.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Ок, ако си сигурна, че не можеш да се понасяш, а не е просто суета и каприз - давай!

Град
    Бургас
    общото е тфа че косата ти няма да стане начупена и кат слама сле тфа къдрене и че нищо няма да стане ако оделиш 10минути да си слойиш едни ролки да спиш с тях и на сутринта да имаш хубави къдрици...а не да си напраиш косата и както казаха по горе след време да стане адски смешно кат тръгне да ти разсте тфойта коса отдолу
    OnLy God CaN Judge Me !

Ми.. що не го каза + тва с ролки косата ми далеч не изглежда така както искам. И не знам защо си мислиш, че ако всеки ден се клепам с лак за коса, то тя няма да се увреди.. всъщност е все едно
    А да и ще ми обясниш ли как точно ролки се слагат за десет минути?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Най-точен отговор ще ти даде фризьорът/фризьорката ти Той/Тя най-добре познава косата ти и ще ти каже какво ти трябва Тук едва ли има някой,който може да ти даде точен и компетентен отговор (най-малкото защото не знаят каква ти е косата,а и едва ли има фризьори във форума ) и най-вероятно само ще се объркаш
    +1

Най-точен отговор ще ти даде фризьорът/фризьорката ти Той/Тя най-добре познава косата ти и ще ти каже какво ти трябва Тук едва ли има някой,който може да ти даде точен и компетентен отговор (най-малкото защото не знаят каква ти е косата,а и едва ли има фризьори във форума ) и най-вероятно само ще се объркаш
    +1

+1

Да, знам Аз вече говорих с фризьора на леля ми и той каза, че само от мен си зависи каква ще ми стане косата. След студеното къдрене трябвало да се използват подхранващи масла и всичко си било ок Но още не съм решила на 100%.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си