- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каварна - който има впечатления от там, нека сподели
Здравейте! Надявам се тук да има някой, който скоро да е посещавал Каварна. Ситуацията е такава, че има възможност да замина там лятото за една седмица, но нямам никаква представа що за място е. Имам предвид има ли дискотеки, как е нощният живот? Защото миналото лято бях с приятелите ми в Китен и беше просто върхът. Плс някой ако има каквото и да е инфо за Каварна /освен концертите, за тях всички знаем/, нека да драсне мнение тука или да ми пише на скайп umno_mace. Мерси преварително на всички тиийнс.![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Ходила съм бая отдавна там нямам много спомени ма град кат град има си дискотечки (май тука не съм особено компетентна) градеца ми се стори много приятен ма до колкото помня плажа беше на майната си.....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Бях там в края на май. Нямаше дори денонощна кръчма. За дискотеки не съм проверявала ама нещо ме съмнява.
Чувствам, че дори и през сезона не е по-вълнуващо.
И плажа е далече!
Изобщо това е вълнуващо тъп град и не бих отишла пак там, освен ако няма някой велик концерт.
Saatana vittu perkele hate crew!
като ин флеймс![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
градчето си е спр яко, ще ти хареса![]()
Samе shit... different way
Оооо ти ще ходиииииш...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Там времето.. просто спира. о.О
Да остана повече от 2 дни, за мен би било мъка.
Плажът е леко гнусен и малък, а и както казаха, си е далечко.
Има си атмосфера, де, ама де да знам.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Значи правилно помня за плажа....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
миси на всички за отговоритевсе още се колебая, нооо ше видим
![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
![]()
![]()
![]()
![]()
Майкооооо на Каварна става ебати купона Плажовете са екстра като на Слънчев бряг даже ги почистват и има безплатни шезлонзи.Пък и на всичкото отгоре там е най - голямата дискотека и най - яката на Балканите. Изкарах си страхотно нищо че бях сам. От 4 години ходя там и мисля да карам наще да купят вила страхотно е!!!
Give a man a match, and he'll be warm for a minute, but set him on fire, and he'll be warm for the rest of his life.
oooo дaааПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Всички дни, на всички концерти съм![]()
Хяхях, не, нашите ще пътуват към морето същия ден и ще ни метнат с другарчетата...на връщане с тру окулт автобуса![]()
Братовчед ми ще ходи на концерта на "Ин флеймс" сега , пък и беше на "Сепултура" и каза , че да спиш на палатка не е лошо , при положение , че на 2 км от палатката ти има кръчма в , която има .... храна , вода и .... тоалетна чиния без казанче !![]()