- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли неща, които не обичате да правите по време на секс?
Здравейте, може би е имало такава тема, за което се извинявам предварително, но не съм срещала скоро подобна, а пак ми интересно да ви попитам има ли неща за вас в секса , които по принцип не обичате да правите и какви са те? Има ли за вас граници?![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
ами аз в секса не обичам да седя мирен...![]()
Do you speak Salsa? .......
Нямам какво повече да добавяПървоначално написано от lwsu
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
mi da edno ot tqh e da ne sedq mirna. drygo...ima gi vsqkakvi lydi s tehnite nomera. ne obi4am da li lijat zadnika ili po to4no cepkata,ne obi4am i az da go praq...mmm ne obi4am da mi smy4at prastite na krakatane mi se e sly4valo no be6e na pat da stane
![]()
То който трябва си знае кое не обичам. но да, има такива неща, които не ми харесват определено!
Gnusni raboti kato scat naprimer![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ееее ми има доста.Тези от сорта на скат и подобни не ги коментирам , защото за мен в това няма нищо нормално... не е за нормални хора и такамз...
Не обичам и лизането на задника както пишеше по горе...
Кфо др.... нзззз![]()
Не обичам да ме питат"Кога ще свършиш?" и "Хареса ли ти?"Когато го чуя това последното и ми идва да си обуя гащите и да избягам в другия край на града.И също така не обичам да ми целуват или засмукват пръстите на краката
Много ме е гъдел и последното,което е усещам е сексуална възбуда.
И аз така - горе-долу за друго не мога да се сетя, нямам особени задръжки в сексаПървоначално написано от amatorium
Кат му дойде времето си казвам какво не обичам![]()
Докато правиш секс намигаш ли?Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Вие болни ли сте вееееееее?!! Не знам къв трябва да си за да те кефи СКАТА.....Иначе по темата ... ми дразня се, като говорим по време на секса..казвал съм го много пъти на въпростните момичета. Не ме кефи да ми говорят по тва време..само ако е нещо важно.
ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!
Някой да е казал, че СКАТ го кефи?Първоначално написано от Кежуъл
По-добре да не знаеш повярвай ми.Първоначално написано от Chr!sSie
Цензура
Как си Chr!sSie?
т.4
krem4et0
ммм не ми харесва да ми пипат стъпалата... и разни извратени неща![]()
![]()
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
мразя да говоря по време на секс![]()
![]()
![]()
![]()
ДА ТИ СЕРАТ В УСТАТА....
Доволна ли си? Мисля, че не..
Oh kak obicham dobre poddurjani i krasivi damski stupala ...Първоначално написано от dani_flirt
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Абе, ей, какво сте се хванали за тоя СКАТ да говорите - колко теми про4етох, не е истина...
По темата - мразя да го правя на много светло и да го гледам в о4ите, докато го правим. Не за друго, ами щото не мога да свърша така.
![]()
Робинята на Quench
Мразя да си говорим по време на секс за нещо дори да е супер важно .. впрочем супер важно няма да е ,защото преди да започнем да правим секс е имало време да говорим за каквото и да било..
Случвало ми се е не веднъж ,но знаех че рядко ще ми се случва и не съм го изтъквал че ми е неприятно...