- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Според музиката...и стила :/
хахахаха тва дето са ти казали , не е вярно.
аз примерно слушам мн групи и неща но нямам само техни тениски.
Това с тениските е за да се покаже примерно , че ти харесваш и слушаш творчеството на някоя група.
Обаче най ме дразни някой като си зимка такава тениска само заради картинката , пък той изобщо да ен знае нищо за групата и 1 песен дори.![]()
Войни на Тангра
хаха...аз имам тениска на Soulfly, но дори една тяхна песен не съм чувала.Първоначално написано от SiNiStEr
дори и в нормалните, модерни ако щеш дрехи, хората, принадлежащи на 1 субкултура се познават...ако ще по някой детаил, но най-вече по един начин на мислене, който е в основата на въпросния стил
!!! Точно така !!!
Авторката пък по мои наблюдения е всичко друго,ама не и хип-хопър.
Иначе по темата...така,както се сещам,за хорица,които съм ги признала за "истински фенове" на еди-какво-си пък по външния вид не им личи...Така виждам и обратното-примерно некфи смъкнежи да ми въртят кючеци ала-бала...все тая...
Понякога се замислям колко повърхностни са всички..Какво ви интересува как се обличат другите,какви прически си правят,каква музика слушат ...
Като знаете,че вие сте "истински" емота,метъли,хаусъри,хип-хопъри,чалгари,пънкове,.....и т.н какво ви интересува стилът на обличане на другите.
Иначе и мен ме нервират емотата най-вече,при всеки проблем ооо ще си режа вените![]()
П.П отклоних се от темата![]()
![]()
Първоначално написано от SiNiStEr
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Хм явно си супер точен човек за темичката че си я тъй да кажа създала. Мн е вярно тва примерно чалгарака [без извинение] да са праи на рапърка
тва са нарича позьорство
![]()
кой чалгар щр тръгне да се прави на рапар ... абе аи моля ви се ... :Д:Д вие как я мислите тая раута .... секи е такъв какъвто иска ... не делете хората по дрехите или по какво слушат а по това какви са те .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
намерил се кой да се възмущава . hahaПървоначално написано от FucKtheSyStem
Който слуша всичко,не слуша нищо!![]()
Първоначално написано от comics
Взависимост от настроението ми,се обличам по различен начин.Някой път е елегантно,друг път развлечено...Но честно казано,почти никога не си личи по дрехите каква музика слушам.
ВИЕ сте изостанли със наблюдението - Как се облича всеки ? Имам в предвид това ,че един каквото облече всеки трябва да е ,като него .Ето един пример - тази година в моя град пролета 1 ден ,като бях с приятели из града гледам към 3 или 4 човека на възраст 13 - 16 със суичър на 50 Сент ,никои друг като тях не носеше ,и след няколко дена забелязах едни със същите суичъри ,но този път ,където и да отида все ще има по 1 със подобен суичър .Еми то е казано българския народ е ,като стадо .И не искам да обиждам никого .Това от няколко години го забелязвам един си купил един анцуг после 5 като него и след това 50 човека като тях .
По темата аз се обличам по моят стил ,които е създаден от 3 стила и имам 3 начина на обличане и тука все още не е известен .
em i az tva sam zabelqzala,napalno normalno
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ВИЕ сте изостанли със наблюдението - Как се облича всеки ? Имам в предвид това ,че един каквото облече всеки трябва да е ,като него .Ето един пример - тази година в моя град пролета 1 ден ,като бях с приятели из града гледам към 3 или 4 човека на възраст 13 - 16 със суичър на 50 Сент ,никои друг като тях не носеше ,и след няколко дена забелязах едни със същите суичъри ,но този път ,където и да отида все ще има по 1 със подобен суичър .Еми то е казано българския народ е ,като стадо .И не искам да обиждам никого .Това от няколко години го забелязвам един си купил един анцуг после 5 като него и след това 50 човека като тях .
По темата аз не се обличам като моя стил музика,който е чалга.Просто аз се обличам с каквото си пойскам-не слагам полички и деколтета като поп-фолк певиците.Щот ако бях го направила щех да приличам на плашило![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се влияя от модата и не гледам какво са си купили другите момичета защото аз не копирам.Както аз казвам:моя стил si е моi
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Ето как стояли нещата.Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
WE'RE NOT LEADING
Еехее и седим на тихоПървоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
По-точно не можеше да се каже!!! Както ако някой тъпанар (позьор или квото е там) се прави на нещо което не е, човек като поговори с него усеща, че всичко е просто поза... Не е нужно да се окачват табели "Аз съм рапар/метъл/пънкар" и т.н. Найстина си личи!Първоначално написано от alice sw
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
СъгласнаПървоначално написано от hardcore_syndrome
Позьор според мен е човек, който слуша даден стил музика само, защото му харесва начина на обличане или е видял някой авер и той решил да се направи така! Мисля, чв хората трябва да слушат това, което им изпълва сърцето, което им влиза под кожата..![]()
..Why can't I be innocent..
Чакай ся , че нещо не те разбрах.Начи ти си слушаш хип-хоп и се обличаш така , и тва е нормално.ОК ясно , а аз слушам house и се обличам като houser , тва е позьрство така ли?А ако говориш за фешъните тва е др вече.Има разлика м/у тях и houser`ите.Първоначално написано от FucKtheSyStem
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
о да...аз съм некъф изрод-харесвам разнообразна музика(от ска до траш метъл,абе стига една песен да ми хареса-мн мн не потбирам-без чалка,народна и там другие смешни стилове,мн ясно)
та ще е мн тъпо ако утре реша,че съм пънкарка,метълка,емо и т.н->просто ще съм поредната поза...за тва си се обичам както ми падне,според настроението.единствено отбягвам пайетки,златно,сребърно(аб всичко лъскаво),розаво и там цветовете,които не ми стоят...
блах,за кво се обяснявам и аз-не ме е бе кой е поза и кой не е,зависи от човека...стилът му не ме бърка-да бъде квот си иска-що пък треа му държа сметка-верно,дразня се...ама тва нема го накара да се промени и блах...нещо не ми се обяснява
та-не винаги стилът на обличане се определя от музиката
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Аз си слушам всякакъв стил музика -без чалга...
От 7-8 годишна,откакто тати ходи в Америка и ми купи албумите на Еминем си слушам яко рап,хип хоп,обаче винаги съм се обличала нормално...
ся слушам метъл,пънк,рок,обаче пак си ме кефи и рап и тфа е![]()
Обличам се ... ми... както се чувствам добре...то вече човек не може да се облече в черно,щото ще го помислят за Имо,не може да си сложи нито раирани чорапи,нито да си пусне бритон-щото пак е Имо и се нервя супер много затова....
...пък и аз съм минала през много стилове..все пак съм малка,а като си малък искаш да опиташ от всичкоспоред мен няма лошо всеки да пробва това,което му харесва,докато намери свой собствен стил!
Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)
миии недей така говори ... найстина е смешно да се обличаш като рапър и да слушаш чалга , но не музиката определя стила на обличане . Аз например слушам R&B, hip-hop , house music и още кво ли не (без чалга)
и се обличам по мой стил ... сяя да почна да се обличам рапърски веднага всички ще ме гледат като извънземно![]()