- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- От каква народност са родителите ви?
ти нешто против семейството ми ли имашшшшшш ? ак оси толко смел аре да се разбериме по мъжки ве отрепко , и шо като и 2мата ти родител иса българи , аз се горедея че моите не са , но да не навлизм в подробностиПървоначално написано от BadGuy88
ела ми го кажи в очите ако ти ситска ве копелдак
Баща ми е българин,а майка ми е рускиня и много се радвам.За тези дето смятат,че ние (децата от смесени бракове) са помяри да си гледат тях и да ни оставят на мира.![]()
![]()
Значи такава била работата, drogba333, сам си изплю камъчето, че не си българин. Много хубаво, ела да ми кажеш, че се срамуваш от мен и от тАпотията ми. Стиска ли тиПървоначално написано от drogba333
![]()
За момичето, което писа последно, глупост е да те нарекат помияр, гордей се с поризхода си... Обаче ако ти задам въпрос каква си по националност, какво ще ми кажеш? На мене ще ми кажеш българка, на руснаците рускиня... Мелезите са хора без националност, а за мен произхода, нацията, е много ценна част от самоличността ни, която се получава само при раждане. Е, който има да прави деца, да му мисли, за да не страдат после децата му.
wallmart аз въобще не страдам от това,че майка ми е рускиня.Даже се радвам.Да,произхода наистина е важен,но за мен няма значение какви са родителите ми.Обичам си ги и т`ва е.
Че как да не ги обичаш, може ли човек да не си обича родителите. Обаче, хората обикновено се раждат българи, руснаци, англичани и т.н. Наш дълг е да запазим националността и за децата си.
Майка ми е българка, а баща ми е наполовина румънец.![]()
...
и двамата са си си българи![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Родителите ми са българи, само дето са от различни краища на България.![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
т.12
От доста време ти следя изцепките и тази ти е последна. Още една псувня по адрес на някого, подплатена с висша негрмотност и излиташ.
Лек ден
амк933
Майка ми българка,баща ми -виетнамец.
Майка ми - полу-гръкиня,полу-българка
Баща ми - полу-монголец,полу-руснак
![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Роми![]()
майтапя се: българи са
Майка ми е българка,а баща ми е украинец.
Ами, нашите са българи. Баба ми е наполовина гъркиня (прадядо е 100%-ов грък), а от едната страна на дядо ми са бежанци от Турция (българи, живели там). По ирония на съдбата, мразя турците ужсано много.. или просто им завиждам как се подкрепят, не знам. Иначе да си с родители от различни държави е странно, но на мен ми допада, различен вкус, а не виждам нищо лошо в това. А за онзи мушмул, който казва, че да си с родители от различни държави е "помиярски" - помияр си ти, приятел. Човек е такъв, какъвто се чувства, а ако ти се чувстваш един боклук, от когото България няма нужда, бъди си..
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Първоначално написано от LipSy
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
И 2мата са българи!!!!!![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Мойте и двамата са българи
The trick is to keep breathing
Първоначално написано от meche09