- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отговорите от теста - външно изпитване по АЕ - 8 клас
Първоначално написано от sladkъ_mackъ
На нас ни казаха, че ако надвишава с 10 думи или е с 10 думи под минимума се отнемат точки.. обаче се отнемат само 2 точки, така че спокойно!![]()
Иначе аз писах по първата тема, защото ми се стори по-лесна.. а и бяхме пиксали такава в клас. Както и да е, утре ни дават резултатите(обаче май съм се изложила)..
оф да ви имам изпита, аз като трябваше да пиша за "Ангелинка" хич не ми беше кеф...
The Spark
Първоначално написано от Forest_girl
130-150 e за Езиковите гимназии, аз говоря за професионалните...
Аз писах по първото и ми излезе 158 думи, ама как съм се справил ще разбера утре. :]
Steel is my body and fire is my blood.
така или иначе сме почнали с английския кажете по какви учебници учите и харесват ли ви ние учим по a world of english ,но за 9 клас ще ни ги сменяват на nae opportunities ако някой има впечатления да сподели и какъв предмет у4ите на английски ние химия и биология
ONE LIFE ONE LOVE
Ние тази година учихме по New Opportunities
ние сме с инглиш ин майнд
Нашия е `инджой инглиш`, обаче изобщо не е добър..
И моя е такъв и съм безкрайно разочарованПървоначално написано от Thoughtless
.Остави,че е пълно с тъпи и безсмислени упражнения,ами и самото качество на учебника е мега зле-на 2рата седмица почва да се разпада...
Хораа, днес излизат резултатите!![]()
на нас чак в сряда точно преди устния (за по-голям ефект стресът да ни държи да последно) :P
ONE LIFE ONE LOVE
Аз имам 5.25Очаквах повече, ама на writing-а да не мога да се сетя за думи, като visit и around... Днес ни беше устния изпит, там поне изкарах 6.
И се оплакваш?! Аз ще се радвам ако хвана 4.50..Първоначално написано от InnocentGreed
иначе не ни ги върнаха днес.. само го проточватсрока им бил в петък
и трябва да чакаме до тогава. Обаче имам доста грешки на съчинението.. абе изложила съм се..
![]()
Средният успех на класа ни е 4.60 =)
abe hora vie da ne u4ite v nqkoq ot angliiskite?
ili pyk v druga ezikova gimnaziq[/img]
Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!
emi az jiveq to4no do vtora angliiska i u4ih v 45-toa vie angli4anite i usten izpit li imate?
Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!
искаш да кажеш че си в езикова гимназия и нямаш устен каде учиш беПървоначално написано от Forest_girl
защо нямате устен
ONE LIFE ONE LOVE
Ми и аз съм в езикова и нямам устен,изяжте сеПървоначално написано от kalinadelinda
!Иначе,и днес не ни казаха резултатите,ще трябва да чакаме чак до Петък
...Обаче даскалицата вика,че е проверила някои и има доста грешчици
...
и аз съм в езикова и нямаме устенПървоначално написано от kalinadelinda
бси кефа
![]()