.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Град
    София
    С няколко съученички отиваме в лафката и сме само ние и още няколко души.Едната си поръчва нещо и дава едни 2лв прегънати няколко пъти. Тоя лафкаджията(прилича на затворник и е супер смешен) й вика "Еее с крак ли си ги мачкАла" (да,с ударение на 2рото а) и след тая изцепка всички почнахме да се хилим като побеснели и цял ден си припомняхме и имитирахме случилото се в лафката

И още една. Бях в 5 клас и сме в междучасие.Тъкмо бях привършила с един голям пакет пуканки и реших да го надуя и пукна...оообаче отворих вратата на стаята и застанах на входа,а тъй като бяхме във фоайето,където се намира и дирекцията, аз умната надух максимално пликчето и го пукнах. Ии разбираш ли,в тоя момент цялото училище изкънтя,вс учители се обърнаха към нашата стая,аз имах чувството,че даже бомба е избухнала и така се упраших,защото и директорката беше там хахах ,сещате се кво последва..

behme az i o6te 3 fr ...vednaj behme re6ili da begamee ot 4as .. no g-jata ni hvana i vkara v 4asa i po4na ni 4ete konsko ... i ednoto momi4e vika : ema g-jo az otidoh da qm ne me li videhte 4e qdoh toster? ( ne vsa6tnost ne be6e qla ) i g-jata vika : Ne , ne sam te vidqla . i momi4eto vika : e tva 6tot ve4e go beh izqla
    za tva se se6tam sega .. no ina4e vseki den ima po nqkolko sme6ni momenta

Град
    million miles away (:
    Най-любими са ми изцепките на даскалите. Няма такива бисери :

Госпожата по физика: Не ме лъжете,има отсъстващи,виждам ги!!

Господина по математика: Сега ще решим една малко по-лесна задача .. обаче от по-трудните ..

- От дъската можете да си препишете формулата,която аз току що изтрих ..

"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Темата е стара и на латиница.

КЛЮЧ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си