- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чудя се дали ще ми отива...
Искам да си подстрижа бретон,равен и плътен.Е сега си бях сложила една фибичка и се харесах,ама мисля да отида при професионален фризиор в София и той да ми каже...На вас харесват ли ви такива бретони,кажете си мнението ако може?А само да уточня...лицето ми не е мн скулесто,ама имам голямо чело,преди имах бретон настрани(не като ЕМО) и всички ми казваха,че мн ми отива,а дали с този ще е така?
Бих постнала снимка,но апаратчето ми е на поправка,а си преинсталирах компа преди 2 дни и ше го убия брат ми,няма ми снимките!
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Няма как да ти кажем ако не видим лицето ти а по точно формата мутака не мога да си го представя.
Първоначално написано от comics
даа,знам,ама няма как да пусна снимки...Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Еми , според мен този вид бретони са хубави , но отиват на определени хора . Няма как да ти кажем дали на теб ще ти отива ...
Този вид бритон утива почти на всички...даже повечето ги разхубавявя,а и щом лицето не ти е много скулесто и имаш голямо чело според мен доста ще ти отива...ще бъдеш нещо като в стил Раяна в песента и СОС ако пък не се харесаш,което ме съмнява,ще го побутнеш настрани и след 2 седмици всичко ще си е наред...споко,опитай поне.Успех![]()
aз мисля ако не се харесам да си го хващам с фибичка,той ще си порастне...Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Щом имаш високо чело ще ти отива...![]()
А пък много не разчитай че за 2 седмици ще ти порастне. И моята коса расте много бързо, ама такъв бритон го чаках 3-4 месеца да порасне достатъчно. На мен обаче ми стоеше много гадно...![]()
![]()
Ако ти харесва - направи си такъв бретон. Все пак коса растеА така както описа лицето си - смятам, че ще ти отива.
Съгласна съм с Dark~Illusion, че щом имаш голямо чело ще ти отива,но като имаш снимка дай да те видим.
Аз лично много харесвам такива бритони :P
Забравих за този вариантПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
мила,нямам снимка,много се извинявам,ама просто в момента няма как да кача...Първоначално написано от t!nchety
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
аз съм с високо чело и имам такъв бретон и мн ми ходи :P ,може би ще ти отива,експериментирай все пак нищо не губиш![]()
на мен не ми харесват,но щом ти се одобряваш няма смисъл да искаш нечие друго мнение
Напоследък и аз обмислям идеята да си "оплътня" и "скъся" бритона.Сега бритонът ми е филиран,ако си направя дебеличък и не се харесам,ще го изстъня отновоАми все пак отиди на фризьор и попитай него дали ще ти отива.
Успех
![]()
ami spored mene trqbva da si napravish... a ako ne se haresash 6te si go pribirash s fibi4ki dokato porasne, a kato porasne 6te si napravish kriv ili 6te ostanesh bez briton.![]()
Ще ти отива след като си с високо чело. А пък и кво ти пука. Аз такива глупосит съм правила с косата сиБях рижава, приличах на мангасе, от тия, дето чистят прозорците на колите
![]()
mindscan
На мен лично ми харесват такива бритони.. И аз съм била с кус бритон.. По вида на лицето ти мисля че ще ти отива .. Струва си да опиташ![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
И аз имам горе-долу такъв бретон и си го направих сама,преди няколко дни и са мн му се кефа.
Надявам се да ти ходи..и аз съм с високо чело обаче нещо не ми ходеше..май фризьорката не ми го направи плътен а ми го филира ,може би там беше проблемаза сметка на това пък кривото бритонче на страни много го обичам :P
ПС: Искам да попитам (да не правя излишна нова тема) на какви лица отиват къси прически..аз съм нисичка следователно и лицето ми не е голямои до сега съм била с дълга коса искам драстично да я отрежа .. моята приятелка е същата като мен и си направи коса тип "виктория бекъм" .. та и на мен ми се иска..ама косата ми естествената е къдрава май ии за това една фризьорка ми каза 4е няма да ми стане подобен вид прическа
но аз много искам и без това я изправям сигурно всеки ден
![]()
вече не е толкова модерен (лично мое мнение)
Не ги харесвам тея бретони. Аз принципно бретони не харесвам... може би само тея падащите настрани са горе- долу добри, но не отиват на всеки. А плътните са ми супер скучни... да не говорим, че всяка втора вече е с такъв.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
vzemi se ustriji kakto kazaha che shte ti otiva azz mislq sashtotoopitai... MoQta MaIkA KaZvA NIKOGA NE SYJALQVAI ZA KOSATA!!!! i naistina e taka zashto i bez tva tq shte poraste
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може да ги накараш да ти го подстрижат по дългичък,пък ако не се харесаш да ти го направят "крив" щом знаеш че ти "тича"![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.