- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли с пръст...
ми мацка, помоли го по внимателно.... първия път когато приятеля ми ми бъркаше с пръстче беше адски внимателен, но след това в началото внимателен и като види че ми харесва ставаше някак груб и мен много ме болеше! Но след петия такъв случай когато след това буквално не мога да ходя и да сядам от болка, му казах да е по внимателен или да забрави и той не го повтори повече! така че поговори с мъжът ти и така...![]()
obi4am si bebeto :*
м да,явноПървоначално написано от sladkъ_mackъ
и на мен ми харесва много с пръст...чак забравям къде се намирам хаха..а иначе малко болка е нормално да има щом ти е първи път..ама спокойно след като 3 пъти някъде ти е правил с пръст после ти става хубаво
![]()
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
мхмм и аз такаПървоначално написано от PlAmSsSsS
а за болката... нзн аз изпитвам нещо,отначалото, но не е точно болка, ами някакво адско голямо напрежение... или нещо подобно което още повече ме кара да откачам
![]()
айде и аз се присъединявам към васПървоначално написано от sanchez
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ujasno mi haresva!!!![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
+1 и на мен много ми харесва :PПървоначално написано от SeXy_BeBe
Обичам да си бъркам с пръст
...в носа![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
бройте ме и мене ...Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Първоначално написано от So unbelievable love..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
do sega sam vkarval 4 prasta moi li4en rekord(smisal sam fkarval na bif6ite si,ne na sebe si
)
![]()
3l34 x47 x0n ;]
Първоначално написано от InviTr0
4 prusta zvuchi interesno![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Според мен има и друг начин...защо не пробваш сама някой път за да разбереш на теб какво ти харесва и по този начин няма толко да се притесняваш...след това ако ти е допаднало и искаш да пробвате пак двамата му обесни какво искаш да направи и по кой начин...![]()
na mene lichno ne mi haresva![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Като вече си отворена ще ти е много гот,ама като за девственици,трябва първо с езиче! :P
I'm not angel!
mmmm s prast e mn qko predi samiq sex...parvo s edin posle s dva...qko e i mnogo se vazbuzdam ot tova
ам вас поне с пръст, мен искат с дръжката на ракетата за тенис, ама аз не давам...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()