.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ех, едно момиче няма да си признае, че е такава. Всички знаят само да отричат и да пискат: "аз не съм такава", шибания израз със общия знаменател, макар че знаменателя се намира доло спрямо дробната черта... никога няма да го разбера тоя израз.

Онтопик: ако можеше да разбереш какво иска да ти каже едно момиче с поведението си нямаше да си момче, така че стигал си хленчил и се дръж малко като мъж.

ami to v posledno vreme mom4etata samo po takiva se zaglejdat... pulni ligli ama posle ne hlen4ete kato vi tormozqt.. vie ste si vinovni 4e se zanimavate s ligavi 4algarki.... i posle za6to nqmalo svetsni momi4eta... IMA GI.. ama vie gonite oneq naduti i prezveti ligli....
    opravqi s sega s taq ....da vidi6 za dr put da ne pavi6 taq gre6ka
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от slAduk17
    Въобще не ми пука дали съм тъп просто.. се нерва защото всички ме мислеха за некакъв безчувствен надут лигав .. ала бала .. а не съм такъв.. и какво влюбих се и аз в некаква тъпа лигла .. и седи и ми реве защо ме заряза е как няма да я зарежа какво е това тъпа путка малка .. :@:@ ай кажете ми какво е това бе .. сърди ми се защо не съм отишал до тях .. сутринта е чакай бе как ще хода на тренировки .. съм и после седи и ми вика за тебе футбола е по важен .. аа :@:@ направо неиздържам вече мн ме дразни пфффффф :@:@:@
    oleee tva kato go pro4etoh lo6o mi stana... samo da si posmql da zareje6 futbola.... 6te ti s4upq glavata.. haha ahhaah ne moje taq pikla da ti kazva kvo da pravi6 ili da ti zabranqva da hodi6 na tren...
    ama pone ne sa vsi4ki takiva. vnimavai s kogo se zanimava6 za dr put
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Защото не си пием хапчетата все едно пък вие сте добре Вземи се събоди това е индивидуално

Въобще не ми пука дали съм тъп просто.. се нерва защото всички ме мислеха за некакъв безчувствен надут лигав .. ала бала .. а не съм такъв.. и какво влюбих се и аз в некаква тъпа лигла .. и седи и ми реве защо ме заряза е как няма да я зарежа какво е това тъпа путка малка .. :@:@ ай кажете ми какво е това бе .. сърди ми се защо не съм отишал до тях .. сутринта е чакай бе как ще хода на тренировки .. съм и после седи и ми вика за тебе футбола е по важен .. аа :@:@ направо неиздържам вече мн ме дразни пфффффф :@:@:@
    Прост си, бате, прост си..
    You are a sell out
    But you couldn't even do that right
    So your price tag has been slashed
    And now you're chillin' on a half priced clearance rack

Град
    Студентски град!

Re: Защо момичетата са така зле??

А бе може ли момичета да сте толкова зле? Обяснявате колко обичате някой,ала бала колко значел за вас как неискате да се разделяте и накрая к'ВО? Търсите си само причини да се скарате...Ама ти не ме харесваш такава,аз заради теб се правя на друга,защо не ме приемаш такава а у .. и така нататък пълни глупости .. ОСъзнайте се !! Сами си правите всичко и после другия ви зарязал.Ами нормално момичетата винаги мрънкате за нещо бе .. пФф

т.2
    krem4et0
    Добре дошъл туко що ти прогледна...така де,разбра че живота е ,,сурав и к**ав''!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И кога се запозна с всички момичета на земята,та да си направиш извода,че сме еднакви?Грешиш!
    А така. Пък и понякога наистина вие момчетата сте виновни . Обаче има и такива лигли, коит лъжат че обичат някого или просто си мислят, че го обичат и после им писва. Тей че... секи е различен!!!

Град
    Велико Търново
    не знам за другите,но при мен не е така.Когато обичам,обичам истински.не ми доставиа удоволствие да лъжа хората по какъвто и да е начин.ако момчето направи гре6ката 6те го оставиа,но не бих го излъгала просто така.
    Руса кукличка

mene pa mi pisna nekfi samo da mi se oplakvat,mi katy tfoita e bila takaa,dree mi na minjoka we,ima razlichni hora na toa svet,da poecheto momicheta mrunkat i t.n.,ma pa poecheto momcheta sa tupi nedorasli,obache puk ako nqkoi naistina obicha choveka do sebe si,she se promeni zaradi nego

Re: Защо момичетата са така зле??

