.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

ПОЛУДЕХТЕ ЛИ БЕ ХОРА

Боже какви са ви проблемите само, не е истина! Ще ме проштавате ама кви глупости чета, направо ви се чуда на акъла как може въобще да ви ги роди главата. " Ще се самоубиват щотото си4ки ме мразат", алоо пораснете, живота тепърва е пред вас! И ако за тва тряя се самоубиваме, на4и аз одавна тряя сам си теглила коршума. ПреДставам си ако не дай си боже някои изживее малко от тва което аз видях, тогава лелеее тряя да има мосово истребление.
    Успокойте се малко и помислете какво ви чака, никога незнаеш кога ще се обърне целия ти живот, че кво аз най-добрата си приятелка срещнах в 9ти клас, и кво пак сам си добре. СТЯГАЙТЕ СЕ!!!
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Нещо не мога да намеря смисъла на темата

Цитирай Първоначално написано от hAkEr4E
    Смисала на темата е в тва 4е пове4вто хора тука се имат за големи проблеми тва 4е мама и тати се дуржат гадно - мраза ги, или нямам приятели искам да умра. тва са пулните глупости, аз когато бях на 16 преживях нещо което оставя белег за цял живот ама не сам се разхленчила тука. тряя малко пове4е акул на тия хора и да не се впрягат за глупости от сорта даскалото е скапано не ми се живее, скапано ама като завършиш ше има да реве6 да се върнеш. ДА ДА АМА НЯМА

И аз го търся , но смисъл няма ... Това го знаем и не е нужно да пускаш цяла тема , защото тема писана преди 2години не ти изнася ...

Цитирай Първоначално написано от Thoughtless
    Не мисля, че някой ще се вслуша в думите ти.
    Също така не мисля, че тези 14 годишни отчаяни от живота хорица са тръгнали наистина да се самоубиват.. ако го искаха щяха да го направят, а не да пускат теми във форума.
    1+
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

Пфффф баси тъпата тема! Все пак това е форум за тинейджъри и е направен за да търсят съвет от нас! Ако не ти харесва, не чети форума!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Не мисля, че някой ще се вслуша в думите ти.
    Също така не мисля, че тези 14 годишни отчаяни от живота хорица са тръгнали наистина да се самоубиват.. ако го искаха щяха да го направят, а не да пускат теми във форума.
    е то тва е ясно просто се чудат как да съберат повеко коментари в темата или пове4е внимание, тва е ясно ама е глупаво

смисъла на темата е, че секи си мисли че неговите проблеми са най- големи, а на другите не са нищо особено, което изобщо не е вярно.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Интересното е , че за днес това е втората тема, в която авторите се оплакват от тъпите теми / проблеми на хората.Хем не им харесва,хем пускат теми,от които всъщност се оплакват.Айде престанете да пълните форума с глупости - като сте толкова недоволни от темите оплаквайте се другаде .

Мега фен Аватара на Blab
    Каква респектираща грамотност!

Цитирай Първоначално написано от PaChanGa_GiRl
    Пфффф баси тъпата тема! Все пак това е форум за тинейджъри и е направен за да търсят съвет от нас! Ако не ти харесва, не чети форума!
    da taka e
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    в лайната!
    аве що не си затвпрш устата (авторката) вски е с проблемите си за това е форукм за споделяне на проблемите.като ти се виждат несериозни не ги чети а и сиг си мислиш че твоите проблеми са най сериозните,ми да ти кажа НЕ СА! хипер тъпа тема

Въпросните тийнейджъри търсят само внимание! Лошото е, че хората с по-сериозни проблеми са ощетени!

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    аве що не си затвпрш устата (авторката) вски е с проблемите си за това е форукм за споделяне на проблемите.като ти се виждат несериозни не ги чети а и сиг си мислиш че твоите проблеми са най сериозните,ми да ти кажа НЕ СА! хипер тъпа тема
    Кво Ти нещо да не се засегна

Град
    в лайната!
    не ама за ква се имаш че ше определяш дали на хората темите са тъпи или не?! за всеки неговите си проблеми са важни и е тъпо да ги критикуваш.ТЪПА ТЕМА!

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    не ама за ква се имаш че ше определяш дали на хората темите са тъпи или не?! за всеки неговите си проблеми са важни и е тъпо да ги критикуваш.ТЪПА ТЕМА!
    По тая логика ти за ква се имаш, че да казваш дали темата е тъпа или не, сама си противоречиш

Град
    в лайната!
    хаха не ми се занимава!надали има значение кво ще кажа не ми се разпрая с теб (: ай дано пъ некой проблем някога заинтригува специалното ти внимание пф зле

Аз викам двете госпожици по-горе да проявят елементарно чувство за грамотно писане, пък после да си обясняват колко са зле.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на 50cent
    абе вместо да се обяснявате колко е тъпа темата пишете и трупаите мнения тамън ще имате повече реитинг

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    абе вместо да се обяснявате колко е тъпа темата пишете и трупаите мнения тамън ще имате повече реитинг

Ключ

Не разбирам защо всички нападнахте авторката на темата?

Повечето 'самоубийствени' теми, които съм чела са невероятно смешни и безсмислени. Някой казал на друг, че не го харесва и това е повод за самоубийство, самосъжаление, депресия и т.н. Това са нормални проблеми за един тийнейджър, но са абсолютно нищожни в сравнение с тези, които ви очакват в бъдеще.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Някой си мислят ,че имат големи проблеми ,защото не знаят на другите пък какво им е

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ако са искала да се самоубият да са го направили а не да пишат по форумите..

Въпросните тийнейджъри търсят само внимание! Лошото е, че хората с по-сериозни проблеми са ощетени!
    Това да искат внимание е човешко! А това дали другите са ощетени или не, е насочено към останалите потребители, а не към хората, които се нуждаят от помощ!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си