- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Когато порастна ще стана...
Какви искате да станете когато порастнете...с какво искате да се занимавате, за какво си мечтаете ..
![]()
Samе shit... different way
Ами много зависи в какво училище ще ме приемат тази година...Може би смятам да се занимавам с езици или с туризъм...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
И аз мн искам да се занимавам с езици,а само като си помисля,че преди исках да стана балерина.....![]()
;]
klo6ar![]()
![]()
Ам обичам да се занимавам с изкуство,обичам да рисувам и може би искам да стана вътрешен дизайнер,но ми трябва и математика,освен уменията по изобразително,което не ми звучи добре![]()
Също така много искам да стана и сватбен агент,но тук в България май ще е по-добре да работя,като бракоразводен агент![]()
Нямам угодия,има време за мислене![]()
който иска да се занимава с езици... телешкия е доста голям
а иначе по темата, искам да продавам сладолед в каравана като оня зъбатия от dexter
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
ми бих искала да се занимавам или с фотография или с дизайнерство . занимавам се с изобразително изкуство и това би ми било плус особено към тези сфери. обичам да си шия някой неща сама или да си декорирам някоя дрешка,но просто влагам свой стил в дрехите си и това ми харесва и стова искам да се занимавам.![]()
![]()
![]()
Мечтата ми е да стана наркоман, защото е яко!
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
С каквото си се занимавам сега - с маркетинг. Но ми е мечта да си отворя собствена агенция след някоя друга година.
Кат завърша техникума по цигания у Буковлък, ша забегна към едно известно островче у река Дунава за дълго време...
Голямо ли е това островче?
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
МЕДИЦИНА! Нещо от рода на учен(дам,сериозно говоря)
Сега не съм сигурна, но преди исках да стана палеонтолог, археолог, ветеринар, таен агент и какво ли още не!
Сега може би архитект или инженер...
имам намерение да уча международни отношения - или дипломат или в някоя фирма.
иначе мечтата ми е да ми издадат творбите...
да имам ъндърграунд клуб
и да съм вокалист на метъл банда
;]
хъхъ..
След като си взема висшето образование искам да стана журналистка.
Ихаа имаш страхотни мечтиПървоначално написано от Shadow_Walker
Дано ти се сбъднат всичките !
Аз искам да се занимавам с компютри и финанси и след 7-8 години да отворя своя фирма.Първоначално написано от the_hottie
Дано само да не станеш "жулта" журналисткаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
безделник
бих искала да се занимавам с нещо в сферата на туризма
Да стана учителка по китайски или по шведски.![]()
London Tipton
"Журналистика" сърцето ми шепти.
Допълнително сме замислили бизнес, но първо някой да се сдобие с подходящо за целта образование.
Той е най-големият остров на България. Дълъг е 14,5 км и е широк 4,5 км. В западната му част се занимават с превантивно-възпитателна дейност...Първоначално написано от bulgarche-to
Първо исках да стана принцеса, после балерина, а сега искам да завърша и да си намеря някоя готина работа по специалността.![]()