.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен
    Град
    na edno mqsto

сутиен без презрамки

та има от този сутиен http://www.sexwell.bg/prod_%D0%A0%D0...D0%BD.673.html

оба4е...не6тооо...тва лепкащото му се развали,та искам да попитам..евентуално някакъв гел има ли за този тип сутиени,за подръжка на сутиена,ако ме разбирате,защото искам да го нося,а той не може ве4е да се залепва
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен Аватара на o0ps
    Не знам колко пари си дала за него, но аз съм го виждала за 10 лева така че ако и ти си дала толкова по-добре си купи нов, защото за тези от 10 лева лично продавачката ми каза че най-много 6-7 носения и лепилото им скапва. А за гел не мисля че има или поне аз не съм чувала...

И аз не съм чувала да има.Като спре да лепи просто трябва да си вземеш нов.Иначе има и едни други сутиени без презрамки те са като обикновените но с малко по-различна форма.Дали са удобни обаче нз.

namaji se p1rvo s krem za tqlo i probvai
    k0i7o sE sMeE p0sLeDeN sE SmEe nAi-d0bRe :]]

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от aNoNiMnAtAaA
    namaji se p1rvo s krem za tqlo i probvai

Според мен ще се хлъзга, ако преди това сложи крем.
    Иначе, доста гнусно изглежда и не се ли запотяваш...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Не може да се оправи. Като спре да се лепи, хвърляш и купуваш нов.

az lichno izpolzvam takyv sutiyen... i sled kato go izmiq s topla voda lepkavoto mu se samovryshta ot sebe si

тва не се ли държи на някъв...ааа вакум така да се каже?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    По-добре си купи нов.По магазините с бельо с епродават.Аз си купих на NBB за 14лв и съм доволна.Сигурно 20тина пъти съм го слагала и още се лепи.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Не знам колко пари си дала за него, но аз съм го виждала за 10 лева така че ако и ти си дала толкова по-добре си купи нов, защото за тези от 10 лева лично продавачката ми каза че най-много 6-7 носения и лепилото им скапва. А за гел не мисля че има или поне аз не съм чувала...
    +1
    тия евтините са боклуци

Супер фен
    Град
    Варна
    По-добре наистина си купи нов. А относно тези сутиени една приятелка си беше взела и въобще не беше доволна.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Май , ще си останеш с надеждите , че ще се оправи ... И само да попитам : след като го носиш и го свалиш и преди пак да го сложиш не го ли миеш ? Попринцип така се прави и лепилото се възобновява само ...

и аз много искам да си купя такъв, но се притеснявам, че няма да мога да го нося дълго. Сигурни ли сте, че като се измие и пак започва да лепне добре???
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    имам чувството че всеки момент ще се изхлузи..не мисля че ще ми е удобен..но знам ли..а и като разбрах че след 7-8-то носене се развалял и не лепкал..

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    имам чувството че всеки момент ще се изхлузи..не мисля че ще ми е удобен..но знам ли..а и като разбрах че след 7-8-то носене се развалял и не лепкал..
    Е то става въпрос за тези дето са по 10-15 лева. Ако си поръчаш от тези по 100 лева може и да не са същите боклуци и да не се разлепят, знам ли... Помня че като ги рекламираха по едно време по телевизията и казваха че не залепяли с лепило...

Град
    По света и у нас :)
    Не!Купи си нов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си