.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 240

Град
    ПлоВдИв маЙна

ХОРА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ТАЗИ ТАБЛИЦА ВАЛИДНА ЛИ Е ЗА НОВИЯ ИЗПИТ ДНЕСКА , КОЙТО МИНА...И АЗ КАТО ИМАМ 17 СИГУРНИ ТОЧКИ 3 ЩЕ ХВАНА ЛИ ? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВРИТЕЛНО...МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ , ЗАЩОТО МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !! ТЕСТА НЕ БЕШЕ ЛЕСЕН ПОНЕ ЗА МЕН ДЕ !! (:(:

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    ^ Глупости..
    Според мен доста ще падне - някъде към 32.5 /по-скоро се надявам де/ .. Ще видим, минало е вече.
    Е Деси глупости...Миналата година е бил:
    1во класиране-32,928
    2ро класиране-32,750
    3то класиране-32,070
    Ако ще спада,то ще бъде с една еденица...Значи някъде 31 и нещо.100% съм сигурна!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Дано, дано.. Че нали сме тъпо поколение.
    What you give is what you get!

Град
    старчески дом
    Тази вечер определено няма да мога да заспя. А утре съм пак на изпит....по биология.Дано доживея до събота.

оф леле....не съм особено доволна, но мислех,че даже и за 2 няма да ми стигне.... имам 4.357.... и 5.64 по бг ако на преразказ имам 20 точки... и с две 6-тици от даскало дали ще мога да вляза във френската за София говорим
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Град
    Враца

Мии нас ни похвалиха даже Всичките седми класове от нащо даскало..Не че сме много.. Обаче сме "най-жалките подобия на най-неученолюбивите деца" Вярно, че набор 94' сме сиии......Повечето де

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Аз ти казвам,супер супер супер много съм сигурна!Освен това,днес като ходих на курсове(Учителите искаха да знаят как съм се справила),и те казаха,че бала ще е по-нисък от миналата година!Ако тогава се е влизало със 5.50 по БЕЛ и 5,00 по мат.,в 1АЕГ(примерно),то сега ще се влезе със много по-ниски оценки.Това,че семтъпо поколение е вярно,но е в наща полза! Пък и тая година има допълнителни места. ...Какво друго да кажа...Ще влзезем всички,споко.
    Аз съм доволна.Сметнаха ми в курсовете колко ще имам(а не аз сама да си смятам някакви глупости ).
    Абе...мислих,че ще имам 3,ама в най-лошия случай 3.70,а най-висок резултат 4.20...Знам,че има и по-високи резултати от моя,но съм доволна,че не е 3. ...Като си пресметна(пак ) и ми излиза бал 30 и нещо...Което ме устройва,ако не за в 1ва немска(аз там исках ),то във 2ра немска .А,ДАНО!

Пожелавам ви успех на всички.Заслужаваме най-доброто!

http://www.kaiowas.biz/math/2007/index.html

Тук най-долу виж.

Ии, не знам. И аз искам 1 АЕГ или 1 НЕГ /91-во де/.

С 32.4-5-6 дали ще успея?
    Mersiiiii mn0gooo {} {}
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

http://www.kaiowas.biz/math/2007/index.html

Тук най-долу виж.

Ии, не знам. И аз искам 1 АЕГ или 1 НЕГ /91-во де/.

С 32.4-5-6 дали ще успея?
    Mersiiiii mn0gooo {} {} {}
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Дано, дано..
    Искам немската..искам и английската. :/

Моля ви кажете ми с 4.357 по математика и 5.64 по бг ( и две шестици от даскало ) мога ли да влезна в 9та френска (София) ??? плссс
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    Моля ви кажете ми с 4.357 по математика и 5.64 по бг ( и две шестици от даскало ) мога ли да влезна в 9та френска (София) ??? плссс
    Можеш.
    А аз какво да правя с тая 4 по мат?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    91-во?

