- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да поканя момче на кафе или разходка?
Как да поканя МОМЧЕТО,което харесвам на кафе или просто на разходка,за да му разкрия чувствата си? (малко ми е кофти защото съм момиче и трябва да каня аз първа,но...)
т.7
krem4et0
Ами покани го. Обикновено това става с думите "Искаш ли да пием по едно кафе?" или нещо от този сорт.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
съгласна
"Айде да излезем да пием по нещо" или "Ае да се поразходим, не ми се седи вкъщи"![]()
Животът е адът описан в Библията!
kazva6:iska6 li da se porazhodim malko i taka,kaji go taka,4e da ne zvu4i sqka6 ti go kara6 da izlezete![]()
Руса кукличка
И азУспех
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от sasha_90
ьхАХЬАХЬхАХьха и п1рвата реакция ще му е " абе я ми се махни от главата "
Ела унас да ти покажа нещо...
Една китайска мъдрост:"Не ходи на кафе ако ти се ебе,защото кафето преебава ебането"
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Искаш ли да ти кажа една българска мъдрост - Ти си идиот.Първоначално написано от vamp
Ми питай го дали иска да излезете... ама мене ако питш по хубу първо му прави намеци и той ако се усети ше те покани![]()
е как да го поканиш ми примерно по чата му намекни нещо от сорта на аве ние с теб няма ли да се видим на живо или пък наживо айдееее да направим нещо ела с мен на разходка и така![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
pi6i my v skype-iska6 li da izlezem ili iska6 li da doide6 s men na kafe i gotovo -tva e nai-dobroto![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
какво ще ти стне ако го попиташ първа да се разкарате някъде?! няка да умреш от чума споко
![]()
+333Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Отиваш при него и му казваш
"Айде бе,аз те мислих за пич,а толкова време те е срам да излезем на по кафе".....изцепваш го шеговито с широка усмивка...и така
![]()
Браво за куража, иначе "Искаш ли да пием кафе" е добре! Успех
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
или пък "ти какво ще правиш следобед?Искаш ли да дойдеш с мен на кафе "![]()
Колкото и шокиращо да е ...наистина е така.Първоначално написано от Steli{P}