- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Там където е текло, пак ще тече..
Случвало ми се е. Ходихме година и малко, постоянно се карахме, разделяхме... винаги си давахме втори шанс. Но от шансовете тъпи промяната траеше замалкo и после всичко по старомо. Аз пък друга поговорка ще ти кажа, вулкат козината си мени, но нрава- не. Според мен поговорката е много права, но пък винаги има изключения.
![]()
Според мен тази поговорка еее напълно правилнаа...Истинската любов никога няма happy end защото просто тяя няма краййй![]()
Нз до колко е вярно но аз съм сигурна,че ще има едно момче,което винаги ще обичам и искам![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
em to4no v momenta s1m v takova polojenie no toi mi kaza dumite: "ti beshe nai dobriq mi izbor do sega i az te obichaH..." no est vijte kak zavyrshva dumata obi4am...ponqkoga prosto ne se polu4ava
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
mi,kolko mn iskam i az da s1m pak s moeto mom4eno prosto ve4e nqma kak......... ;( ne taguvai po nqkoq me4ta 6tom si izgubil patq kam neq
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
ще успееш само ако се забавляваш умерено да не направиш някоя глупост!!!колкото и да си е заслужавал човекът не си заслужава да мислиш за него щом всичко е свършило..![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ДаПървоначално написано от SlowDead
ДаПървоначално написано от SlowDead
НеПървоначално написано от SlowDead
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ами да..на мен ми се е случвало..
и то преди 2 месеца..мислех че нямам чувства към него,зарязах го и кфо?!на същия ден се скъсах да плача,щот май разбрах че го обичам..и досега ми е гадно щото си го харесвам,обаче съществува "другата" ..и не се получават нещата..
айде успех от мен![]()