Няма да цитирам но отговарям на съобщението на всичко коз.

Някой си не е написал домашното май. Това е само мит, че животните (без делфини, котки и още някои) не изпитват удоволствие а е само репродуктивност. В действителност въпросът подлежи на дебати, но са по склонни да вярват другото. Причина-следствие е най-характерната черта в поведението на животните. Те не си дават сметка, че трябва да имат деца, както нас ни учат че трябва да се оженим и да гледаме семейство. Причината е удоволствието от акта.

Удоволствие действително има като се шибате. Ти приемаш думите прекалено крайно. Естествено не значи да действаш като електрическа бормашина, просто да покачиш нивото с покачването на страста и сексуалното напрежение. Същото е като с мръсните думи, котио изричат хората по време на секс. За да го приемеш, трябва наистина да можеш да се отпуснеш и да се възбъдиш. Не става с 2 целувки, 3 мушвания и вече да го псуваш до 9то коляно нали? Като задоволяваш на някого и 5те сетива, не оставяш страстта да отмира, а сексът има изцяло прогресивен характер - тогава в един момент затваряш очи и си казваш предавам се на емоциите. За някои това означава да говорят мръсни думи. За сигурно 90% означава ускоряване на темпото и здрава работа.

Ники Кънчев е по интелектуалните игри. Не знам дали е ебач, ти си провери, ако искаш. Любовните и страстните игри си остават далеч от графа показ на умствен капацитет (оставям настрана тези, които не преценяват, че и срещу тях има човек с предпочитания. Това е прекалена ограниченост.) Та както и да е, намека ми беше, че ако ти е прекалено животинско - бягай към нещо по интелектуално. Не мисля, че при предпочитанията на хората към секса има място за нападки и мнения от сорта на "правилно" и "неправилно".

Айде приятно клатушкане на бавни обороти.

ПП: Нека си слага които квито иска аватар и подпис. Демократична държава.. Твоят минава за някоя шоуджо-манга