.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    Хасково

Какво е чувството да получиш оргазъм.. (само за момичета)

Абе незнам ама... много пъти съм правила секс с приятеля ми, но незнам дали съм получавала оргазъм... В смисъл винаги ми е много яко, но имало е и дни, в който не е било така.. Всеки път различно.. Споделете.. какво изпитвате вие?

mi kato pravite seks sys priqtelq ti...nakarai go da stimulira klitora ti ili samo go pravi i 6te ti doide.4Uvstvoto e bojestveno.TOVA E KLITOREN ORGAZYM, a ima i vaginalen, no se polu4ava mn trudno do kolkoto znam i veroqtno trqbva da vodish polov jivot dalgo, za da go polu4i6.
    A.D.I.D.A.S.

Това за вагиналния оргазъм,че трябва да си водил полов живот дълго,не мисля,че е вярно.Аз имам само вагинални

kolko vreme vi trae poloviq akt, 6tom samo takyv polu4ava6..?
    A.D.I.D.A.S.

Не мисля, че може да се опише... На мен ми изтръпват пръстите на ръцете и от там отлитам
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    ^ На мен пък на краката

При мен започва от ръцете, иначе после изтръпвам цялата и.. общо взето не знам къде се намирам
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    Пловдив
    и аз нз изпитвала ли съм...мн пъти съм изтръпвала ама не е имало няква връхна точка като че ли в удоволствието..а понякога ми е било толкова кеф, че нз повече от т'ва накъде може и все пак не ми се струва да е било оргазъм
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Определено ще разбереш кога изпитваш оргазъм, това чувство не може да се сбърка с друго...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    mi kato pravite seks sys priqtelq ti...nakarai go da stimulira klitora ti ili samo go pravi i 6te ti doide.4Uvstvoto e bojestveno.TOVA E KLITOREN ORGAZYM, a ima i vaginalen, no se polu4ava mn trudno
    ++1 Pri vsqka jena e razlichno.. mislq che samo 20% ot jenite sa poluchavali vaginalen orgazym.. mnogo rqdko i trudno se postiga.. a klitorniq e mnogo lesen.. dokato si s partniora si.. sloji prysti na klitora si i go dviji taka che da ti e priqtno.. nqma da otneme dylgo i shte go usetish.. useshtaneto e strahotno..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    Определено ще разбереш кога изпитваш оргазъм, това чувство не може да се сбърка с друго...
    така е
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен
    ацки силно удоволствие което свършва много бързо,няма как да го сбъркаш.При всеки е различно,пожелавам ти да го усетиш от все сърце!!!

strahotno 4uvstvo hladni vc1lni preminavat prez tqloto ti

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Elaine
    и аз нз изпитвала ли съм...мн пъти съм изтръпвала ама не е имало няква връхна точка като че ли в удоволствието..а понякога ми е било толкова кеф, че нз повече от т'ва накъде може и все пак не ми се струва да е било оргазъм
    Sy6tata sym i az

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Хаха ... пишете ми че 20 % от момичетата изпитвали вагинален оргазъм - пък като гледам тука сички са го получавали , ПЪЛНИ ЛАМЕРИ СТЕ... и вие не знаете за кво живеете
    почти всички казват, че стимулират клитора.. тъпчо

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от Elaine
    Sy6tata sym i az

и аз съм изтръпвала и то на вълни, но все си мисля че може и повече... понякога имам чувството че ей сега ще дойде, но то не идва и не идва...

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Хаха ... пишете ми че 20 % от момичетата изпитвали вагинален оргазъм - пък като гледам тука сички са го получавали , ПЪЛНИ ЛАМЕРИ СТЕ... и вие не знаете за кво живеете
    почти всички казват, че стимулират клитора.. тъпчо
    не ми викай тъпчо а се загледай в тъпия форум и се зарадвай с туй дето казах , поне като сте толкова запалени ииндивиди не лъжете...
    всички говорят за оргазъм.. тъпчо, но никой не за вагинален! Повечето се оплакват, че не могат да получат оргазъм с гаджето без сами да се стимулират... малко са тия дето са го получили и ако са го получили е доста след започването на олович живот

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Повече от фен
    hahaha ami qko e edno takova za kratko istrapvash cqlata ... abe vseki razbira kogato go izpita to ne e kato neshto, koeto se zabravq

Re: Какво е чувството да получиш оргазъм.. (само за момичета

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Абе незнам ама... много пъти съм правила секс с приятеля ми, но незнам дали съм получавала оргазъм... В смисъл винаги ми е много яко, но имало е и дни, в който не е било така.. Всеки път различно.. Споделете.. какво изпитвате вие?
    иди питай майка си,ако не знае положението е сериозно......аман от тъпи теми
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

to pri vseki e razli4no pri men naprimer zapo4va s iztrupvane na 4eneto i zubite, ot tam mi se zamaiva glavata, iztrupva mi cqloto tqlo i se 4uvstvam bezteglomna sqka6 ne sum si v moqto tqlo i v teb bo6ivat razli4ni 4uvstvava- 4uvstva6 4e vse edno otka4a6, ama ti e mn got pri men pone e taka

Nz...tochno samoto chyvstvo ..daLi sum polu4avala iLi ne-no zasega e biL samo klitoren.._ amii cqLata iztrupnah i ne se useshtah... cqloto mi tqlo go 4uvstvah na Iglichki .. mn hybavo :P..
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си