- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- истината е 4е го оби4ам с цялото си сърце
в момента седя пред компа ,слушам любимата му песен и пла4а....истината е 4е го оби4ам с цялото си сърце и в момента бих дала вси4ко да го видя,прегърна и да му кажа 4е съжалявам за вси4ко...4е го искам пове4е от вси4ко...нараних го защото си го заслужаваше до някаква степен но сега осъзнавам 4е независимо от вси4ко не мога без негонезависимо от това 4е ме е наранявал страшно мн от нищо друго не може да ме боли пове4е от това да го гледам а да не мога да съм с него.простоооо,толкова ме боли 4е..........незн
иска ми се да имаше хап4е за тази болка...искаше ми се от любовта да не боли толкова,защото не мога пове4е
![]()
Хапче има - алкохолът, но трябва да се приема редовно и в големи количества
Еми ако искаш,въпреки че не си длъжна кажи за какво става въпрос,за да можем да ти помогнем.Иначе винаги в любовта си има както добри така и лоши моменти,това е живота,на всеки му се иска винаги сичко да е розово,ама не е устотроен така живота.Радвай се на живота,не се депресай толкова,просто не си заслужава.Първоначално написано от cinderella_gugutka
Какво да се прави-живота е гаден!!!![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Това го кажи на него не на нас![]()
така е кажи му всичко това и можеби всичко ще се оправи![]()
Като е гаден - ножа и бай-байПървоначално написано от m3ch3ncee
Все едно са моите милси,абсолютно.Знам колко е гадно и за съжаление няма хапче за това,само времето може да помогне.Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Моят съвет е да не седиш и да ревеш,а или да го спечелиш отново,или да се примириш и да продължиш напред![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
+1Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Raise your fist!
Алкохол на хапчета?Дееба тея японци...Първоначално написано от LastWarrior
От алкохола(в какъвто и да е вид) не помага в тея случаи.
Иначе хапче има-ексази.Не съм го пробвал,но знам че действа(уикпедиа)
При това си има логично обяснение за това.Увеличава отделянето на хормана на щастието(мисля,че бяха ендрофините) и те кара да мислиш само за готини неща и да се чувстваш добре![]()
![]()
Съкваш.. това е метафора-иначе за екстазито съм съгласенПървоначално написано от A_B_C
[quote="LastWarrior"]Ай сиктирПървоначално написано от A_B_C
Не думай
Верно ли няма алкохол на хапчета?Дееба тея японци...
Дойдохме си на думата!Първоначално написано от LastWarrior
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Тийнейджърски трепети какво да кажа.Като чета повечето теми тука и се сещам за мене ,когато бях на 16....спокойно отминава.На тия простотии и любови ще се смееш след няколко години![]()
![]()
Познато ми е... И аз съм така през повечето време.. Остава надеждата, че нещата ще отминат по-бързо или ще се променят към по-добро(Тя е минимална, както и възможността!) Надявам се да срещнеш някого, който ще ти помогне да преодолееш тази празнина и да забравиш тези гадни меланхолични моменти![]()
Мило момиче, веднъж след като осмислиш това, че незаменими хора НЯМА животът ти ще стане много, много по - лесен. Ако подходиш с инат към ситуацията, ако си повтаряш как той няма да е последния, ако мислиш позитивно... всичко ще е наред! На мен ми бяха нужни 5 дни за да загърбя 8 месеца. Щом аз мога - можеш и ти!
мерси страшно мн за съветитеще се опитам да си го върна-ако не успея мисля 4е ще се сравя(без екстази
,но алкохола може и да опитам)
![]()
Naistina e mn gadno... Moqta istoriq e podobna.. no ne slu6am lubimata mu pesen a tazi koqto slu6ahme kogato bqhme zaedno,....Nai lo6oto v edna vraska kogato se razdelqt sa spomenite...No po nqkoga ti ostavat samo te... Kazvat 4e vremeto lekuva bolkata..no dano e taka...
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
vij.. jivota naistina ponqkoga e gaden no tova e da si chovek trqbva da preminavash i preskacha trapovete koito ni podnasq jivota. moje da e gadno no vse pak e taka i ne moga nito az nito ti nito koito i da e da moje da promeni nesuvurshenstvata na tozi svqt ...ako vqrvash v sudbata shte se osuznaesh 4e moje i da ne ti e bilo pisano da budesh s tova mom4e moje blagodarenie na tazi razdqla da sreshtnesh nqkoe drugo mom4e koeto da obi4ash pove4e i i da ne te kara da vurshish neshta koito posle da sujelqvash a puk i moje da ti e pisano drugo moje da vi e pisano da ste zaedno no samo vremeto shte pokaje dali moje da budete zaedno . moje da ti izglejda glupavo tova koeto ti napisah no ne sum spala cqla nosht moje da sum napisala nqkoi neto4nosti .. ot napisanoto ot teb razbiram che vvinata ne e samo v teb neznam kakvo se e slu4ilo no shtom te kara da vurshish neshta ot koito sujelqvash zna4i i tova mom4e e vinovno. nadqvam se da si opravite vzaimotnosheniqta i shte ti kaja edno ! bori se dokato mojesh nezavisimo ot slu4iloto se nezavisimo ot trudnostite prosto pokazvai 4e mn go obi4ash i dori i da se e slu4ilo neshto losho pokaji mu 4e si do nego i 4e oshte go obi4as dori i da ste skarani nadqvam se da se sdobrite zashtoto vseki zaslujava po neshto dobro
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.