- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Външен вид.... Принцеси.. Вие сте !!!
180Първоначално написано от K-Maro
![]()
Да е тея много дразнят , някакви по 160-5/ и по 40-50 кила максимум и вече кой съм аз .... пффф много дразнят е ... и в моя град е така всяко такова ходи със страшни мацки....Първоначално написано от K-Maro
Аз пък не си падам по футболисти.Тъпи и ограничени са ми.И не знам защо винаги си падам по такива,дето не могат да играят футбол,а си се разхождат по игрището![]()
Много ми е чудно защо повечето момичета,за които говорим си избират своите гаджета по това какви са те /в случаят футболисти/,а не по техния характер..За мен лично е важно момчето до мен да ме разбира,да е с як характер,а не дали е футболист,баскетболист или..волейболист примерно.;]]
Нали знаете, че има една поговорка-"лика прилика са си"...та в общи линии такова е и мнението ми по въпроса![]()
Колко ли мозък трябва да имаш, за да си избираш приятеля по заниманията му, а не по това, което е всъщност...
И по-горе в някои постове пишеше, че футболистите имали "репутация", та затова момичетата ги харесвали-това ме разби просто...половината от тях само се пишат за спортисти и дори не са добри от професионална гледна точка, да не говорим, че умственият им потенциал е силно ограничен, но...не можем да слагаме всички под общ знаменател, защото има кадърни и сравнително интелигентни футболисти...
За жалост обаче практиката гласи...тъп, надут футболист и перхидролена, куха красавица![]()
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер
хех.... 180 за момиче е добре... интересно ми е, ако си харесаш някой под тази височина...![]()
I'm not gonna let you fly away...
You came and you changed my world...
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me