- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Айде и математиката мина!
ХОРА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ТАЗИ ТАБЛИЦА ВАЛИДНА ЛИ Е ЗА НОВИЯ ИЗПИТ ДНЕСКА , КОЙТО МИНА...И АЗ КАТО ИМАМ 17 СИГУРНИ ТОЧКИ 3 ЩЕ ХВАНА ЛИ ? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВРИТЕЛНО...МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ , ЗАЩОТО МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !! ТЕСТА НЕ БЕШЕ ЛЕСЕН ПОНЕ ЗА МЕН ДЕ !!(
:
(:
Е Деси глупости...Миналата година е бил:Първоначално написано от Desi_etnies
1во класиране-32,928
2ро класиране-32,750
3то класиране-32,070
Ако ще спада,то ще бъде с една еденица...Значи някъде 31 и нещо.100% съм сигурна!
^ Дано, дано.. Че нали сме тъпо поколение.![]()
What you give is what you get!
Тази вечер определено няма да мога да заспя.А утре съм пак на изпит....по биология.Дано доживея до събота.
![]()
![]()
![]()
оф леле....не съм особено доволна, но мислех,че даже и за 2 няма да ми стигне.... имам 4.357.... и 5.64 по бг ако на преразказ имам 20 точки... и с две 6-тици от даскало дали ще мога да вляза във френската![]()
за София говорим
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Аз ти казвам,супер супер супер много съм сигурна!Освен това,днес като ходих на курсове(Учителите искаха да знаят как съм се справила),и те казаха,че бала ще е по-нисък от миналата година!Ако тогава се е влизало със 5.50 по БЕЛ и 5,00 по мат.,в 1АЕГ(примерно),то сега ще се влезе със много по-ниски оценки.Това,че семтъпо поколение е вярно,но е в наща полза!Първоначално написано от Desi_etnies
Пък и тая година има допълнителни места.
...Какво друго да кажа...Ще влзезем всички,споко.
Аз съм доволна.Сметнаха ми в курсовете колко ще имам(а не аз сама да си смятам някакви глупости).
Абе...мислих,че ще имам 3,ама в най-лошия случай 3.70,а най-висок резултат 4.20...Знам,че има и по-високи резултати от моя,но съм доволна,че не е 3....Като си пресметна(пак
) и ми излиза бал 30 и нещо...Което ме устройва,ако не за в 1ва немска(аз там исках
),то във 2ра немска
.А,ДАНО!
Пожелавам ви успех на всички.Заслужаваме най-доброто!![]()
Mersiiiii mn0gooo {} {}Първоначално написано от Desi_etnies
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
Mersiiiii mn0gooo {} {} {}Първоначално написано от Desi_etnies
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
Дано, дано..
Искам немската..искам и английската. :/
Моля ви кажете ми с 4.357 по математика и 5.64 по бг ( и две шестици от даскало ) мога ли да влезна в 9та френска (София) ??? плссс![]()
![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Можеш.Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
А аз какво да правя с тая 4 по мат?
здр..честно ми кажете имам ли шанс да вляза в английската или руската в плд като имам по матем около 4 а по бел 5.50 горе долу![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе според мен в руската имаш по-голям шанс.Но нищо не се знае докато не си видиш ИСТИНСКИЯ резултат.Първоначално написано от *GlamorouS*
![]()
смятах си оценката по математика някаде около 5.20![]()
![]()
![]()
и по БЕЛ съм там някъде
![]()
![]()
s0o ПМГ-благоеФф HERE WE COMEEE!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ооох толкова ме е страх и не искам да си гледам отг,че ме е шубеТОлкова много искам да влезна в Иконома(в Плд),че..
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Ami nz no na men nqkoi zada4i mi bqha dosta trudni.Ina4e na probnite ne sym imala pod 4 i 50 ama sega qvno 6te imam 4etvor4icaIna4e se govore6e 4e izpitite 6te badat taka 4e edin srednostatisti4eski u4enik da moje da se spravi,smisul bez da e nujno da e strahoten matematik ili da e mnogo dobyr po BG... I si misleh 4e istinskiqt izpit po Matematika 6te e po-lesen ot probnite.(kazvaha 4e vinagi bilo taka)...Ina4e po BG opredeleno be6e mn mn mn lesen tam pone se spravih
![]()
Ееее, суперПървоначално написано от SuNsEt
Аз смятам към 33 и нещо бал, но гледам, че наистина задачите са по-трудни от миналата година, пък местата би трябвало да са повече... Дано да пада... Наистина искам в 91!
Но и за 73-то съм чувал много добри неща!
Влязъл/ла си!![]()
^^^Определенно!Ама Деси и ти си влязла...![]()
![]()
![]()
е я се похваиПървоначално написано от laila_94
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
Вчера вечерта с майка ми седнахме и гледахме задачите и аз на една салфетка си бях написала отговорите,които съм дала...Излезнаха ми 74т,не 70,което е 5.107.Мислех,че ще имам по-малко,ама какво да кажа,аз се надявах и на повече от 5...Винаги съм била перфектна по математика,а тоя тест ме заби в земята![]()
![]()
По БЕЛ сиг ще имам 5.736,по математика ако ми е 5.107,имам две шестици и ми се получава бал 33,686....честно казано се надявах на повече!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
^^^...Момиче...тая година с бал 33 и нещо ще влезеш навсякъде!Аз ти казвам,тва ше е най-високия бал...И най-вероятно ще сте доста малко с него.
Не се оплаквай и не съжалявай,че не си изкарала повече,щото страшно много ти завиждам....
Моя се очертава към 30.![]()