А бе може ли момичета да сте толкова зле? Обяснявате колко обичате някой,ала бала колко значел за вас как неискате да се разделяте и накрая к'ВО? Търсите си само причини да се скарате...Ама ти не ме харесваш такава,аз заради теб се правя на друга,защо не ме приемаш такава а у .. и така нататък пълни глупости .. ОСъзнайте се !! Сами си правите всичко и после другия ви зарязал.Ами нормално момичетата винаги мрънкате за нещо бе .. пФф

т.2
    krem4et0
    кил хим
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    PlD ;]
    омфг !!! ние па кво сме ти виновни, че твойта е такава ?!?? я не намесвяй и другите

no doubt-don't speak

Град
    In Devil's Castle
    ами такъв ти бил късмета...какво да се направи.можеш и да попаднеш на добро момиче
    someone else...

Ох,оК извинявам се не са всички момичета така .. явно има и други просто не познавам аз такива .. явно така ще е .. както и да е .. ИЗВИНЯВАМ СЕ НА МОМИЧЕТАТА КОИТО НЕ СА ТАКИВА .. и дано никога не станат..

ае най-добре недей да слагаш сички момичета под общ знаменател..
    и тва,че момичетата полагаме повече грижи за това да сме красиви е вярно..ама тва си е по природа ..тей че и ние няма от кво да се оплакваме ;]

Guest
    пич глей ся...тва че си си хваянал "тъпа путка" не значи,че всички сме такива ... мога да ти кажа,че има много момичета които не са "тъпи путки"...Еми ти кат си търсиш няква дет да я нае*еш един път и край на връзката ви много ясно че ша е "тъпа путка"...тя друга няма да се навие на подобен тип отношения.....

Пич ,какво да ти кажа не всички сме такива ,но повечето са "тъпи пу*ки" както ти се изрази.Пък и то вие по такива се заглеждате.Нахаканите кучки са ви любими нали ?Никой не гледа характера ,а дали ще му пусне... няма какво повече да кажа ...сам си прави изводи...
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_slayer93
    Пич ,какво да ти кажа не всички сме такива ,но повечето са "тъпи пу*ки" както ти се изрази.Пък и то вие по такива се заглеждате.Нахаканите кучки са ви любими нали ?Никой не гледа характера ,а дали ще му пусне... няма какво повече да кажа ...сам си прави изводи...

+1

Защото са еднаквиииииии

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    и аз искам да питам нещо-защо мом4етата сте такива тъпи хуиове???
    Ти го искаш остър и да боцка? :>

ПС. Мисля че психиката ми почва да хлопа покрай жената, извинете... ще се полея с пепси туист, защото вода - няма.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    РЮАР
    Тоо му хлопа д1ската..

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    нито знаете кво искате,а мн рядко знаете как да го полу4ите и само наранявате моми4етата които наистина държат на вас

Така така... Повечето от мъжкото съсловие във форума са обидени от този коментар . Интересно... всеки си съставя общо мнение за другия пол.Какво те кара да мислиш, че всички сме тъпи хуЙове
    Сега па и не знаем какво искаме. Спри да пишеш във форума . Е и автора не е прав, защото и той гради мнение основано на една дузина момичета...
    (Take a look around...)
    Madness is the gift, that has been given to me.

Znachi ima nedostataci i pri dvata pola , no pri NQKOI momcheta sa malko povechko ..
    ChuDq se na Kade ....?

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    нито знаете кво искате,а мн рядко знаете как да го полу4ите и само наранявате моми4етата които наистина държат на вас

Така така... Повечето от мъжкото съсловие във форума са обидени от този коментар . Интересно... всеки си съставя общо мнение за другия пол.Какво те кара да мислиш, че всички сме тъпи хуЙове
    Сега па и не знаем какво искаме. Спри да пишеш във форума . Е и автора не е прав, защото и той гради мнение основано на една дузина момичета...
    (Take a look around...)
    Шшшшт. Тихо. Моят е мнооого далеч от понятието за острота. Мисля че и твоят и на всички останали... Просто се примири и кимай с глава...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

ние ли сме еднакви??а вие дето нз как да се даржите и как да ни направите да ни е готино.затова когато се даржите тъпо и ние започваме така...за провокация и вие пак не разбирате...ОМГГ

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    pi4 ti si bolen...
    +111 ne slagai vsichki pod obsht znamenatel!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си