no lae a az imam fobiq ot takiva ne6ta obi4am ku4etata pove4e ot vs no kato bqh malka edno me uhapa i sega nqkoe ku4e kat mi lae pred men i az po4vam da kre6tq i nz 6to go praq hem zn 4 ni6to nqma da mi napr i mi vika ebahti isteri4kata ili kato se luleq na lulkite ne davam na apsolutno nikoi da me lulee silno ( za6toto kato malka padnah i si razbih ustata o6te imam belezi) i toi pake gati isteri4kata emi da reva za ni6to ama nqkoi ne6ta sa mi ostavili belezi v saznanieto ko da napraq az ve4e tolkova sam mu nasabrala utre kalna se ako go vidq 6te mu svetna 2 6amara i 6te mu kaja mainata ti be

taa ako mu 6ibna dva nz tq kak 6e reagira az vednaj si "pozvolih" da go narejdam tihi4ko pod nosa ama tq me 4u i kaza a posmei da vidi6 k 6ti sa slu4i

Имаш ебати "приятелката".
    Ии да не ти пука..биеш му шамари,ритници,юмруци,ако приятелката ти се намеси една баница и на нея.
    Просто им кажи да си ебът майките и двамата и си тръгни.
    London Tipton

Аз на твое място нямаше да излизам с това момиче докато не скъса с оня съдист , все пак няма вечно да са заедно ! Просто не излизай с тях , но ако все пак искаш да си с нея , онзи нещастник като започне да издивява го попитай иронично дали случайнпо не го бият вкъщи ,ч е налита на бой навън . Можеш също така да го попиташ , но с много силен сърказъм дяа не би случайно да не може да се бие с момчета , че на момичета налита ...
    А относно целувките : не ги глдай въобще като се целуват и не показвай ,ч е ти е неудобно , но най-добре ще е да кажеш ,че отиваш до един къде си и да не си при тях като се целуват . Въобще не се притеснявай ,че до сега не си се целувала !И аз съм 6-ти клас като теб и не съм , пък въобще не ме интересува ! За да се целуваш първо трябва да срещнеш подходящия човек , който да не те налага и да не те обижда и чак тогава да преминеш към целувките !

Цитирай Първоначално написано от sw3e7_baby
    taa ako mu 6ibna dva nz tq kak 6e reagira az vednaj si "pozvolih" da go narejdam tihi4ko pod nosa ama tq me 4u i kaza a posmei da vidi6 k 6ti sa slu4i
    Абе тая не е никва приятелка ! Кажи и да си ебе майката и въобще да не ти дреме ! Предполагам не ти е единствената , така че можеш съвсем спокойно да я изриташ ! Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си