- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата са така зле??
Ех, едно момиче няма да си признае, че е такава. Всички знаят само да отричат и да пискат: "аз не съм такава", шибания израз със общия знаменател, макар че знаменателя се намира доло спрямо дробната черта... никога няма да го разбера тоя израз.
Онтопик: ако можеше да разбереш какво иска да ти каже едно момиче с поведението си нямаше да си момче, така че стигал си хленчил и се дръж малко като мъж.
ami to v posledno vreme mom4etata samo po takiva se zaglejdat... pulni ligli ama posle ne hlen4ete kato vi tormozqt.. vie ste si vinovni 4e se zanimavate s ligavi 4algarki.... i posle za6to nqmalo svetsni momi4eta... IMA GI.. ama vie gonite oneq naduti i prezveti ligli....
opravqi s sega s taq ....da vidi6 za dr put da ne pavi6 taq gre6ka
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
oleee tva kato go pro4etoh lo6o mi stana... samo da si posmql da zareje6 futbola.... 6te ti s4upq glavata.. hahaПървоначално написано от slAduk17
ahhaah
ne moje taq pikla da ti kazva kvo da pravi6 ili da ti zabranqva da hodi6 na tren...
ama pone ne sa vsi4ki takiva. vnimavai s kogo se zanimava6 za dr put
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Защото не си пием хапчетатавсе едно пък вие сте добре
Вземи се събоди това е индивидуално
Прост си, бате, прост си..Първоначално написано от slAduk17
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
Добре дошъл туко що ти прогледна...така де,разбра че живота е ,,сурав и к**ав''!Първоначално написано от slAduk17
А така. Пък и понякога наистина вие момчетата сте виновниПървоначално написано от sasha_90
. Обаче има и такива лигли, коит лъжат че обичат някого или просто си мислят, че го обичат и после им писва. Тей че... секи е различен!!!
не знам за другите,но при мен не е така.Когато обичам,обичам истински.не ми доставиа удоволствие да лъжа хората по какъвто и да е начин.ако момчето направи гре6ката 6те го оставиа,но не бих го излъгала просто така.![]()
Руса кукличка
mene pa mi pisna nekfi samo da mi se oplakvat,mi katy tfoita e bila takaa,dree mi na minjoka we,ima razlichni hora na toa svet,da poecheto momicheta mrunkat i t.n.,ma pa poecheto momcheta sa tupi nedorasli,obache puk ako nqkoi naistina obicha choveka do sebe si,she se promeni zaradi nego
кил химПървоначално написано от slAduk17
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
омфг !!!ние па кво сме ти виновни, че твойта е такава ?!?? я не намесвяй и другите
![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
ами такъв ти бил късмета...какво да се направи.можеш и да попаднеш на добро момиче![]()
someone else...
Ох,оК извинявам се не са всички момичета така .. явно има и други просто не познавам аз такива .. явно така ще е .. както и да е .. ИЗВИНЯВАМ СЕ НА МОМИЧЕТАТА КОИТО НЕ СА ТАКИВА .. и дано никога не станат..![]()
ае най-добре недей да слагаш сички момичета под общ знаменател..
и тва,че момичетата полагаме повече грижи за това да сме красиви е вярно..ама тва си е по природа ..тей че и ние няма от кво да се оплакваме ;]
пич глей ся...тва че си си хваянал "тъпа путка" не значи,че всички сме такива ...мога да ти кажа,че има много момичета които не са "тъпи путки"...Еми ти кат си търсиш няква дет да я нае*еш един път и край на връзката ви много ясно че ша е "тъпа путка"...тя друга няма да се навие на подобен тип отношения.....
Пич ,какво да ти кажа не всички сме такива ,но повечето са "тъпи пу*ки" както ти се изрази.Пък и то вие по такива се заглеждате.Нахаканите кучки са ви любими нали ?Никой не гледа характера ,а дали ще му пусне... няма какво повече да кажа ...сам си прави изводи...
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от the_slayer93
+1
Ти го искаш остър и да боцка? :>и аз искам да питам нещо-защо мом4етата сте такива тъпи хуиове???
ПС. Мисля че психиката ми почва да хлопа покрай жената, извинете... ще се полея с пепси туист, защото вода - няма.
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Така така... Повечето от мъжкото съсловие във форума са обидени от този коментар. Интересно... всеки си съставя общо мнение за другия пол.Какво те кара да мислиш, че всички сме тъпи хуЙове
![]()
Сега па и не знаем какво искаме. Спри да пишеш във форума. Е и автора не е прав, защото и той гради мнение основано на една дузина момичета...
(Take a look around...)
Madness is the gift, that has been given to me.
Znachi ima nedostataci i pri dvata pola , no pri NQKOI momcheta sa malko povechko ..![]()
ChuDq se na Kade ....?
Шшшшт. Тихо. Моят е мнооого далеч от понятието за острота. Мисля че и твоят и на всички останали... Просто се примири и кимай с глава...Първоначално написано от Chess
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
ние ли сме еднакви??а вие дето нз как да се даржите и как да ни направите да ни е готино.затова когато се даржите тъпо и ние започваме така...за провокация и вие пак не разбирате...ОМГГ![]()
+111 ne slagai vsichki pod obsht znamenatel!Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()