- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 15 Без секс-помогнете!!!
На 15 съм и мисля че вече тряя да правя секс.нямам много избор за момента.мога да правя СЕКС с братовчетка ми.тя е с изключително красиви гърди и много се възбуждам.кажете какво да и кажа за да направи секс с Мен.как мислите готов ли сам за секс и трябва ли ми презерватив.и тя не е правела никога секс
Не си готов, поради едни 100000 причини, които не ми се изброяват. Играй си с количките и остави горкото момиче на мира.Най-много да я осакатиш...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Всеки луд с номера си, някои с по два....
![]()
![]()
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
А, защо не пробваш с майка си?![]()
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
защо така мислите добре оставете братовчетка ми имам приятелка тя ми каза че е готава за секс и тя е на 15 как да се отнеса с нея помогайте
Абе защо се чешете там, където не ви сърби...![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Еми не съм много вежа по въпроса,номисля ,че можеш още малко да изчакаш..Доколкото до случая с братовчетка ти![]()
eveto_xx
в какъв смисъл го казваш имаш предвид чи ни ми се прави секс
Много интересно защо братовчедката беше като първи вариант и после мина към приятелката си?![]()
А иначе мерси, че ме развесели малко, че днес бахти жегата и изморителния ден![]()
По темата: НЕ СИ ГОТОВ ЗА СЕКС!!! Но твоя си работа все пак, ние тук нищо не можем да ти кажем.
BсИчkO Ce BPъЩа...
Искаш ли ти кажа, к'во има предвид?
Че си малък задръстен кретен без мозък и явно без родители.
Еби се сам като ти е толко мерак, смотльо!
И не ми спами форума, че майка ти шеееба!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ами имам в предвид, че и ти не знаеш много много какво ти се прави, всъщност знаеш, обаче секса не е нещо, което се прави "просто ей така", или като примерно във форум ти кажа две думи...толкова много неща има, с които трябва да свикнеш преди това...
Има в предвид, че не си готов, а не, че не ти се прави.Първоначално написано от Maximum
ПРИЧИНИТЕ СА БЕЗБРОЙ !! .. А и бтв най-малкото - научи се да се изразяваш правилно .. Ии също така .. "ебе ми се, имам си приятелка ама ши гу нъпрая с браДчетката .. " ..
Яя порасни малко и тогава .. не можеш да правиш нещо, без да знаеш какво е .. още повече след като при1телката ти е девствена .. верно ще я осакатиш ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Същотото , без последните думичкиПървоначално написано от jony
![]()
![]()
Акълът ти е като на 10 годишен-не си готов за секс.
Сексът не е детска игра,той е само за големи.![]()
хахаххах аз мисля че трябва да изчакаш какво като си на 15 по добре да изчакаш докато искаш да го направиш от любов а не от желание да си го завреш някъде!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
разбрах ТРИЙТЕ ТЕМАТА
ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
А ЕВАЛА! АРЕ СъС ЗдРАВЕ![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Не подтискай хормоните, обаче не е хубаво да се прави секс заради позьорство, само като вече те сърбят топките тогава![]()
Само така!Първоначално написано от Maximum
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
+1Първоначално написано от eveto_xx
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Горкото то ...Първоначално написано от Maximum
![]()
Сигурен ли си че ще ти се пусне ? Ако не си недей пробва няма смисъл пък и за бога тя ти е братовчедка !
Презервативи се ползват задължително защото можеш да станеш "тати" на 15 .
О миличкия ми той ! Ми че ти си 3 часа приди умиране ...Първоначално написано от Maximum
![]()
Стегни се има време за всичко, а твоето още не е дошло
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Az 6te 4akam dokato sum na 16 ili 17
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3