.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от K-Maro
    '' kifla '' , че ти колко си висока.....
    180

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Re: Външен вид.... Принцеси.. Вие сте !!!

Цитирай Първоначално написано от K-Maro
    Здравейте на Всички... Въпросът ми е отправен към Вас момичета. Тъй като, в скоро време, забелязвам, че е навлязла една доста шокираща тенденция- всички момичета да тръгват с football-исти... та се питах, дали само на определени места е така или просто тази еднообразна мода е заляла повечето места... не говоря за това, че е трудно да си намериш момиче.... просто ми е чудно, дали наистина е възможно да се лишиш от така желаните истински чувства и да се отпуснеш по течението.... нз, лично на мен ми се струва доста невъзможно да има чиста и красива любов м/у football-ист и някое красиво момиче.... !

P.S.
    Малко за смях... Една вечер, аз и някои мои приятели отидохме на Disko... както и да е... никой от нас НЕ си пада по тези селски и пошли '' свалки за една вечер '', и след час, 2 , бяхме в команията на едни много сладки и забавни момичета... изведнъж, от някъде се появиха едни малки и хилави момчета ( ясно Ви е за кои става на въпрос)
    и въпросните момичета веднага отидоха при тях... това, което ме слиса бе, че те освен първоначалното '' Здравей'' при тях друг диалог нямаше... Не знам, аз лично тренирам баскетбол и съм 198 см и 103 кг... не че има значение... казвам, че думата мъж отдавна си е изгубила смисъла....
    Да е тея много дразнят , някакви по 160-5/ и по 40-50 кила максимум и вече кой съм аз .... пффф много дразнят е ... и в моя град е така всяко такова ходи със страшни мацки....

Аз пък не си падам по футболисти.Тъпи и ограничени са ми.И не знам защо винаги си падам по такива,дето не могат да играят футбол,а си се разхождат по игрището

Много ми е чудно защо повечето момичета,за които говорим си избират своите гаджета по това какви са те /в случаят футболисти/,а не по техния характер..За мен лично е важно момчето до мен да ме разбира,да е с як характер,а не дали е футболист,баскетболист или..волейболист примерно.;]]

Град
    Sin city
    Нали знаете, че има една поговорка-"лика прилика са си"...та в общи линии такова е и мнението ми по въпроса

Колко ли мозък трябва да имаш, за да си избираш приятеля по заниманията му, а не по това, което е всъщност...

И по-горе в някои постове пишеше, че футболистите имали "репутация", та затова момичетата ги харесвали -това ме разби просто...половината от тях само се пишат за спортисти и дори не са добри от професионална гледна точка, да не говорим, че умственият им потенциал е силно ограничен, но...не можем да слагаме всички под общ знаменател, защото има кадърни и сравнително интелигентни футболисти...

За жалост обаче практиката гласи...тъп, надут футболист и перхидролена, куха красавица
    "Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."

Волтер

Град
    Ловеч
    хех.... 180 за момиче е добре... интересно ми е, ако си харесаш някой под тази височина...
    I'm not gonna let you fly away...
    You came and you changed my world...
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Иначе според мене ако момчето не е глупак може да бъде с готина мацка, независимо че е футболист
    Да, но едно 100% от футболистчетата са идиоти.
    не са идиоти..впоследствие стават такива,защото има много загубени женки дето ходят да им вдигат самочувствието-според мен затова са така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си