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    доволна съм от себе си
    Summer (h)

здр..честно ми кажете имам ли шанс да вляза в английската или руската в плд като имам по матем около 4 а по бел 5.50 горе долу

Град
    Цитирай Първоначално написано от *GlamorouS*
    здр..честно ми кажете имам ли шанс да вляза в английската или руската в плд като имам по матем около 4 а по бел 5.50 горе долу
    Абе според мен в руската имаш по-голям шанс.Но нищо не се знае докато не си видиш ИСТИНСКИЯ резултат.

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    смятах си оценката по математика някаде около 5.20 и по БЕЛ съм там някъде s0o ПМГ-благоеФф HERE WE COMEEE! :P :P :P :P :P

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Ооох толкова ме е страх и не искам да си гледам отг,че ме е шубе ТОлкова много искам да влезна в Иконома(в Плд),че..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Ami nz no na men nqkoi zada4i mi bqha dosta trudni.Ina4e na probnite ne sym imala pod 4 i 50 ama sega qvno 6te imam 4etvor4ica Ina4e se govore6e 4e izpitite 6te badat taka 4e edin srednostatisti4eski u4enik da moje da se spravi,smisul bez da e nujno da e strahoten matematik ili da e mnogo dobyr po BG... I si misleh 4e istinskiqt izpit po Matematika 6te e po-lesen ot probnite.(kazvaha 4e vinagi bilo taka)...Ina4e po BG opredeleno be6e mn mn mn lesen tam pone se spravih

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз ти казвам,супер супер супер много съм сигурна!Освен това,днес като ходих на курсове(Учителите искаха да знаят как съм се справила),и те казаха,че бала ще е по-нисък от миналата година!Ако тогава се е влизало със 5.50 по БЕЛ и 5,00 по мат.,в 1АЕГ(примерно),то сега ще се влезе със много по-ниски оценки.Това,че семтъпо поколение е вярно,но е в наща полза! Пък и тая година има допълнителни места. ...Какво друго да кажа...Ще влзезем всички,споко.
    Аз съм доволна.Сметнаха ми в курсовете колко ще имам(а не аз сама да си смятам някакви глупости ).
    Абе...мислих,че ще имам 3,ама в най-лошия случай 3.70,а най-висок резултат 4.20...Знам,че има и по-високи резултати от моя,но съм доволна,че не е 3. ...Като си пресметна(пак ) и ми излиза бал 30 и нещо...Което ме устройва,ако не за в 1ва немска(аз там исках ),то във 2ра немска .А,ДАНО!

Пожелавам ви успех на всички.Заслужаваме най-доброто!
    Ееее, супер

Аз смятам към 33 и нещо бал, но гледам, че наистина задачите са по-трудни от миналата година, пък местата би трябвало да са повече... Дано да пада... Наистина искам в 91!

Но и за 73-то съм чувал много добри неща!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Влязъл/ла си!

Град
    ^^^Определенно!Ама Деси и ти си влязла...

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от laila_94
    доволна съм от себе си
    е я се похваи
    айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7

Град
    СофиЯ
    Вчера вечерта с майка ми седнахме и гледахме задачите и аз на една салфетка си бях написала отговорите,които съм дала...Излезнаха ми 74т,не 70,което е 5.107.Мислех,че ще имам по-малко,ама какво да кажа,аз се надявах и на повече от 5...Винаги съм била перфектна по математика,а тоя тест ме заби в земята По БЕЛ сиг ще имам 5.736,по математика ако ми е 5.107,имам две шестици и ми се получава бал 33,686....честно казано се надявах на повече!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    ^^^ ...Момиче...тая година с бал 33 и нещо ще влезеш навсякъде!Аз ти казвам,тва ше е най-високия бал...И най-вероятно ще сте доста малко с него.
    Не се оплаквай и не съжалявай,че не си изкарала повече,щото страшно много ти завиждам. ...
    Моя се очертава към 30.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си