- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване като за последно ?! Аве какви са тези хора ве ?
Преди време когато видях на филмче какво колицество изкарват негрите си помислих чее монтаж но на скоро гледам че и белите братя го правят
бихте ли ми обяснили как така някой мъже свършват слабо а други сякаш пикаят от въпросното вещесвтво
не мога да разбера как е възможно това , се едно оливат с маркуч когато свършват ???на какво се дължи това количество
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мноо ме радваш,простотията е хуаво нешу...
а по темата.когат мъжа не е свършвал от доста време и 1 вид е натрупал повечко така става,но донякъде е и до генетиката
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Абе и аз съм се чудил, ама по-добре така, че иначе ебаси и резервоарчето тряя да иамт презервативите![]()
Аз мисля, че е заради продължителността на акта. Т.е.- почни, спри, смени позата и.т.н. И аз като съм на границата и прекъсна и така няколко пъти и после..."изхвърлям" повече![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
За 24 часа количеството сперматозоиди се наваксва напълно. Има 1 нещо простатна течност, която формира значителна част от самото количество. Така че общо взето от простатата си зависи.
+18Първоначално написано от krem4et0
E toq bati prostatata
da,taka e!koli4estvoto zavisi ot tova ot koga ne e svar6val majatПървоначално написано от Tiger~RulZ
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ami taka ekolkoto poveche vreme ne e svarshval i q zadurjal tolkova poveche kolichestvo sperma izhvurlq ....... znam go ot lichen opit .... priqtelqt mi taka edin put ot 24 chasa ne beshe svarshval i posle napravo ......
![]()
![]()
ко стана?удавихте ли се?Първоначално написано от SeXy_BeBe
иначе мисля си за нещо ма малко ми е тъпо да го кажа шот не съм сигурен...човек кат тренира кат се уморява и не яде много тва не повлиява ли до някъв начин на сперменната регенерация
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Зависи от това колко често прави мъжа секс...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ти да не си някой анонимен спермодарител, търсещ начин да увеличи доходите сиПървоначално написано от coyote147
![]()
![]()
obqsnete mi nauchno tova -->>
http://www.madtokyo.com/index~id~291...ter_Facial.htm
vuzmojno li e i kak stava i ne go ima samo pri chernite
vijte na kraq !
Стил Spiderman ще кажа: "Spider instincts".
Усещам опасност от тоя линк и нямам желание да го отварям..![]()
Ей закво внасяме сперма от Нигерия![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ябааааааааааааааааааааааа тоя е кат крава бееПървоначално написано от coyote147
![]()
![]()
![]()
![]()
пусна около 5 литра "мляко"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ше спра да иам гълтателен рефлекс заради тоя форум бе! К'ви са тия клипчета?!?Първоначално написано от Yallama
![]()
![]()
Тооо се изхвърли като кон да го еба!
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
az tochno tova pitam ako ne ot zavijdane ili qd to pone ot
prirodna gledna tochka pitam tova kak e vuzmojno i na kakvo se dulji : )
Zashtoto chernite imat poveche vreme da nasubirat "matral" v zatvorite![]()
![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
има нещо мн вярно а и по принцип съм забелязал че ако не свършвамПървоначално написано от Tiger~RulZ
3-4 дни съм на върха на силите си а от преумора съм забелязал че
има слаба ерекция количеството зависи от гена и времето което не си се празнил а на колко далече ще го хвърлиш от вазбудата и продължителноста на акта
fuck off red pigs
Леле тоя черния да де е отгледан около Чернобил , ебати патката дето я има , 3-ти крак наптавоПървоначално написано от Yallama
![]()
Всичко е монтаж.
Даже имаше един форум, в който бяха разглеждали въпросните клипчета кадър по кадър и се забелязваше, че всичко е нагласено![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Wtf??? o.OПървоначално написано от Xtuning
e kak ste montajirat i liceto i
a i v dosta drugi filmceta se vizda pak takuv svurshavane ama s po malko kolicestvo dori ot amatiori
kakuv e smisula togava seki da se montajira i pak ne sxvastam kak se montajira dva obekta toi i tq ?!?![]()
Ti si IDIOT...kak 6te montirat licetoПървоначално написано от coyote147
![]()
Kakto se kaza po-gore tova e montaj,6to si durji kura do madete i taq se hili prez cqloto vreme...takiva klip4eta razberete 4e sa fake